Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} |
לפני 19 שנים •
6 באוג׳ 2005
יום הולדת לאהבת חיי
לפני 19 שנים •
6 באוג׳ 2005
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 6 באוג׳ 2005
לפני 25 שנה קרה קסם. אז עוד לא ידעתי את זה, אפילו עדיין לא הייתי בתכנון.
בבי"ח במרכז הארץ נולד לו תינוק יפה תואר, עם עיניים מקסימות ונעטף בחום ובאהבה של הוריו. לפני כמעט שנתיים דרכי הצטלבה עם דרכו של הילד שגדל והפך לגבר יפה תואר, חכם אינטיליגנטי להפליא ומדהים, והרגשתי את הקסם. הקסם שיש בחיוך שלו שמאיר את עיניו, את פניו הקורנות, ומוחה כהרף עין כל עננה שחורה. את הקסם שיופיו מהלך עליי בכל בוקר כשאני פוקחת את עיניי, במהלך היום בו נוכחותו משכרת אותי באושר או החלומות בהקיץ עליו מציפים עוטפים אותי בענן מתוק, ובכל ערב רגע לפני שאני עוצמת אותן אל מול יופיו השלו. הקסם שבמילותיו שגרמו לי להזיל דמעות אושר לראשונה בחיי לאחר שפגשתי אותו, נתנו לי נחמה בימים קשים, וגרמו לי להאמין בעצמי וביכולותי. הקסם שבריחו שמטריף אותי ואין לי ממנו די. הקסם בקיומו והמתנה הגדולה שניתנה לי - לשהות במחיצתו. לקסם שלי יש יומהולדת, חצי יובל ליתר דיוק. ואני יושבת מול המקלדת, ממהרת לכתוב את השורות האלו כדי לרוץ שוב ולומר לו כמה אני אוהבת אותו. זאלופון קסום שלי, מי יתן והאושר והקסם ישארו שלך לעד. מי יתן ותבונתך תפתח לך את כל הדלתות (גם היופי מוזמן לעזור), ומי יתן והקסם שלך לא יפוג לעולם. אוהבת אותך ומאחלת לך כל קבין של אושר ויפעה שיש לעולם הזה לתת. אוהבת, לוטוס שלך. |
|
אשת לפידות{a} |
לפני 19 שנים •
6 באוג׳ 2005
מזל טוב!!!!!!!!!!!!
לפני 19 שנים •
6 באוג׳ 2005
אשת לפידות{a} • 6 באוג׳ 2005
זאלופון איש נחמוד שכמותך
מי ייתן והסטארט אפ שלנו יעלה ויפרח וככה יהיו לשנינו דולרים רבים. לא רק דולרים, גם יינים, ש''חים, יורואים, דינרים וכל השאר. אושר עושר והרבה הרבה לוטוס!! אשת לפידות. |
|
blackfeline |
לפני 19 שנים •
6 באוג׳ 2005
מכייון שלא הולך לי פה עם הצבעים...
לפני 19 שנים •
6 באוג׳ 2005
blackfeline • 6 באוג׳ 2005
תאלץ להסתפק בבררכת יומולדת בגודל וצבע שהם ברירת המחדל, מקווה שזה לא ייפגע בתוכן
מממממממזזזזזזזזזזזזזזזלללללללללללללל טטטווווווווובבבבבבבבבב! ! ! שיהיה לך יום הולדת שמח מאחלת לך שיהיה לך את כל מה שתרצה, אוהבת את שניכם, י. |
|
Tobias(אחר) |
לפני 19 שנים •
6 באוג׳ 2005
משל טוב איש!
