קלייר(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
21 ביולי 2005
הפנטזיה שליוותה את אוננות הבוקר שלי היום
לפני 19 שנים •
21 ביולי 2005
קלייר(נשלטת) • 21 ביולי 2005
הייתה לי הבוקר התקלות עם מע"מ (שנפתרה על הצד הטוב ביותר במשרדי מע"מ מול פקידה ידידותית לסביבה). חזרתי, קראתי את הבלוג של דנדיליון והתחרמנתי בטירוף. זו הייתה הפנטזייה שליוותה את האוננות שלי ממש לפני כמה דקות
שבע בבוקר, אני מתעוררת מצלצול ממושך שעולה מהאינטרקום. ועוד אחד, תקיף. קמה עירומה, ניגשת לדלת. "מי שם?" אני שואלת מנומנמת וזועפת על ההשכמה. "ממע"מ" עונה לי קול תקיף של אישה. לוחצת על לחצן פתיחת הדלת, ניגשת לצחצח שיניים בזריזות, ומעלה עליי חלוק. נקישה על הדלת, אני פותחת. היא נכנסת לבושה מכנס שחור, חולצת תכלת צמודה שהכיתוב מע"מ מתנוסס עליה. "את קלייר?" היא שואלת. "כן" אני עונה. "לא הגשת דוחות" אני מחייכת אליה, "התכוונתי להגיש אתמול אבל הייתה שביתה בדואר" "חמודה, זה ממש לא מעניין אותי, מה שמעניין לי זה שלא הגשת. עכשיו תתלבשי ותתלווי אלי." "אני אגש לשלם בדיוק בעוד שעה כשהדואר ייפתח" אני אומרת. "את תעשי מה שאומרים לך" היא עונה. ומתחילה להסתובב לי בבית. "את מחפשת משהו?" אני שואלת אותה. "אני בודקת את התכולה, כדי שלא תעלימי כלום" היא עונה לי. היא מסתובבת בחדרים ואני בעקבותיה. פותחת ארונות ושידות, בודקת את תוכנם. היא מחליטה לבדוק את ארון הבגדים שבחדר השינה. אני מתחלחלת, יודעת איזה ציוד תלוי על דלתו השמאלית. אני לא מספיקה לומר מילה והדלת נפתחת. "מממממממ" היא אומרת, "מעניין כמה זה שווה". היא מוציאה את שוט הרכיבה מהארון, אוחזת בו, מצליפה קלות באוויר. אני מתיישבת על השדה שבחדר. "סליחה, קומי בבקשה, השידה הזו לא שייכת לך כרגע, היא מעוקלת" היא דורשת, ומלווה את דבריה בתנועה קלה של השוט על כתפי, כזו שבאה להזיז קצת, לא להצליף. "אני אומרת לך שאני בדרך לשלם, שום דבר לא יעוקל" אני עונה לה בכעס. "תורידי ת'טונים זריז" היא פוקדת עליי, "כרגע את תחת נוהל עצורה עד שיוחלט אחרת". "אבל יש לי פגישה שאני חייבת להגיע אליה" אני אומרת לה, "זו פגישה עסקית בעוד שעה וחצי, ורק אחריה אוכל לבוא למע"מ". "חמודה הבעיות שלך לא מעניינות אותי" היא אומרת לי. "ועכשיו תרימי את הישבן שלך מהשידה וזריז, ועופי להתלבש שאקח אותך. אין לי את כל היום בשבילך". "בבקשה, זו פגישה חשובה" אני אומרת לה. "קודם כל תעיפי את עצמך מהשידה, את יכולה לשבת על הרצפה, אותה לא נעקל" היא עונה לי, ומתיישבת על הכורסה שהבאתי אתמול לחדר. "מה?" אני שואלת. "לרצפה ועכשיו" היא פוקדת, "ואז נמשיך לדבר". אני מודעת היטב לעובדה שהחלוק חושף בי חלקים שאני לא בטוחה שאני רוצה שהיא תראה, אבל המבט שלה גורם לשלי להפוך לירוק פתאום, ולרגליים להתקפל את הרצפה. היא מקרבת את הכורסה אליי, רגליה במרחק ס"מ בודדים מגופי, אני רואה עכשיו את סנדלי העקב, את כף הרגל שנעה באיטיות מעלה מטה מנוענעת כשרגליה שלובות. "רצית לומר משהו?" היא שואלת. "כן, רציתי לומר שאני חייבת להתארגן לפגישה שלי, ואז ללכת אליה" אני עונה. "וככה מבקשים? היא שואלת. "אלא איך?" אני עונה. "את בידיים שלי עכשיו, כדאי שתבקשי ממש ממש בנימוס" היא אומרת לי. המבט שלה מוכר לי, ראיתי מבטים כאלה בעבר. מבט שדורש