ד--פנה |
לפני 19 שנים •
19 ביולי 2005
שיח
לפני 19 שנים •
19 ביולי 2005
ד--פנה • 19 ביולי 2005
כשאני חושקת בלמות, אני בשניה מתעייפת מעצמי, כי אני מכירה את הנתיב, ואני יודעת כבר
מה החלטתי בסוף, לחיות. ************************************************************************************************ יש רגע אחד שהייתי רוצה לחזור ולהתקע בו. אפשר לומר שלא היתה לי ילדות מאושרת. אבל היה שם רגע קסום, גיל 4 או 5, כשראיתי את המגירה של השידה נפתחת, ובה הפיג'מה הזאת של הילדים, הלבנה עם הצורות הצבעוניות, המתוקה, הריחנית. [ביטחון כזה... *********************************************************************************************** השדים שלי כבר לא מדברים. אולי הם מתו, ועכשיו הם גוויות בתוך חדרי הלב, מפריעים לזרימה של דברים אחרים . אני מצטערת שחנקתי אותם אולי גם אני מתתי איתם. **************************************************************************************** אני לא מבינה, כלום. **************************************************************************************** אני מצרה על כך , שאפילו את המשיכה שהיתה לי לעולם שלכם איבדתי. שום דבר, אף אחד, לא יתן לי עוגן. אני שמחה בשבילכם , אלה שעוד יכולים להאחז במשהו. **************************************************************************************** לפעמים אני משחקת עם עצמי , את המשחק מרחוב סומסום- זה שאומר - אני רוצה להיות שם. כל פעם אני הולכת לאותו שם. אבל כל פעם שאני לא רוצה להיות כאן , אבל אני גם לא רוצה להיות שם, אני יודעת ש- "יוסטון , we have a problem " ************************************************************************************************* לא משנה כמה מקלחות קרות אני עושה לעצמי, עדין לא עובר ממני ריח הריקבון, הנמק שהתפתח לי בלב. אני לא יודעת מה בדיוק אני צריכה לחתוך כדאי שזה יעבור. ************************************************************************************************ יש בי אלימות שמתפרצת לה פתאום כמו שיגעון . אני חולמת לחורר את כולכם , אבל בפועל אני מביאה כאפות רק לעצמי.[ )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) הייתי מוחקת את המשפט האחרון, אלמלא הבטחתי לעצמי שאני אכתוב כל מה שבא ויוצא. ************************************************************************************************* |
|
G-O-L-D(שולט) |
לפני 19 שנים •
20 ביולי 2005
מת עליך
לפני 19 שנים •
20 ביולי 2005
G-O-L-D(שולט) • 20 ביולי 2005
מת עליך
מת עליך מת |
|
מאוהבת(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
20 ביולי 2005
חסרת מילים
לפני 19 שנים •
20 ביולי 2005
מאוהבת(נשלטת) • 20 ביולי 2005
פוסט מדהים
אין לי מילים. אני מנסה להיזכר ברגע כזה משלי ולא יכולה. |
|
קליבר(שולט) |
לפני 19 שנים •
20 ביולי 2005
מקלחות קרות ..
לפני 19 שנים •
20 ביולי 2005
קליבר(שולט) • 20 ביולי 2005
אין כמו מקלחות קרות , ביום קיץ חם , לוהט , אחרי נסיעה מיזעת בעיר ..
וגם שעולים לראש כל מיני דברים לא טובים . |
|