נמש |
לפני 19 שנים •
12 באוג׳ 2005
מתגלגל ברשת...
לפני 19 שנים •
12 באוג׳ 2005
נמש • 12 באוג׳ 2005
בלבנון, לגברים מותר באופן חוקי לקיים יחסי מין עם חיות, אבל החיות חייבות להיות ממין נקבה.
קיום יחסי מין עם חיה ממין זכר משמעותו גזר דין מוות. (כי זה הגיוני? ....) בבחרין, לרופא ממין זכר מותר באופן חוקי לבדוק איברי מין של אישה, אבל אסור לו להסתכל ישירות עליהם בזמן הבדיקה. מותר לו רק לראות את ההשתקפות שלהם במראה . (האם הם נראים אחרת ברוורס?) למוסלמים אסור להסתכל על איברי מין של גוויות. זה נכון גם לגבי הקברנים; איברי המין של הנפטרים חייבים להיות מכוסים ע"י לבנה או פיסת עץ כל הזמן. (לבנה...?) העונש על אוננות באינדונזיה הוא עריפת ראש. (הרבה יותר גרוע מלהתעוור!) ישנם אנשים בגואם שהעבודה שלהם, במשרה מלאה, היא להסתובב בכפרים ולבתק את בתוליהן של בתולות צעירות, אשר משלמות להם על הזכות לקיים איתן יחסים בפעם הראשונה... הסיבה: בחוק בגואם, אסור בפירוש לבתולות להתחתן. (בואו נחשוב על זה לרגע: האם יש עבודה במקום אחר בעולם שאפילו מתקרבת לזאת?) בהונג- קונג, אישה נבגדת יכולה, על פי חוק, להרוג את בעלה הנואף, אבל מותר לה לעשות את זה רק עם ידיה בלבד. את המאהבת של הבעל, מותר לה להרוג בכל דרך שתחפוץ. מוכרות חשופות חזה חוקיות בליברפול, אנגליה - אבל רק בחנויות לדגים טרופיים. (כמובן!) בקאלי, קולומביה, לאישה מותר לקיים יחסי מין רק עם בעלה, ובפעם הראשונה שזה קורה, אמא שלה חייבת להיות נוכחת בחדר כדי לצפות באקט. בסנטה קרוז, בוליביה, זה לא חוקי שגבר יקיים יחסי מין עם אישה וביתה באותו זמן. (אני מניחה שזאת הייתה בעיה גדולה מספיק בשביל שהם יחוקקו את החוק הזה?) במרילנד, זה לא חוקי למכור קונדומים ממכונות אוטומטיות, למעט יוצא דופן: אמצעי מניעה יכולים להימכר במכונות אוטומטיות רק "במקומות בהם משקאות אלכוהוליים נמכרים לצריכה במקום." לדפוק את הראש בקיר שורף 150 קלוריות לשעה. (מי מתנדב לדברים האלה?!) בני אדם ודולפינים הם הזנים היחידים שמקיימים יחסי מין לשם הנאה. (מעניין האם בגלל זה פליפר תמיד חייך?) השריר החזק ביותר בגוף הוא הלשון. נמלה יכולה להרים משקל של פי 50 ממשקל הגוף שלה, יכולה למשוך פי 30 ממשקל הגוף שלה ותמיד נופלת על צד ימין כשהיא מסוממת. (מעניין מי שילם על המחקר הזה?!) עין של יען גדולה יותר מהמוח שלה (אני מכירה כמה אנשים כאלה) לכוכבי ים אין מוח (אני מכירה גם כמה אנשים כאלה) הטוב ביותר בסוף... צבים יכולים לנשום דרך התחת שלהם. (אתם חושבים שיש להם ריח רע מהפה?) |
|
Tobias(אחר) |
לפני 19 שנים •
12 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
12 באוג׳ 2005
Tobias(אחר) • 12 באוג׳ 2005
ענק!!!!!!!!!!!!1
|
|
Tame |
לפני 19 שנים •
12 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
12 באוג׳ 2005
Tame • 12 באוג׳ 2005
פאק!!!!
זה באמת נכון??? |
|
cai |
לפני 19 שנים •
12 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
12 באוג׳ 2005
cai • 12 באוג׳ 2005
אני לא יודעת אם העניין עם הדולפינים נכון, אבל זה בהחלט מעורר תהיה לגבי עכברים.
|
|
baby(expired)(לא בעסק) |
לפני 19 שנים •
12 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
12 באוג׳ 2005
baby(expired)(לא בעסק) • 12 באוג׳ 2005
אני אוסיף:
לשחפים אין גבות באלאבמה אסור לשחק דומינו ביום ראשון אין לחבוש מסכות בפומבי הנחת מלח על מסילת רכבת עשויה לגרור עונש מוות אסור לזרוק סמארק (נזלת יבשה שמוציאים מהאף, אין לי מושג איך קוראים לזה) מול הרוח בקליפורניה: אסור לאכול תפוז באמבטיה שלך. הקנס על פיצוץ מתקן גרעיני בתחומי העיר: 500 $ בקונטיקט: אסור לחצות את הרחוב בהליכה על הידיים בפלורידה: אם פיל נקשר למדחן חניה, יש לשלם את אותו הסכום הנגבה עבור מכונית במיאמי אסור לחקות חיות חל איסור להפליץ במקום ציבורי לאחר השעה 6 בערב בימי חמישי. בג'ורג'יה: חל איסור לקשור ג'ירפה לעמוד תאורה. והכי שווה: באינדיאנה: חל איסור על כניסה לתיאטראות, בתי קולנוע ומקומות ציבוריים למשך 4 שעות לפחות לאחר אכילת שום!!! |
|
shoko(מתחלפת){Rainbow} |
לפני 19 שנים •
12 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
12 באוג׳ 2005
shoko(מתחלפת){Rainbow} • 12 באוג׳ 2005
ואני אוסיף גם קצת ממה שאני יודעת, או לפחות ממה שהתגלגל אלי:
לו צרחת בכל כוחך במשך 8 שנים, 7 חודשים ו-6 ימים היית יוצר אנרגיה המספיקה לחמם ספל קפה (נדמה לי שהמאמץ אינו שווה משהו....) האורגזמה של החזיר אורכת 30 דקות (30 דקות!!!!!!!) ג'וק יכול לחיות ללא ראש - 9 ימים עד שהוא ימות מרעב (אני עדיין חושבת על החזיר) יש אריות שיכולים לבצע 50 משגלים ביום (עדיין מעדיפה את החזיר - איכות על פני כמות!) שתן החתול זוהר באור ניאון (אתם מתארים לעצמכם? 30 דקות!!!) דובי הקוטב הם שמאליים, כלבי רועים גרמניים הם לאומניים, הלוויתן הפרנקי הוא פרנקי, והחזיר.... החזיר הוא אומן!!!!! |
|