vennus(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
2 באוג׳ 2005
בנות..אם אתן קוראות את זה
לפני 19 שנים •
2 באוג׳ 2005
vennus(נשלטת) • 2 באוג׳ 2005
אני רוצה שתבינו כמה חשוב להרגיש שלמה עם עצמכן
שכבתי שם על המיטה הגבר הזר הזה מעליי עושה בי דברים שבחיים לא דמיינתי ופתאום.. שאלתי את עצמי מה אני עושה פה? פתאום ברגשתי איך כל המערכות בגוף שלי נופלות אני לא רציתי להיות שם זכרתי שיש מילת ביטחון אמרתי אותה אלף פעם בראש אבל לא רציתי להגיד אותה שלא יחשוב שאני ילדה קטנה נזכרתי איך הוא אמר לי לפני זה- את בטוחה שאת לא ילדה קטנה? את בטוחה שאת מוכנה? ואני אמרתי שכן, שאני חושבת שכן אני כל כך רציתי להגיד את המילה רציתי לברוח לא רציתי לשכב שם מתחת לגבר הזה כל המצב הזה פתאום היה נראה חולני בעיניי התחלתי לבכות וכאב לי נורא כאב לי כל כך וכל חדירה היתה נוראית אני אמרתי לו תפסיק הוא חשב שאני משחקת אני כבר לא הייתי במשחק אז למה למה לא אמרתי את המילה? למה? כל כך רציתי אבל פחדתי ורציתי לברוח משם לא יודעת מה חשבתי לעצמי שהסכמתי כנראה שלא הייתי מוכנה אבל זה אבוד ואני מרגישה כל כך אשמה אני יודעת שהבאתי את זה על עצמי אבל תחשבו טוב טוב לפני שאתן נכנסות למשחק |
|
זיקית |
לפני 19 שנים •
2 באוג׳ 2005
אז..
לפני 19 שנים •
2 באוג׳ 2005
זיקית • 2 באוג׳ 2005
שניה לפני ש(גם) השרשור הזה הופך לזירת קרב בין אגואים, אני רוצה להגיד לך שאני נורא מצטערת שהרגשת כל כך נורא, ושאין ספק שצריך להיות מוכנים במליון אחוז לפני שנכנסים לסיטואציה בדסמית.
אני מקווה שיש לך תמיכה, ואם לא, את מוזמנת לפנות אלי לשוחח. ולהבא, אם תהיה - הבן אדם הראשון שאת צריכה לחשוב עליו ועל הציפיות והאכזבות שלו היא את. לא הוא, לא איך את מצטיירת בעיניו - את. ואין שום בושה במילת ביטחון. היא נועדה לשמור עליך. זיק. |
|
Succubus(אחרת) |
לפני 19 שנים •
2 באוג׳ 2005
Re: בנות..אם אתן קוראות את זה
לפני 19 שנים •
2 באוג׳ 2005
Succubus(אחרת) • 2 באוג׳ 2005
קשה, מאד קשה להיכנע, כשאת מרגישה שאת חייבת להוכיח משהו לעצמך או למישהו אחר, ולפעמים נדרש הכי הרבה כוח שבעולם כדי לתת לעצמך כן להיות ילדה קטנה וחלשה, וכן להודות בדברים שאת לא מסוגלת להם.
אני לא חושבת שיש משהו שאני יכולה להגיד שבאמת יוכל להקל על התחושה, או לגרום לך להבין את מה שאת כל כך רוצה להבין - שאת לא אשמה. אני רק יכולה להגיד לך שאני מזדהה עם מה שכתבת וכל כך יכולה להבין את המקום שזה בא ממנו, ומקווה שהכאב יקהה ושבסופו של דבר תמצאי את דרכך למקום חזק יותר. אף אדם לא יכול לדעת מראש בוודאות עם מה יוכל להתמודד ועם מה לא. רובנו לא נאלצים ללמוד את זה בדרך כל כך קשה. |
|