Adonasuy(שולט) |
לפני 19 שנים •
26 ביולי 2005
חום יולי-אוגוסט
לפני 19 שנים •
26 ביולי 2005
Adonasuy(שולט) • 26 ביולי 2005
אין מנוחה לרשעים. פנסיה רציתי....
עולה על ההליכון ותוהה בפעם האלף למה לא קוראים לו ריצון. חימום קצר ועולה ל-12 קמ"ש. התחת של הבחורה שעל המכונה שלפני מרצד מולי בקצב הליכתה, האוזניות שופכות לאוזני את פס הקול של "מרכבות האש" ואני נכנס לקצב. הגוף דוהר קדימה כדי להשאר במקום, הזיעה ניגרת והמחשבה דוהרת למקומות אסורים. אל מחוזות געגוע למה שהיה ולא יחזור. חושב שמוזר, אני כבר לא מפנטז אותה בשלל התנוחות, הקשירות והצבעים. כבר לא הולך איתה לישון כשרק שרשראות לגופה. זוכר רק את הפנים שלה, את המבט שלה בפגישה הראשונה, כשכרעה לרגלי, מחבקת אותן, ראשה על ירכי. המבט שלא אשכח לעולם. מבט של "שלך אני...". הגעגועים, כמו פצע שמסרב להגליד. ומהצד השני- התשוקה לסשן. סשן אלים, מופרע. סשן שיוציא את הנשמה לשני הצדדים לפני שנחזיר אותה לכלאי מוחנו. אין פנים בסשן הזה. רק גופות מיוזעים, חבורות אדומות וסגולות, שריטות, סימני נשיכה. כמה רוע אפשר לבלוע... להכיל. להוציא. התחת שלפני ממשיך לפזז מצד אל צד. ראשה מופנה אל המסך שמעלינו ואני רואה פרופיל חלקי, פנים נאות. מבט אל הפולאר. דופק מטורף. החולצה רוויה בזיעה. גם המגבת. עוד רבע שעה. כל מה שיתחיל עכשיו חסר תוחלת, אני מזכיר לעצמי. ריבאונד. שלושה מפגשים מקסימום עד שהגעגועים יחסלו אותו. אין מה להכנס למערכת יחסים. שברון לב על שברון לב תוסיף. ומילא הלב שלך- מה איתן? היצור האדמוני עם הקילשון צץ לו פתאום. "מפתח רגש, אה?" הוא לועג באוזני. אני לא טורח לענות לו. אבל הוא לא מרפה. בדקירות קלשונו שוב מסיט את המחשבות לסשן. "אכזריות מזוקקת, זה מה שאתה צריך עכשיו" הוא מצקצק ומסריט את הקליפ. "תראה את הפסים על התחת" הוא מוסיף פרשנות. התחת שלפני יורד מהמכונה. חמש דקות. אינטרוול מהיר של ספרינט.. הפולאר מצפצף כמו משוגע. אם אני מתפגר עכשיו מישהו יזכה בסט איברים משובח. חוזר להליכת הרפיה. עוד לא הגיע זמני. "אתה בסדר?" תוהה מדריכת הכושר. "אני נראה בסדר?" , שואל בלאות. "יותר מבסדר" היא קורצת. חיוך. בדיוק מה שהייתי צריך עכשיו. תחושת קבס. חום יולי -אוגוסט. בחורף יהיה טוב. |
|
alona. |
לפני 19 שנים •
26 ביולי 2005
לפני 19 שנים •
26 ביולי 2005
alona. • 26 ביולי 2005
בחורף יהיה יותר טוב ?
אני מאד מקווה. |
|
גרניקה(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
26 ביולי 2005
כל שנה בסתיו...
לפני 19 שנים •
26 ביולי 2005
גרניקה(נשלטת) • 26 ביולי 2005
ואין מה להיחפז, מי שלא תהיה תמתין לך גם עד החורף, אם זה נועד להיות - זה יהיה.
בורות געגוע, זה קורה לכולם/ן, קלישאות הזמן עושה את שלו... בלה בלה בלה... עובדות תמיד, אבל תמיד. נובמבר, חודש נפלא להתחלות חדשות, לא חורף עדיין אבל כבר לא קיץ, נסה את נובמבר. נגעת. תודה. |
|
חתולת הלילה |
לפני 19 שנים •
26 ביולי 2005
לפני 19 שנים •
26 ביולי 2005
חתולת הלילה • 26 ביולי 2005
חמוץ מתוק, הקטע הזה.
אתה הרי יודע.. "לכל זמן ועת לכל חפץ תחת השמיים" גם לבני אדם. |
|