שאתן, שאתמסר, מבט דורסני של חיית טרף שהתבייתה על טרפה. אני חייבת את הפגישה הזו, ואני נושמת עמוק. "גברתי, בבקשה תני לי ללכת לפגישה העסקית שלי, ואחריה אבוא למע"מ" אני מבקשת שוב. "זה קצת יותר טוב" היא אומרת ומניעה את השוט בידה לעבר החלוק. מסיטה אותו עם השוט, חושפת את שדיי. אני לא זזה, מאובנת, יודעת מה עומד לבוא. "עכשיו זה תלוי בך" היא אומרת לי, "תצייתי לשביעות רצוני, ותקבלי את הארכה שאת מבקשת. ברור?" "כן גברתי" אני עונה. "לקקי לי את כפות הרגליים" היא פוקדת עליי, "אבל קודם כל, תעיפי את הסמרטוט הזה ממך". אני מורידה ממני את החלוק, מתחתיו אני עירומה, כורעת, מלקקת את רגליה. "את זונה מיומנת" היא אומרת לי וגונחת, "מישהי אילפה אותך כלבה?" "כן גברתי" אני עונה לה וממשיכה ללקק את רגליה. השוט נוחת על ישבני ומקפיץ אותי. "אמרתי לך להפסיק?" היא נוזפת. אני ממשיכה ללקק את רגליה, והיא ממשיכה להצליף בי. דקות ארוכות חולפות, אני מרגישה את הגוף נענה להצלפות, גניחה נפלטת ממני. "הזונה מיוחמת?" היא מתעניינת, "קומי זונה, תעמדי ותפתחי מולי את הרגליים" אני נעמדת, מבטי לא פוגש במבטה כשאני מפשקת מולה את רגליי. השוט עובר ביניהן, נצמד לי לכוס, ונמשך החוצה. "הזונה ממש מיוחמת" היא אומרת לעצמה למראה הרטיבות שעליו. "אני בטוחה שלזונה כמוך יש בבית זין" "כן גברתי" אני עונה. "למה את מחכה זונה, תביאי אותו" היא פוקדת עליי. אני מוציאה את הזין מהמגירה, מלבישה עליו קונדום. "תורידי לי את המכנסיים ואת התחתונים" היא פוקדת. אני שונאת את הסיטואציה ומתחרמנת ממנה. מפשיטה אותה. הגוף שלה נשי ומבושם. אני אומרת לעצמי שהייתי יכולה להתגבר עליה בקלות, ומזכירה לעצמי שהיא נציגת החוק, שעדיף שאעשה כדבריה או שאאחר לפגישה שלי. מלבישה עליה את הזין שאני מכירה טוב כל כך. "תמצצי כמו זונה טובה" היא פוקדת עליי ומתיישבת שוב בכורסה. הזין חודר אל פי. "עמוק זונה" היא פוקדת ומצליפה שוב על ישבני. אני יונקת אותו עמוק ככל שאני יכולה. מריחה את הייחום שעולה ממנה. האגן שלה נע בעקבות שפתיי. היא אוחזת בשערי ומרימה את ראשי. "זוזי" היא פוקדת בגסות. היא קמה. "על ארבע על הכורסה, ובזהירות, היא רכוש המדינה עכשיו" היד שלה עוברת על ישבני, מצליפה בו בעוצמה. "יפה לראות את הבשר שלך הופך לאדום" היא מגחכת. "תפתחי ת'תחת זונה, אני בטוחה שקיבלת בו מספיק כדי לקבל גם את הזין שלי הבוקר. נכון?" "כן גברתי" אני עונה בראש מושפל. מרגישה אותה יורקת על ישבני, והיריקה מכווצת את בטני מחרמנות לא נשלטת. ושוב יריקה. והזין חודר אליי, בכוח, ללא הכנה. הצרחה שלי מחרידה את הבניין. היא אוחזת בשערותי ובאגני ומצמידה אותי אליה, חודרת עמוק. "אף מילה זונה, מותר לך רק לבקש עוד" היא מתנשפת באוזני. והיא מתחילה לזיין אותי. הכאב הנורא מתעמעם בהדרגה כשהחדירות נעשות עמוקות יותר. האנחות של שתינו נשמעות עכשיו. "כן, את זונה טובה" היא גונחת, "תגמרי כלבה, תראי לי כמה את אוהבת שנציגת החוק דופקת אותך". אני צורחת אל הזין שלה שבתוכי כשהיא חונקת אותי תוך כדי זיון. המחסור באוויר לצד תחושת המילוי מעיפים אותי. אני גומרת איתה. |
|
Belisana(שולטת) |
לפני 19 שנים •
21 ביולי 2005
החלטת לחרפן אותי
לפני 19 שנים •
21 ביולי 2005
Belisana(שולטת) • 21 ביולי 2005
היום זנזונת שלי ? חכי, חכי.
