venus in our blood(שולטת) |
לפני 19 שנים •
8 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
8 באוג׳ 2005
venus in our blood(שולטת) • 8 באוג׳ 2005
בטי בום-קטלני כתב/ה: אם כבר ללכת על גורו אז לפחות שיהיה אחד שמכיר את הביטוי בטוח שפוי ובהסכמה, מושג שלא בטוח שקריטי הבין .
7 יעמודים ובסוף במי הכי קל להיכנס ? במי שמקדיש את זמנו לחלוק איתנו את הידע שלו ? וואלה לא מתאים לכם , תעברו הלאה . אבל אל תתבלבלו בין דום לדומיקולו . אני לא מכירה את קריטי ןלא את הסאביות שלו לשעבר , הדרך שהשרשור הזה התחיל - בעילום שם ותוך כדי אווטינג לא מקובל עלי . אבל כשיש סכנה לחיי סאביות ומסתובב פה דום מסוכן ( ניתן לקרוא בלינקים שנתן זאלופון החתיך ) אז בואו לא נתבלבל בין עיקר לטפל . לכן עדן 1 ומריונטה שלוחה הערצתי על העוצמה והכח לעמוד מולו . וכולי תקווה שהתגובות המתלהמות לא ירפו את ידכן . לקרוא. להפנים. לחקוק. ל ח ש ו ב. להפנים . להפנים . להפנים . |
|
dani_dinn |
לפני 19 שנים •
8 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
8 באוג׳ 2005
dani_dinn • 8 באוג׳ 2005
הו ידידי עד לאן נגיע?
ננסוק לשמיים ניגע ברקיע קריטי הטיפש,טוב זה ידוע סותר את עצמו כנגוע. ואתם ידידי קונים את הלוקש, מכניסים את הראש וסופרים עד שלוש עוצמים עיניים ובוחרים להגן על זה המסוכן ובעיקר המסכן. את עונשו הוא קיבל במראה להסתכל מידי יום ביומו לראות בכיעורו. המסר הופנם ומבין החכם כי הוא, הוא המסוכן! מי שבוחר כבת יענה לנהוג, יחיה עם עצמו כשהשטן יהרוג. אני עוד כאן לא נעלם. רואה את כולם ושומר את האישה הקטנה מגורל נעלם. * אל תדאגי, הכוכבים אומרים שיהיה בסדר |
|
DearPrudence |
לפני 19 שנים •
8 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
8 באוג׳ 2005
DearPrudence • 8 באוג׳ 2005
נראה כאילו דני דין הוא בתפקיד המקהלה באיזו טרגדיה יוונית...
|
|
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} |
לפני 19 שנים •
8 באוג׳ 2005
ברוך שובך
לפני 19 שנים •
8 באוג׳ 2005
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 8 באוג׳ 2005
אז אחרי מערכת לחצים סמויה וגלויה, יצא הקריטי חזרה מהשפניה.
