G-O-L-D(שולט) |
לפני 19 שנים •
31 ביולי 2005
POP
לפני 19 שנים •
31 ביולי 2005
G-O-L-D(שולט) • 31 ביולי 2005
המילה המדוברת היא: POP
פירוש מילוני: להשמיע קול ניפוץ; לפוצץ(בלון); להיכנס; קפוץ(בסלנג) לירות; להכות. (קול) ניפוץ; (משקה) גזוז; אבא(סלנג) פופ, של תרבות פופולרית, המיועד לאוכלוסייה הכללית; אופנתי; נהוג; לא צפוי, הפתעה. פופ, כי כשאני נכנס הביתה, פופ מהכיסא ובואי להיות נחמדה. פופ, כי לפעמים, בשליפה מהירה מהתחת, זה פשוט עושה פופ. פופ, כי מידי פעם בפעם, המקצב שנע לי בראש לכאפות שעפות לך על הגוף הוא: פופ. פופ, כן, הצעירות מכן מכנות אותי לפעמים ככזה, פופ, רק בגלל שאני זקן... פופ, כי זה בדיוק מה שצריך להגיד לכל מיני אנשים שאומרים כל מיני דברים לא הגיונים: פופ לי! פופ, כי מה לעשות, בקצב הדברים גם אנחנו, כאן, באתר השחור הזה, נהפוך להיות "המיין סטרים" ובדס"מ יהפוך אז ל... כן, פופ. * יום ראשון, בוקר, השעון מצלצל, מכה והוא משתתק. הסדינים נקרעים מאיתנו במשיכה איטית מהם. רוטינה, התנדנדות אל חדר האמבטיה, מים, פנים, להשתין, מברשת שינים, מטבח, קומקום, חזרה לאמבטיה, מים חמים, מקלחת, מגבת, מסרק, חזרה מטבח, קפה, סיגריה, עיתון, סיגריה, ביס או שניים, עוד קפה, סיגריה, בגדים, שעון, נייד, הודעות, טלפון ראשון, דלת, רחוב, רעש, עוד שבוע התחיל... המרוץ, המרוץ המרוץ. כולם כמותנו, אנחנו כמו כולם. אנשים, אנשים, אנשים. עבודה, עבודה, עבודה. המחול הבלתי פוסק של הקיום. POP, אתה חלק מזה, לברוח אין לאן. נענע את הראש, טופף בכף הרגל, חייך. POP GOES THE WORLD אתה כמו כולם, במרוץ כעכבר שלא יודע מתי ולאן. POP זה לא יגמר עד שזה יגמר. POP חייך, זה במילא לא הולך להשתנות, אין לך מה לצפות שזה ישתנה. POP בסוף כמו כל דבר, גם אתה תעלם. POP בתחנת הדלק, בתחנת האוטובוס, במונית, על האופנוע, על האופניים, ברגל, טופף עם כף הרגל, נוע, נוע למקצב, אתה חלק ממנו, תפנים את זה. ...POP GOES THE WORLD * הנה הצלילים, -Men Without Hats - Pop Goes The World- http://s52.yousendit.com/d.php?id=BUMM5BS8P3C420AHI21R1LLWS |
|