נציגי החוק מעולם לא היו אטרקטיביים כל כך. בקרוב אצלך |
|
קלייר(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
21 ביולי 2005
לפני 19 שנים •
21 ביולי 2005
קלייר(נשלטת) • 21 ביולי 2005
יש משהו בביטוי "נציגת החוק" שעושה את זה אטרקטיבי... את לא חושבת גברתי?
אוננתי, ואני מיוחמת כמו כלבה שלא זויינה שנה. או מיי גוד, פאק מי גברתי... פליזזזזז |
|
גוני(לא בעסק) |
לפני 19 שנים •
21 ביולי 2005
שתיכן ביחד
לפני 19 שנים •
21 ביולי 2005
גוני(לא בעסק) • 21 ביולי 2005
[color=orange] וכל אחת לחוד[/color]
המרעננות הרישמיות של הקיץ. תמשיכו.............. |
|
Belisana(שולטת) |
לפני 19 שנים •
21 ביולי 2005
I will!
לפני 19 שנים •
21 ביולי 2005
Belisana(שולטת) • 21 ביולי 2005
וחכי חכי!!! זה מתקרב!!
ותודה אן-נואון |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 19 שנים •
21 ביולי 2005
לפני 19 שנים •
21 ביולי 2005
מיתוסית(שולטת) • 21 ביולי 2005
גרר...
ואני אמור הלנקות את הבית. איך בדיוק? תגידי, את חושבת שפקידות של ביטוח לאומי גם כאלה סוטות מתחת לתדמית השמרנית והרצינית שלהן? |
|
Queencie(שולטת) |
לפני 19 שנים •
21 ביולי 2005
לפני 19 שנים •
21 ביולי 2005
Queencie(שולטת) • 21 ביולי 2005
זה עינוי לשמו לקרוא את השרשורים שלכם בעבודה – מהיום רק אחרי שדאגתי לזוג תחתונים נוסף בתיק ...
בעצם שניים – כי יש גם את התגובה של הגבירה אהבתי ! אגב ... צריך להיות מעניין לדפוק את החוק או את נציגיו |
|
מאסטר יקיר(שולט) |
לפני 19 שנים •
22 ביולי 2005
לפני 19 שנים •
22 ביולי 2005
מאסטר יקיר(שולט) • 22 ביולי 2005
אני מציע שבפעם הבאה,
כשנציגת מע"מ מגיעה, רצוי שגבירתך תהיה נוכחת ואז שום דבר לא יעוקל, כי בליסנה תעקל את גופה ונפשה של נציגת החוק ואף תדאג, שאת תקבלי החזרים ממע"מ! |
|
קלייר(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
22 ביולי 2005
לפני 19 שנים •
22 ביולי 2005
קלייר(נשלטת) • 22 ביולי 2005
מתוק שלי
גברתי הייתה נציגת מע"מ לא משנה על מה אני מפנטזת, גברתי תמיד מככבת שם (ולפעמים לבושת מדים) |
|
defluo{BDOC} |
לפני 19 שנים •
23 ביולי 2005
פטיש פטיש תרדוף....
לפני 19 שנים •
23 ביולי 2005
defluo{BDOC} • 23 ביולי 2005
איזה יופי לקרוא שרשורים כאלה על הבוקר. |
|