ויש לו ספין חדש - הנה, יש אנשים שמאמינים בצדקת דרכו. אל תטעה ואל תטעה, קריטי. אנשים כמו רומי וברוטאל-דום כותבם כאן לא כי הם תומכים בך ומבעשיך. הם כותבים כי להם אכפת ממה שקורה בקהילה הבדסמית שלנו. הם כותבים כי הם חוששים שלא שומרים על הזכויות שלך. הם אנשים שאני מעריך ומכבד, כי גם עבורם בדסמ איננו מקום שבו אנשים נמעכים ומנוצלים על ידי מי שנתנו בו אמון. הם אנשים שיודעים שאחרי סשן, לא רק הדומ/ית אלא גם הסאב/ית יוצאים כשהם מרגישים הנאה, עוצמה ומרחפים עשרים ס"מ מעל הרצפה. הם אנשים שיודעים עד כמה בדסמ יכול לבנות אדם, עד כמה בדסמ יכול לגעת באדם במקומות הכי עמוקים וקשים - ולהוציא אותו/ה משם מחוזקים, שלמים ובריאים. הנה מה שברוטאל-דום כתב בשרשור השני של בצלמו, שתאר את הסשן שבו בחרת לשתף חבר:- ציטוט:
אה, ועוד משהו, יש גם איזה מבחן תוצאה קטן, יש גם, ואפילו במקרה קיצוני כמו של בצלמו, את השאלה..... היה לך בסדר ? היית חוזרת על זה שוב אם יכלת ? זה היה לך חוויה שכשאת משחזרת מעוררת בך רגשות חיובים ? זה פגע בך באיזה דרך ? אם התשובות לכל השאלות האלה הם חיוביות וטובות, כנראה שאסון גדול לא קרה שם. אני חושב שאחרי מה שבצלמו/עדן בחרה לכתוב בשרשור הזה, אין לאף אחד (חוץ ממך, קירטי) ספק מה התשובות למבחן התוצאה:- ציטוט:
במשך שנה הייתי בצלמו. מעל שבוע מתלבטת אם להגיב, להוקיע או להגן. הכול טרי כל כך. את הבדס"מ הכרתי דרכו. אין פה מרד סאביות כפי שהוא קורא לזה. יש פה כאב ובעיקר אכזבה. אכזבה מאיש שהיה תקופה ארוכה הכול ועכשיו הוא כלום. איני מאשימה אדם פרט לעצמי. הכל היה בהסכמה, לכל המהללים את תורת הבדס"מ. אני אדם ההולך על הקצה, במהלך תקופה ארוכה האמנתי שאין לי גבולות, כי זה מה שהוא טרח לומר פעם אחר פעם. היום אני יודעת. לכל אדם יש גבולות. לא הייתה מילת ביטחון אבל אני מעולם לא דרשתי כזו, איני מאמינה בכך. אדם הנותן את חייו בידי אחר אינו זקוק למילת ביטחון, לשם כך קיים אמון. ואני נתתי. את כולי. אמון זה נשבר. הסימנים שהותיר בגופי, הצלקות, הקעקוע, הזיכרונות לא יעברו לעולם. דום צריך לקחת אחריות. לקחת אחריות על הסאבית שלו או שלא ייקח כזו. היום אני במקום אחר ויודעת טוב יותר. היום אני לעצמי, מתמודדת ומתקדמת. שלום לתמימות. כבר לא בצלמו. והנה תוצאות של עוד מבחן תוצאה, אף הוא מהשרשור הזה: ציטוט:
קראתי את השירשור ונדהמתי, אחרי כל כך הרבה זמן שעבר, לפתע הכל חזר, לקח לי זמן לעכל, להבין ולהחליט. שורות אלו אני כותבת למעני בלבד, אין לי כל כוונה אחרת חוץ מההזדמנות להתנקות ולהוציא את מה שנשאר מהרפש בתוכי. תקופה ארוכה לקחתי על עצמי את מלוא האחריות למה שהיה שם, אני הכנסתי את עצמי ואני גם יצאתי משם בכוחותי שלי – לבד! היום אני במקום אחר לחלוטין, יחד עם זה הצלקות עדיין נראות. אין לי כל כוונה לנסות להסביר או להאיר את הפינות האפלות בנפשו המיוסרת של