slave for ever(נשלט) |
לפני 21 שנים •
31 ביולי 2003
לפני 21 שנים •
31 ביולי 2003
slave for ever(נשלט) • 31 ביולי 2003
DOM_NB האוחז בשוט כתב/ה: סלייב אפס...
שב בלול ומיד!!! wtf? |
|
Demi |
לפני 21 שנים •
31 ביולי 2003
לפני 21 שנים •
31 ביולי 2003
Demi • 31 ביולי 2003
אני לא מעודכן לגבי שאר הפרשיות אבל לא מתפלא
ככה המכשפה התנהגה אלי, סתם העדיפה לקטול אותי מצאה לה שעיר לעזזל בשביל אחוות מלכות. ניובוי, לא הייתי מעודכן בפרשיה ההיא ובינינו גם לא מעניין אותי אני מכיר אותך כפי שאתה שאף אחת לא תספר לי סיפורים וככה אני גם ממליץ לכולם לנהוג כלפי כולם. סיפורים לגנון, בדסמ זה לאנשים בוגרים. 009, טוב שאתה חושף את פרצופה האמיתי של המכשפה, אם יש לה מה להגיד שתקום ושתדבר או שתשתוק לעולמים. רק תגידו לי, כל כך הרבה זמן לקח לכם? למה חיכיתם עד עכשיו לא ראיתם את זה מההתחלה? נו באמת. |
|
מל(נשלט) |
לפני 21 שנים •
31 ביולי 2003
לפני 21 שנים •
31 ביולי 2003
מל(נשלט) • 31 ביולי 2003
אני יכול להבין את כל החברים היקרים שמביעים את סלידתם מהדברים האלו , אף אחד לא
אוהב מלחמות. פשוט כאשר אדם המנצל את מעמדו והאמון שרכשו בו אנשים כדי לפגוע באנשים אחרים אזי חייבים לפעול כנגדו , היום זה ניו בוי , 009 ומחר זה יכול להיות כל אחד אחר , זה דבר אחד . לי באופן אישי מפריעה העובדה כי אדם חסר כל כישורים אמיתיים כמו המכשפה , שהצליחה למוטט פורום מדהים ולהפוך אותו לשממה . שחוץ ממנה ,מנהל הפורום ועוד ארבעה אנשים אף אחד כבר לא כותב שם יותר. כעת אותה מכשפה משתלטת עכשיו גם על המועדון , לפחות חשוב שביידי האנשים יהיה מספיק מידע אמיתי לגבי אותה גברת שמתיימרת להיות הכל וכל בנושא הבידיאסאם הישראלי - על כך היא בעצמה העידה . לכן גם אם זה קשה , מעצבן , נמאס כבר לשמוע . - צריך לשמוע ! ! ! |
|
כלובי |
לפני 21 שנים •
31 ביולי 2003
לפני 21 שנים •
31 ביולי 2003
כלובי • 31 ביולי 2003
נוי אני מזהיר אותך
ציטוט: אדוני ניסה להילחם בגיברת בזמנו כאשר היה חלק פעיל בפורום שלה. כאשר הכפישה את שמו ויצרה שערוריה אשר סחפה אחריה הרבה אנשים טובים אשר טעותם היחידה היתה שניזונו משמועות, אדוני ניסה להילחם בה ולעמוד על שלו, רק שאותה גיברת מדוברת דאגה להעלים את שכתב ולא לאפשר לאדון להציג את עמדתו (אשר הוכחה לבסוף כצודקת והוא זוכה מאשמה).
אני שמחה בשביל אדוני קודם כל, שמחה בשביל 009 היקר אשר השכיל להבין במי מדובר, וכן שמחה עכשיו בשביל ניו בוי המכובד שהאמת שלה יצאה לאור. ראו הוזהרתם אנשי הכלוב היקרים! הדברים שאת מתארת קרו הרבה לפני שאת נכנסת לתמונה, לא היית מעורבת ואת לא יודעת מקרוב במה דברים אמורים. עניינו של אדון האור הוא עניין אחר לגמרי ואין שום עניין לערב אותו סיפור הזה. אדון האור נחסם מכאן ולא בכדי. וגם מחוויות כואבות נחסם אדון האור. בצעד חכם ונכון של המכשפה. אם לא היית עדה או נוכחת כשהדברים קרו הטעם היחיד שאת מפרסמת אותם כאן הוא בשמו של אדון האור וזה לא יקרה פה. אל תשמשי צינור שלו כאן. הוא נחסם מפה ואינו רצוי כאן עוד.[/quote] |
|
slave for ever(נשלט) |
לפני 21 שנים •
31 ביולי 2003
לפני 21 שנים •
31 ביולי 2003
slave for ever(נשלט) • 31 ביולי 2003
DOM_NB האוחז בשוט כתב/ה: סלייב אפס...
