T O M(שולט) |
לפני 21 שנים •
31 ביולי 2003
שיחה עם ישו (הומור)
לפני 21 שנים •
31 ביולי 2003
T O M(שולט) • 31 ביולי 2003
שיחה עם ישו
(הומור - לא לקחת ברצינות את הריאיון הבא..) Jesus: I died for your sins How may I help you, my Child? Demonic: I was hoping you'd have a few moments for a few questions Jesus: Why do you tell me you were hoping me'd have a few moments for a few questions now, my Child? Demonic: Because I'd like to interview you. Jesus: Tell me more about that, my Child. Demonic: Well, Jesus, I guess the question on everyone's mind is when are you coming back? Jesus: Someone special perhaps, my Child? Demonic: Yes, Jesus. You. Jesus: Please tell me some more about this, my Child. Demonic: When are you coming back to Earth to save the sinners and all that jazz? Jesus: What answer would please you most, my Child? Demonic: The answer to my question, Jesus. Jesus: Why do you say your question, my Child? Demonic: Because I posed it fool. Jesus: Can you elaborate on that, my Child? Demonic: Are you coming back to Earth? Jesus: Why are you interested in whether I am coming back to Earth or not, my Child? Demonic: Because if you don't, I can sin all I want! Jesus: Dost thou think its likely that me don't, my Child? Demonic: In English, please. Jesus: Tell me more about that, my Child. Demonic: Never mind. Next question... Jesus: I'm not sure I understand you fully, my Child. Demonic: Are the rumours true about you and Mary Magdalene? Jesus: What if they were not the rumours true about me and Mary Magdalene, my Child? Demonic: What? Jesus: What answer would please you most, my Child? Demonic: Did you, um, sleep with Mary Magdalene? Jesus: You're not really talking about the son of the Virgin -- are you, my Child? Demonic: Yes. I want to know if the son of the Virgin is a virgin. Jesus: What would thee do if the son of the Virgin is a virgin, my Child? Demonic: You sound like my psychiatrist. Always taking my questions, rewording them, and asking them back to me. Jesus: That's not interesting in my opinion, my Child. Demonic: You don't care if I have mental problems? Jesus: But what are the chances that you have mental problems, my Child? Demonic: Pretty damn good if I continue this interview... Jesus: Do you swear to compensate for your lack of sex, my Child? Demonic: Fuck you! Jesus: You'd like to fuck me, my Child? Demonic: No. Do you want me to? Jesus: Are you saying no just to be negative, my Child? Demonic: No, I'm saying no because sex with a guy isn't my bag, no matter how powerful he is. Jesus: Does that suggest anything else which belongs to you, my Child? Demonic: What are you talking about? Why can't you just carry on a normal conversation? Jesus: Does that question interest you, my Child? Demonic: Never mind. One more question... Jesus: I'm not sure I understand you fully, my Child. Demonic: The feeling's mutual, buddy. Anyway... Did you get a kickback on that www.jesus.com site that was sold? Jesus: Oh, I get a kickback on that www.jesus.com, my Child? Demonic: Are you speaking in tongues? Jesus: Why are you interested in whether I am speaking in tongues or not, my Child? Demonic: I'm not anymore. Bye. Jesus: How long have you been not anymore, my Child? It was at this point that I disconnected with Jesus... |
|
שוקולית(שולטת) |
לפני 21 שנים •
31 ביולי 2003
לפני 21 שנים •
31 ביולי 2003
שוקולית(שולטת) • 31 ביולי 2003
מיד,לתרגם לעברית!!!!!!
לא כולם חכמים,כמוך. |
|
עובד אלילות(נשלט) |
לפני 21 שנים •
31 ביולי 2003
לפני 21 שנים •
31 ביולי 2003
עובד אלילות(נשלט) • 31 ביולי 2003
מייאו! (וגם לחתלתולית!)
מייאו (לא כולם חכמים כמוך) |
|
מיקה(מתחלפת){Master Or} |
לפני 21 שנים •
1 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
1 באוג׳ 2003
מיקה(מתחלפת){Master Or} • 1 באוג׳ 2003
חחח תום גדול אהבתי.
|
|
kamor(נשלט) |
לפני 21 שנים •
1 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
1 באוג׳ 2003
kamor(נשלט) • 1 באוג׳ 2003
NICE
|
|
עובד אלילות(נשלט) |
לפני 21 שנים •
1 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
1 באוג׳ 2003
עובד אלילות(נשלט) • 1 באוג׳ 2003
תום
נחמד ביותר. עם ישו כזה נודניק אני לא מתפלא שצלבו אותו בצורה כל כך אכזרית... |
|
שוקולית(שולטת) |
לפני 21 שנים •
1 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
1 באוג׳ 2003
שוקולית(שולטת) • 1 באוג׳ 2003
שיפק'ה.