המדובר, אבל בי יש צלקות ממנו ששינו את חיי. מן הסתם זה גורם לו עכשיו עונג לדעת שחותמו נשאר בי, זה הרעיון שלו, למעוך לדרוך לערבב ולנטוש את העיסה בין הפחים. פעם אמר לי שאין אדם עלי אדמות שלא ניתן לכיבוש ועיצוב מחדש, לא משנה כמה חזק או חכם לכל אחד יש את עקב אכילס שלו – חלק ממשנתו. ממש חוכמה גדולה. במשך הזמן עברתי תהליך שבחלקו היה הצורך בהתנקות עמוקה לעקירת "משפטי המפתח" שלו, שהתזמון שלהם ועוצמתם השרישו את אחיזתו בי, היום זה נראה לי פתטי. גם אני נראת לעצמי עלובה במבט לאחור, אבל זה כבר לא משנה. אין שופט ואין משפט כי הכל בידיי שמיים, או מי שזה לא יהיה, אבל יש דברים שלא עושים. כשאדם במצוקה, כשרע לו והוא בבור תחתיות, ניגש אליך עם אקדח ומבקש : תירה בי, עזור לי לגמור עם זה. מה תעשה? היש כאן שאלה בכלל? יש מי שחושב שאולי באמת להרוג אותו = טובתו. הוא רוצה את זה, הוא ביקש, הוא אדם בוגר המגיש לך את האקדח מרצונו החופשי, זו בחירתו. מי שופט ומי שפוט מי תליין ומי נתלה... איפה, איפה מותר האדם מהבהמה? אני בחרתי במו ידיי את המוציא להורג שלי. ונולדתי מחדש. אז קירטי, אל תטעה - זה שאנשים מתלוננים על מה שקורה בשרשור הזה לא בא לתמוך בזכות שלך לפגוע באנשים. הרי אם ברוטאל ורומי היו יודעים ורואים את מה שאנשים הנמצאים כאן ומנועים מלספר ולפרט - סביר להניח שהיית מתייק גם אותם בצד שמתנכל לך. וברור לחלוטין ללא מעט אנשים עד כמה SSC הן מילים ריקות, סיסמאות להגיע אל הסאבית הבאה אצלך. ואם אתה כל כך אוהב ציטוטים, בוא נזכיר כאן את התגובה שלך בסיום אותו שרשור, הברכות שלך לכולנו, וההצהרות שלך על מערכת היחסים וטיבה: ציטוט:
תגובת הדום של בצלמו. 13:09 15/05/05 יש מין משחק כזה פסיכולוגי משהו שמציירים 9 נקודות בקבוצות של 3 שורה מעל שורה. צריך לחבר אותם ב 4 קווים רצופים. מכירים? אז יש את אלו שמנסים ומנסים לחבר ולעולם לא יצליחו. ויש את אלו שמצליחים תוך דקות. הראשונים תמיד מחפשים את התשובה והפתרון בתוך המסגרת ואילו האחרים מוצאים לכך פתרון מהיר יודעים למה? כי הם לא מקובעים במסגרת. תנסו – ותבינו מי אתם . (למרות הרמז העבה כאן.) העולם מתחלק לעוד שני סוגי אנשים. המלומדים היועצים והפרשנים לעומת אנשי המעשה . וכמו כל העולם כך גם הקהילה הזו. יש את הפתוחים לקבל את השונה . ויש את אלו שנעולים בתפיסה קונספציה ותמיד תמיד יודעים הכל על הכל ומבינים בדיוק אבל בדיוק מתוך כמה שורות של כתיבה , מה איך כמה ולמה צריך לעשות . הם גם עסוקים כל העת בלקרוא על כך. ללמוד , הם עסוקים תמיד בלהוכיח בשער ולהפיץ תורתם ברבים. הם עסוקים בלנבור ולתכך גם אל מאחרי הקלעים . יש רק בעיה אחת , שתורתם אינה אומנותם. הם בד"כ לא אנשים כריזמטים, דומיננטים ובעלי נוכחות הכח שלהם הוא בהתנסחות , בידע , ובכתיבה. בלבד הם תמיד הולכים " ליד" ועכשיו כמה עובדות: אני סאדיסט בצלמו – מאזוכיסטית אני טיפוס דומיננטי גם בעולם הנגלה לעין וגם בעולמינו חובבי הבי די אס אם. בצלמו – טיפוס מאוד אבל מאוד דומיננטי בעולם הנגלה לעין ובחרה שלא להיות כזו בעולם הבי די אס אם. שנינו אנשים עם מודעות עצמית גבוהה. שנינו אנשים שזקוקים לקצוות על מנת להרגיש ולא משנות כרגע הסיבות.