דום ג'ואן{s} |
לפני 19 שנים •
17 ביולי 2005
ברכות ל- YULIA 1986
לפני 19 שנים •
17 ביולי 2005
דום ג'ואן{s} • 17 ביולי 2005
זהו הילדה גדלה - היא הולכת לצבא
אומנם אי אפשר לשיר הופ הופ טרללה.... אבל היא בהחלט תגדל השנה יולי מתוקה - זהו נגמרו הפינוקים אין יותר של קצף ושמנים ריחניים אין יותר להתעורר מתי שבא לך ולנחור כל היום מהיום - הצדעות לקצינים השקמות מוקדמות וצחצוח נעליים ולבישת מדים אל תראי מבוהלת או תהיי בשוק זה עובר כמו כל דבר ויש כאלה שאפילו נהנים מזה : (זאת דעתי עליהם) נתגעגע אליך פה מאוד ונחשוב עליך הרבה שולח לך חמות ומחזיק לך אצבעות שתעבור עליך תקופה קלה (כמה שאפשר) אז לכי תעשי חיייל ותשמרי עלינו בגאווה ממני אליך עם המון אהבה d.j |
|
triple extension(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
17 ביולי 2005
D.J
לפני 19 שנים •
17 ביולי 2005
triple extension(נשלטת) • 17 ביולי 2005
ואוו די ג'י (: איזו השקעה תודה ידידי
באמת מרגש אותי תודה לך איש וחבר יקר }{ |
|
Dark Artist(שולט) |
לפני 19 שנים •
17 ביולי 2005
אני רואה שהוקדמתי
לפני 19 שנים •
17 ביולי 2005
Dark Artist(שולט) • 17 ביולי 2005
אהובה שלי
כלבונת שלי שפחתי היקרה את עכשיו הולכת לעבור למשהו שהוא קצת שונה מבי"ס אבל בכל זאת דומה לו בהרבה מובנים את הולכת להשתנות ולהתבגר ויחד עם זאת אני בטוח שתמיד משהו ממך ישאר אני תמיד אהיה שם בשבילך אני לא הולך לשום מקום אהבתי תמיד נתונה לך ומאחל לך את כל הטוב שבעולם מאדונך אמן אפל |
|
SexyRed(שולטת){Woody} |
לפני 19 שנים •
17 ביולי 2005
לפני 19 שנים •
17 ביולי 2005
SexyRed(שולטת){Woody} • 17 ביולי 2005
נו, לפחות אחת מאיתנו עושה שירות
שיהיה לך המון במזל, בהצלחה. מקווה שתפיקי את כל התועלת מהגיוס, לטוב ולרע. שמרי על עצמך. |
|
Lilu-FemdoM{Pon} |
לפני 19 שנים •
17 ביולי 2005
לפני 19 שנים •
17 ביולי 2005
Lilu-FemdoM{Pon} • 17 ביולי 2005
בהצלחה ילדה יפה ומוכשרת שכמותך
כולי אמונה שהצבא רק ירוויח ממך וצריך לומר תודה על שאת משרתת בשורותיו נהניתי לראותך בכל פעם במועדון עם אדונך הקסום נהניתי לדגמן איתך בתצוגה של דנה ויודעת שעוד נתראה ונכייף שיהיה בהצלחה ילדונת השירות הצבאי הוא חוויה בלתי נשכחת נשיקות לילו. |
|
triple extension(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
17 ביולי 2005
תודה }{
לפני 19 שנים •
17 ביולי 2005
triple extension(נשלטת) • 17 ביולי 2005
סקסי רד תודה לך חמודה }{
כלבלב שלי..כלומר אדוני..תודה אתגעגע... לילו דוגמנית על (: תודה מאמי ! }{ |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 19 שנים •
17 ביולי 2005
לפני 19 שנים •
17 ביולי 2005
מיתוסית(שולטת) • 17 ביולי 2005
יוליה- היא רוסיה?!
אז הנה, יוליצ'קה, הגיע הרגע שלו "ציפית בקוצר רוח"- את מתגייסת לשורות הצבא. אני מקווה, בשבילך, שתשרתי קרוב לבית ושיהיה לך שירות טוב. שתמצאי חברים חדשים, שלא תשכחי את הישנים (ונילים ובדס"מים כאחד), שתצליחי לשמור על קשר טוב עם אדונך ושתזכרי תמיד: גם אם השירות הוא חרא של שירות- זה נגמר תוך שנתיים... אז כמו שעשית טבלת ייאוש במסנ לקראת הגיוס שבו את חפצה כל כך, תוכלי לעשות כזה גם בספירה לאחור לרגל שיחרורך. תתייחסי לטירונות בתור טיול שנתי, תזכרי שהמפקדים הם לרוב כאלו קוץ בתחת רק בטירונות (בד"כ) וזה יילך הרבה יותר בקלות. תתחילי למצוא תופרת שתצר, תנמיך ותעשה מכפלת למדים (תגידי תודה שאת גבוהה), ותחשבי: יש הרבה נקודות דמיון בין בדס"מ לצבא: פקודות, מסדרי ניקיון, הכנת קפה לאדון, אה... לבוס, עונשים, משימות וכו' לבסוף, יקירתי, רק תזכרי שני דברים: 1. לא לקרוא בטעות למפקד: "כן, אדוני", אלא: "כן, המפקד" 2. בניגוד לבדסמ, לא כדאי בצבא להיות חיילת טיזרית, מאחרת וממרה את פי המפקדים- ממש לא כדאי לבדוק אותם. חלקם כה סאדיסטים, עד שהם ייהנו מאוד להענישך, לכן אם את לא רוצה להישאר שבת, לעשות שמירות נוספות או אפילו לבלות כמה ימים בכלוב מאחורי הסורגים (לא ניסיתי, אך בטוחה שזה לא מומולץ אלא אם כן את מאזוכיסטית אמיתית), כדאי לך להיות חיילת טובה... בברכת גיוס ירוק ונעים והמשך שירות עוד יותר נעים והרבה קינאה על כך שאת עומדת להסתובב עם הרבה חיילים במדים סקסים ואולי אפילו במדי שוטרים סקסיים עם אזיקים ואלות וגררררר.... <מנגבת את המקלדת> כחולית |
|
הנמרונת |
לפני 19 שנים •
17 ביולי 2005
בהצלחה
לפני 19 שנים •
17 ביולי 2005
הנמרונת • 17 ביולי 2005
מאחלת לך גיוס נעים
מקווה שתוציאי את המיטב שבעיניין שתהני לך , כי זו חוויה מיוחדת במינה והכי חשוב שמרי על עצמך }{ נמי |
|
לולינה |
לפני 19 שנים •
17 ביולי 2005
מגניב !!
לפני 19 שנים •
17 ביולי 2005
לולינה • 17 ביולי 2005
הילדה שלנו כבר לא ילדה !
אני מאחלת לך גיוס קל ומלא הפתעות , לכי תראי להם מה זה לוחמת ! או מקסימום פקידה :) . העיקר שתעשי חיים . מיליון נשיקות גם מהדרום החם :) |
|
לולינה |
לפני 19 שנים •
17 ביולי 2005
מגניב !!
לפני 19 שנים •
17 ביולי 2005
לולינה • 17 ביולי 2005
הילדה שלנו כבר לא ילדה !
אני מאחלת לך גיוס קל ומלא הפתעות , לכי תראי להם מה זה לוחמת ! או מקסימום פקידה :) . העיקר שתעשי חיים . מיליון נשיקות גם מהדרום החם :) |
|