תום לא עשה זאת אז,את יושבת על התחת שלך ו...מ ת ר ג מ ת!! |
|
Tame |
לפני 21 שנים •
1 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
1 באוג׳ 2003
Tame • 1 באוג׳ 2003
המממ ציפיתי לאייזו פאנץ' ליין....
נשמע כאילו הוא מדבר עם מחשב... בכל אופן לא הכי הצחיק אותי... מצטער.. |
|
infinite(נשלטת) |
לפני 21 שנים •
1 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
1 באוג׳ 2003
infinite(נשלטת) • 1 באוג׳ 2003
חח חמוד תום !
גבירתי, אני אתרגם לך כמובן ביחידות |
|
עובד אלילות(נשלט) |
לפני 21 שנים •
2 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
2 באוג׳ 2003
עובד אלילות(נשלט) • 2 באוג׳ 2003
לשוקולית ולכל מי שמעוניין
שיחה עם ישו (הומור - לא לקחת ברצינות את הריאיון הבא..) ישו:אני מתתי כדי לכפר על חטאיך, איך אוכך לעזור לך, בני? שד משחת: קיוויתי שתוכל להקדיש לי מספר דקות למספר שאלות ישו: למה אתה אומר לי שקיווית שיש לי מספר דקות למספר שאלות כעת, בני? שד משחת: מפני שאני מעוניין לראיין אותך. ישו: ספר לי עוד, בני שד משחת: ובכן, ישו, אני משער שהשאלה שמסקרנת את כולם היא מתי אתה חוזר? ישו: מישהו מיוחד אולי, בני? שד משחת: כן, ישו, אתה ישו: אנא ספר לי עוד על כך, בני שד משחת: מתי אתה חוזר אלינו לארץ כדי להציל את החוטאים ישו:איזה תשובה תספק אותך, בני? שד משחת: התשובה לשאלה שלי ישו: מדוע אתה שואל את שאלתך? (לא מבין את המשפט) ישו:אתה יכול לפרט בנקודה הזו? שד משחת: אתה מגיע לארץ? ישו: מדוע אתה מסוקרן לגבי השאלה האם אחזור לארץ או לא, בני? שד משחת: משום שאם אתה לא חוזר אני יכול לחטוא ככל שאחפוץ ישו: האם אתה חושב שסביר יותר שלא אחזור? (אנגלית עתיקה שד משחת: באנגלית, בבקשה ישו: ספר לי עוד על כך, בני שד: לא משנה, נעבור לשאלה הבאה ישו: אני לא בטוח שאני לגמרי מבין אותך, בני שד: האם השמועות עליך ועל מרי מגדלנה נכונות? ישו: ומה אם אלה השמועות לא נכונות עלי ועל מרי מגדלנה? שד: מה? ישו: איזה תשובה תניח את דעתך? שד: האם אתה, אממ, שכבת עם מרי מגדלנה? ישו: אתה לא באמת מתכוון לבן של הבתולה, לא כן, בני? שד: כן. אני רוצה לדעת אם הבן של הבתולה הוא בתול. ישו: ומה אם הבן של הבתולה הוא אכן בתול? שד: אתה נשמע ממש כמו הפסיכיאטר שלי. תמיד לוקח את השאלות שלי ומגלגל אותן חזרה אליי. ישו: זה לא מעניין לדעתי. שד: לא מזיז לך אם יש לי הפרעות נפשיות? ישו: אך מהם הסיכויים שיש לך הפרעות נפשיות, בני? שד: דיי טובים לעזאזל, אם אני אמשיך את הראיון הזה ישו: האם אתה נשבע לפצות על המחסור בסקס שבחייך, בני? שד: לך תזדיין! ישו: האם תהיה מעוניין לזיין אותי, בני? שד: לא. אתה היית רוצה שאני אזיין אותך? ישו: האם אתה ענית בלא כדי להיות שלילי, בני? שד: לא, אני עניתי לך לא משום שסקס עם גבר זה לא הקטע שלי, לא משנה כמה עוצמה יש לו ישו: האם יכול להשתמע מכך דבר כלשהו אחר שקשור אליך, בני? שד: על מה אתה מדבר? למה אתה לא מסוגל פשוט לנהל שיחה נורמלית? ישו: האם השאלה הזו מעניינת אותך, בני? שד: לא משנה. שאלה אחרונה... ישו: אני לא בטוח שאני לגמרי מבין אותך, בני שד: זה הדדי. בכל אופן...האם קיבלת עמלה על האתר www.jesus.com שנמכר? www.jesus.com? ישו: או, אני קיבלתי עמלה על אותו שד: אתה מדבר בלשון אדם? ישו: מדוע אתה מסוקרן לגבי האם אני מדבר בלשון אדם או לא, בני? שד: אני כבר לא. ביי ישו: כבר כמה זמן אתה לא מסוקרן יותר? ...כאן כבר ניתקתי |
|