( אל תתאמצו להבין אותן ותחסכו ממני את התאוריות שלכם ) שנינו לא מתיחסים ל bdsm או כל שם אחר שתתנו לכך בתור משחק של חילופי כח או משהו דומה לכך. אני מנוסה מאוד בתחום בצלמו חדשה יחסית ( שנה) הכל כולל הכל נעשה מבחירה ומהסכמה. למרות מה שחלקכם הבין או לא רצה להבין . וללא כל סיכון פרממנטי או כל שהוא מעבר לסיכון הסביר. בצלמו לומדת לאהוב ולהרגיש נאהבת . אני אוהב! הייתי בתוך הביצה הזו בפורמטים כאלו ואחרים , על אדונים ומשרתים, פיפ וכו.... תמיד אבל תמיד אלו אותן דמויות או תחליפהן שמה שמחיה אותם זו ההתפלשות הזו בתוך הביצה שנקראת קהילה. אני מזמן לא מעורב לא מתעניין ולא מעוניין בשיח שמתנהל פה בביצה. נתתי לבצלמו להתפלש קצת לקבל זוויות ראיה שונות משלי בנושא כחלק מההבנות המחודשת שלה לתוך העולם הזה שיהפך לחלק ממנה לשארית ימיה. שמח שחלקכם הייתם פוזטיבים ותרמתם מניסיונכם. בז לכל אלו שקבעו נחרצות לגבי אם אני אדון ,דום או שלא . ששלחו את בצלמו לאישפוז, שנתנו לה עצות של " אל תגלי לדום שלך" ( הם כנראה לא מבינים נפשה של מתמסרת ). בז לכל הדומים " טורפי הנבלות " כך אני מכנה אותם ,שמנסים לצוד עוד סאבית במצוקה ומנסים לשכנע אותה שהם טובים בשבילה ואני לא. אל תטרחו להגיב . שלושה חודשים כמעט עברו מאז... |
|
romi{A} |
לפני 19 שנים •
8 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
8 באוג׳ 2005
romi{A} • 8 באוג׳ 2005
דן דן דן.
אני מאד נבוכה ממה שקורה פה. אני נכנסת לכלוב ומגלה שבנינו יחד קואליציה. אז תודה על ההערכה, אתה יודע שזה הדדי, אבל אל תנכס אותי לקבוצות שאף פעם לא השתייכתי אליהן. אני לא בעד קריטי או נגד קריטי מהסיבה הפשוטה, שאני לא מתכוונת לקחת עמדת שופט לגבי אף זוג בדסמי או אחר. אני כן בצורה חותכת נגד כל נסיון למשפט שדה. וזה חד משמעי. ואני שוב אומרת (בעייפות רבה ודי ביאוש)- זה מסע צלב. הוא מתבסס על הנחת יסוד שאתה יודע מה נכון, יש בידיך את כל המידע וממילא אפשר כבר לפסוק דין ולהוציא לפועל. אם יש לך עובדות ברורות- תביא אותן. אם אין לך, או אתה מנוע מלספר, פשוט אל תדבר. כי בסופו של דבר אתה צורח שנעשה פשע מחריד ואנחנו פשוט אמורים לקבל ולהגיד אמן. מצטערת, אני לא משתפת פעולה עם זה. |
|
גלתיאה |
לפני 19 שנים •
8 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
8 באוג׳ 2005
גלתיאה • 8 באוג׳ 2005
מה זאת אומרת צורח פשע מחריד, מה שכתבו כאן הסאביות לא מספק אותך? גם אם נכתב כאן שהן כתבו מעט מן המעט ממה שקרה? מה בדיוק חסר לך כאן לאושר המושלם? תמונות תקריב?