שב בלול ומיד!!! אממממממממממממ תן לי לחשוב על זה? לאאאאאאא.. |
|
דניאלי |
לפני 21 שנים •
1 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
1 באוג׳ 2003
דניאלי • 1 באוג׳ 2003
התקשרו אלי, אמרו לי: אם אתה לא בכלוב אתה לא קיים. אז אני כאן
אני זוכר את כל הפרשיות האלו, ליוויתי אותם בכאב ואותך באופן אישי ניובוי, כמנהל בחוויות. אתה בוודאי זוכר את השיחות המרובות שלנו. אינני מעוניין להעלות דברים מן האוב בסך הכל אנחנו נמצאים כאן להנות ולחפש פרטנרים\יות. לך ניובוי אומר: אם בסוף יצא מזה טוב ואתה כיום מהמנהלים המוכשרים והמוערכים, אז אולי היה כדאי.... |
|
נוי |
לפני 21 שנים •
1 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
1 באוג׳ 2003
נוי • 1 באוג׳ 2003
נוי אני מזהיר אותך
הדברים שאת מתארת קרו הרבה לפני שאת נכנסת לתמונה, לא היית מעורבת ואת לא יודעת מקרוב במה דברים אמורים. עניינו של אדון האור הוא עניין אחר לגמרי ואין שום עניין לערב אותו סיפור הזה. אל תשמשי צינור שלו כאן. הוא נחסם מפה ואינו רצוי כאן עוד. כלובי, אני מבינה מאיפה אתה מגיע, באמת. גם דיברנו על זה הרבה. אתה ראית לנכון להכניס את עיניין אדון האור בהמון מקומות בהם לא היה מקום להכניס את הרעל, בין אם נכון ובין אם לא. זה לא ייפתר, בחיים. אתה נעול בדעתך וכך גם אני. אני באמת לא הייתי מעורבת, אך גם איני ניזונה משמועות. אני מכירה אישית את כל הצדדים המעורבים בעיניין ואילו אתה לא. אני מאוד מכבדת אותך, מאוד, ולא הייתי רוצה לגלוש לשום מריבה איתך, אתה מרגיש את זה אני בטוחה. מצד שני אתה כותב לא פעם ולא פעמיים דברים שפוגעים בי, ואתה ממשיך ועושה את זה, איני יודעת אם אתה מודע למעשייך או לא. ואני אינני צינור של אף אחד. אני בן-אדם, עם אישיות בפני עצמי, עם דעות משלי, אני זו אני, ואתה מכיר אותי טיפה יותר מזה, ולכן אני מבקשת ממך שתתן לי את הכבוד שמגיע לי. אדון האור נחסם, הוא לכן לא כותב פה עם כל מה שיש לו להגיד. הוא מאוד מאופק בוודאי הבחנת, אם נסתכל על השירשור האיום ההוא, הוא לא הגיב ולו פעם אחת, ומעולם לא ביקש או הכתיב לי מה לכתוב בפורום, הכל בא מיוזמתי שלי בלבד. ולכן , לא לעיניין שאתה כותב על גבי הפורום באדישות ובקלילות דעת שכזו, דברים שאין להם כל בסיס. ואם הגענו למצב שאתה מזהיר אותי.... זה עצוב... כי אני לא כל כך חושבת שמגיע לי. יכול להיות אולי שטעיתי לגבייך, אני באמת הייתי רוצה להאמין שלא.... תשמור על עצמך כלובי יקר. אם אתה מחפש להמשיך לסובב את הסכין, אני מבקשת ממך בכל לשון של בקשה, חפש קורבן אחר...אני רגישה מדי לדברים כאלה. |
|
מאסטר יקיר(שולט) |
לפני 21 שנים •
1 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
1 באוג׳ 2003
מאסטר יקיר(שולט) • 1 באוג׳ 2003
דניאלי כתב/ה: התקשרו אלי, אמרו לי: אם אתה לא בכלוב אתה לא קיים. אז אני כאן
אני זוכר את כל הפרשיות האלו, ליוויתי אותם בכאב ואותך באופן אישי ניובוי, כמנהל בחוויות. אתה בוודאי זוכר את השיחות המרובות שלנו. אינני מעוניין להעלות דברים מן האוב בסך הכל אנחנו נמצאים כאן להנות ולחפש פרטנרים\יות. לך ניובוי אומר: אם בסוף יצא מזה טוב ואתה כיום מהמנהלים המוכשרים והמוערכים, אז אולי היה כדאי.... זוכר גם זוכר, ידידי דניאלי. זוכר ואומר תודה. ושמח לראות אותך בכלוב... |
|
amy_(נשלטת) |
לפני 21 שנים •
1 באוג׳ 2003
נוי מתוקה שלי
לפני 21 שנים •
1 באוג׳ 2003
amy_(נשלטת) • 1 באוג׳ 2003
פתאום מתחשק לי לתת לך חיבוק גדול, אבל אין אייקון של חיבוק, נכון?
אז הנה- קבלי את זה כחיבוק, עד שאוכל לתת לך אותו אישית- }{ את פשוט מדהימה. |
|
נוי |
לפני 21 שנים •
2 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
2 באוג׳ 2003
נוי • 2 באוג׳ 2003
איימי...תודה
|
|