לפני 19 שנים •
6 באוג׳ 2005
Tobias(אחר) • 6 באוג׳ 2005
מזל טוב איש יקר
שיהיה לך ולאישה היפה שאיתך המון מזל טוב שתמצא ידיד בכל מקום וחבר בכל זמן שיהיו אתגרים מעניינים והצלחות מספקות טבאייס |
|
פחדנית האושר(לא בעסק) |
לפני 19 שנים •
6 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
6 באוג׳ 2005
פחדנית האושר(לא בעסק) • 6 באוג׳ 2005
זאלו
הרבה מזל טוב בהצלחה בלימודים במיבחנים מאחלת לך חיים מאושרים ותמשיך לגרום ללוטוסית לחייך מתאהבת |
|
ים_yam(לא בעסק) |
לפני 19 שנים •
6 באוג׳ 2005
אין כמוך בעולם...
לפני 19 שנים •
6 באוג׳ 2005
ים_yam(לא בעסק) • 6 באוג׳ 2005
מזל טוב זאלו היקר!
שיהיה לך יומולדת הכי שמח שאפשר ועוד הרבה שנים מקסימות והרבה ימי הולדת, חגיגות ומסיבות עם הלוטוסית הפורחת שלך ועם כל המשפחה. שכל חלומותיך יתגשמו ותמיד תקבל חיבוקים ולך ולכל מי שסביבך תמיד יהיו חיוכים! באהבה ים |
|
Dom_Quixote |
לפני 19 שנים •
6 באוג׳ 2005
Re: יום הולדת לאהבת חיי
לפני 19 שנים •
6 באוג׳ 2005
Dom_Quixote • 6 באוג׳ 2005
Black Lotus כתב/ה: [b][color=violet]לפני 25 שנה קרה קסם. אז עוד לא ידעתי את זה, אפילו עדיין לא הייתי בתכנון.
בבי"ח במרכז הארץ נולד לו תינוק יפה תואר, עם עיניים מקסימות ונעטף בחום ובאהבה של הוריו. לפני כמעט שנתיים דרכי הצטלבה עם דרכו של הילד שגדל והפך לגבר יפה תואר, חכם אינטיליגנטי להפליא ומדהים, והרגשתי את הקסם. הקסם שיש בחיוך שלו שמאיר את עיניו, את פניו הקורנות, ומוחה כהרף עין כל עננה שחורה. את הקסם שיופיו מהלך עליי בכל בוקר כשאני פוקחת את עיניי, במהלך היום בו נוכחותו משכרת אותי באושר או החלומות בהקיץ עליו מציפים עוטפים אותי בענן מתוק, ובכל ערב רגע לפני שאני עוצמת אותן אל מול יופיו השלו. הקסם שבמילותיו שגרמו לי להזיל דמעות אושר לראשונה בחיי לאחר שפגשתי אותו, נתנו לי נחמה בימים קשים, וגרמו לי להאמין בעצמי וביכולותי. הקסם שבריחו שמטריף אותי ואין לי ממנו די. הקסם בקיומו והמתנה הגדולה שניתנה לי - לשהות במחיצתו. על מי דה פאק מדובר??? כבוד, קיחוט |
|
tch(נשלט) |
לפני 19 שנים •
6 באוג׳ 2005
מזל טוב...
לפני 19 שנים •
6 באוג׳ 2005
tch(נשלט) • 6 באוג׳ 2005
גם ממני...
|
|
זרה מוכרת |
לפני 19 שנים •
7 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
7 באוג׳ 2005
זרה מוכרת • 7 באוג׳ 2005
זאלו' יקר,
המונמון מזל טוב ליום ההולדת שיהיה לך רק טוב בריאות, שמחה, ואת הזכות לאהוב להנות מכל הטוב שיש לעולם הזה להציע לאיש נפלא שכמוך המשך זוגיות ואהבה אהבה ועוד אהבה זרונת |
|
Fritz The cat |
לפני 19 שנים •
7 באוג׳ 2005
יומולדת שמח לזאלו
לפני 19 שנים •
7 באוג׳ 2005
Fritz The cat • 7 באוג׳ 2005
נאחל לך את כל הטוב שבעולם
את כל הבריאות שבעולם את כל האהבה שבעולם והכי חשוב את כל הלוטוס שבעולם שיהיה לך המון מזל טובים . תשמח,תהנה ותאהב דפי וקוסם |
|