בשר מרוטש? אומרים לך, שלמרות מה שהסאביות כתבו כאן, זה רק הקצה, וכל התעקשות לדעת יותר בשלב זה עלולה לפגוע באנשים אחרים שכבר נפגעו, ואת מתעקשת לפגוע בהם פעם שניה. בשם מה בדיוק? בשם הסקרנות החולנית שלך? |
|
romi{A} |
לפני 19 שנים •
8 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
8 באוג׳ 2005
romi{A} • 8 באוג׳ 2005
מניפולציות כאלה לא עובדות עלי גלתיאה. אני מבינה שזה השלב שאני אמורה ללכת לפינה מבויישת מזה שעודדתי אונס ורצח בקהילה. את יודעת יותר טוב מזה. בואי נוותר על הדרמטיות.
|
|
esty |
לפני 19 שנים •
8 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
8 באוג׳ 2005
esty • 8 באוג׳ 2005
גליתאה או איך שלא יקראו לך
בכל השרשור הארוך הזה מי שנשמע "קצת" חולני והרבה מאוד אובססיבי זו לא אחרת מאשר את ודומיך את יודעת בהיותי מאוד חדשה ב"קהילה" ומאוד לא מכירה אנשים גם אני הוזהרתי ממישהו שהוא מסוכן ואיום ונוראי ויש להישמר גם נגדו היה מסע צלב שכזה לשמחתי בחרתי ללכת על תחושות הבטן שלי ולבחור לבד עם מי כן ועם מי לא להיות בקשר. לשמחתי בחרתי הכי נכון שיש (וטוב שלא בחרתי במומלץ) אז לא, אני לשניה לא מזלזלת במה שכתבו כאן מריונטה ועדן ויחד עם זה להמשיך ולבחוש במה ש"ידוע" כביכול רק לך ולדן ולהמשיך ולשפוט זה לא רק שלא לענין אלא גובל באובססיביות שעושה ומשיגה בדיעוק את ההפך מהמ שאת כל כך היית רוצה שיקרה. (ותתפלאי אני שמעתי גם את הצד של קריטי בענין, ולא שאני מתיממרת להגיד מי טועה ומי צודק, אבל אם לשפוט זה בדר"כ אחרי שמיעת שני הצדדים) |
|
Dom_Quixote |
לפני 19 שנים •
8 באוג׳ 2005
ניתוח ביקורתי של המצב
לפני 19 שנים •
8 באוג׳ 2005
Dom_Quixote • 8 באוג׳ 2005
טוב,
(כבוד,) אני חושב שאחרי ששמענו את את השמאל והימין, זמן לאמירה מהמרכז. רק שיובהר למה אני תופס את עצמי כמרכז (מעבר לכך שמן הסתם אני מרכז העולם, זה לא קשור הפעם) - לא רק שאני לא מכיר את קריטי דום, גם לא שמעתי שום דבר על "מעלליו" למעט מה שקראתי פה בשרשורים. אני גם לא מכיר את דן קאפ או מישהו מחבריו, שוב, מעבר לשרשורים האלה. אז ככה, קודם כל, מה שקרה פה, הגם שכנראה לא בכוונה, היה ספין תקשורתי לכל דבר ועניין. כלומר, הנושא הוסט מאשמתו או חפותו של קריטי דום ומהסכנה שיש או אין בו, ועכשיו הוויכוח על זה שדן קאפ הוא אובססיבי, ושוכחים את "פשעיו" של קריטי דום עצמו. לא יודע ואני לא חושב שזו היתה הכוונה, אבל זה בהחלט מה שקרה. בלי קשר לדיעות פוליטיות, ביבי היה גאה. אז בקשר לזה: גם אני הרמתי גבה לנוכח תגובותיו של דן קאפ בזו אחר זו, שתיים, שלוש וארבע ברצף. גם אני לא ממש ראיתי למה, בעצם, צריך רכבת תגובות ארוכה כ"כ (וזה לא כאילו שאני אמון על תגובות קצרות בדרך כלל). וכן, במקומו של דן קאפ אני נוטה להאמין שהייתי עוזב את העניין אחרי כמה תגובות, ולא מערים עוד ועוד מילים על שרשור עמוס גם ככה. אבל אני חושב שעם כל הכבוד, ויש כבוד, לעמדה הזו, אסור לשכוח שדן קאפ, על אף הדחף העוצמתי יתר על המידה (כמעט קיחוטי, הייתי אומר) שלו להגיב עוד ועוד, הוא לא הפוגע פה. וקריטי דום הוא לא הקורבן. אם דן קאפ אשם, הוא אשם בהתלהמות יתר על מישהו שעומדות נגדו האשמות חמורות מאוד, ואשר לפי הידוע לנו לדן קאפ ידוע אפילו יותר עליהן (ושוב, אני מדבר באופן עקרוני כרגע, אינני יודע מה ידוע לו ומה לא, אני אומר שבכל מקרה פשעו הוא התלהמות יתר ותו לא). אם קריטי דום אשם, הוא אשם בדברים הרבה יותר חמורים, בלי שום פרופורציה לנטייה אובססיבית משהו לחזור על ציטוטים מפוסטים. אבל מעבר לזה, ומבלי לנקוט פה בצד שכן אני שוב מזכיר שאינני יודע דבר על מעלליו של קריטי למעט מה שקראתי בפורומים, לא ברורים לי הדיבורים על הוכחות או לא הוכחות. סיפוריהן של מריונטה ובצלמו לא הוכחשו ע"י קריטי דום אפילו במילה אחת. כל שנטען על ידו הוא שהן אהבו אותו, מקנאות, ולא יכולות להתמודד עם זה שהן לא איתו. 144 תגובות היו בשרשור הנטישה על חוף הים. אף לא מילה אחת שטוענת שהסיפור לא היה או עוות איכשהו. למעשה, התגובה היחידה של קריטי דום (שפורסמה ע"י בצלמו) היתה שאין לקהילה זכות וכלים לשפוט את הסיפור. כבר ראינו שכשקריטי דום חושב ששמו מוכפש על לא עוול בכפו, הוא יודע להגן על עצמו ולומר את אשר על לבו. מכך שהוא לא טרח להכחיש מילה אחת מההאשמות שפורסמו נגדו בפורומים האלה (אני לא מדבר על הסיפורים שדן קאפ וחבריו יודעים או לא יודעים עליהם, אני בוודאי שלא יודע על כך דבר), אני מרשה לעצמי להסיק שהם אמיתיים. לא יודע במי קריטי בגד או לא בגד, לא יודע אם יש "רשימת סאביות פגועות" או שדן קאפ המציא אותה, לא יודע אם אנשי הקו החם הם טלית שכולה תכלת או שיש להם אג'נדה, באמת שאני לא מעורב או יודע מספיק בשביל לדעת על כל אלה. אבל אני כן יודע שדום שמלמד את הסאבית שלו שאין לה גבולות והוא זה שקובע את הגבולות שלה, הוא דום לא ראוי. אני כן יודע שדום שלא מאפשר לסאבית שלו מילת ביטחון או נוקט במניפולציה כזו או אחרת כדי שלעולם לא תשתמש בה, שיש להיזהר ממנו. אני כן יודע שדום שמשאיר את הסאבית שלו קשורה ועירומה במקום ציבורי והולך למקום אחר בלי שום אפשרות לדעת האם משהו קורה לה, הוא דום שיש להיזהר ממנו, הוא דום מסוכן. למעשה, לא ראוי כלל לקרוא לו דום. יש יותר בלהיות "דום" מאשר לחלק פקודות. וזה כל מה שאני יודע על קריטי דום, לא שום דבר אחר. וזה משהו שלא הוכחש על ידו אפילו פעם אחת, אפילו במילה, אפילו בתגובתו באותו שרשור נטישה. כך שאינני זקוק ל"הוכחות" שאתם טוענים שדן קאפ לא מציג (ודי בצדק, כי אפילו אם הוא לא רוצה לעשות אאוטינג, קשה להאשים על סמך הוכחות שרק הוא יודע), פשוט משום שקריטי עצמו לא טוען שזה היה אחרת. וזה מספיק לי בשביל לקבוע שהוא דום מסוכן, בלי שום קשר לדברים אחרים שהוא עשה או לא עשה, בלי שום קשר לסאביות קנאיות, בלי שום קשר לאינטרסים כאלה ואחרים של אנשי הקהילה. וגם אם דן קאפ יכתוב 700 תגובות ברצף ויצטט בכל אחת מהן כרך של האנציקלופדיה העברית, את העובדות האלה זה לא ישנה. דן קאפ מתלהם? בסדר. עם כל הכבוד, זו לא ההאשמה החמורה ביותר בשרשור הזה, וזה לא הנושא שראוי לפתח בו את הדיון מעבר לכמה תגובות. הנה, אני אמצה את הדיון: דן קאפ, עשה טובה, קצת תרגיע, זה באמת נראה לא טוב. יופי, עכשיו אפשר לחזור לדבר על דברים חשובים באמת. כבוד, קיחוט תקציר (C): זוכרים-את-הימים-שבהם-120-תגובות-היה-משהו-חסר-תקדים?-אחח-ילדותי-האבודה |
|
eden1 |
לפני 19 שנים •
9 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
9 באוג׳ 2005
eden1 • 9 באוג׳ 2005
הגזמתם, או ליתר דיוק, ירדתם מהפסים.
קוראת ולא מאמינה עד היכן יכולים הדברים להגיע, כמה נמוך ושקרי. קוראת על אנשים שטוענים, כן אסתי זו את, ששמעו את שני הצדדים ולא זכור לי שדיברו איתי מעולם. כתבתי כעדן/בצלמו על מנת לעצור את השרשור, על מנת שתבינו ותפנימו אך אני רואה כי אין סוף להכחשות ולטמינת הראשים בחול. עד כמה ברצונכם להמשיך ולפגוע או להעלות נשכחות? על כל אחת ואחד מכן, מליצי היושר יש בי מה לומר והכל לא מפי אלא מפי קריטי, דברים ששמעתי מפיו במהלך שנה שלמה על ה"קהילה" סו קולד אבל אין בכוונתי לפגוע באף אחד מכם ובטח שלא מעל גבי הפורום. הגבתי בעדינות מפאת הכבוד הקט שנותר בי לקריטי. היום נגמר הכבוד. קנאה? אהבה שלי אליו? לא בדס"מ? אין לי ספק כי קריטי מעולם לא קיבל פרגון ותמיכה כמו שקיבל ממני לזוגיותו. כנראה שבדרכו להגן על שמו מוכן קריטי לדרוך על כל האנשים שבדרך. אתמול עליכם היום עלי, הכל לפי מה שמשרת את מטרתו. ולא, אין אני מסנגרת על דן קאפ או גליתיאה או כל מי שכתב בגנותו. אני לא חושבת שזו הדרך לכאן או לכאן. פשוט תשתקו. אינכם יודעים דבר ממה שקרה. דבר! ואם אתם רוצים מאוד לראות הוכחות, כי הלוא בלי זה אי אפשר להמשיך.... אז ביום X תערך תערוכה במוזאון ישראל הכוללת שירים סיפורים כתבי שירה ותמונות של צלקות וכיו"ב. ואם ממש תתעקשו גם דוגמנית (אני, כן) על סטנד שתציג את הסימנים בלייף... עד איפה תרדו? אין לכם חיים? צאו מהכלוב תשתחררו מהאזיקים ותמשיכו בדרכם. |
|