Marcus Wright(אחר) |
לפני 19 שנים •
13 באוג׳ 2005
cat מחזיר קונטרה.
לפני 19 שנים •
13 באוג׳ 2005
Marcus Wright(אחר) • 13 באוג׳ 2005
קבוצה של בנות יצאו לחופשה באילת .
על אחד המלונות התנוסס לו שלט "הכניסה לנשים בלבד" החליטו להכנס בדלפק ישב לו בחור צעיר וחתיך שקיבל את פניהן בברכה והתחיל מסביר להן כיצד לקבל חדר במלון : "יש במלון חמש קומות , לכו לראות את הקומות וברגע שתמצאו את הקומה שהכי נראית לכן , אתן מוזמנות להישאר ." "קל מאוד לבחור , בכל קומה יש שלט שמפרט מה יש בה." הוסיף ואמר . עולות הבנות לקומה הראשונה ובה הן רואות שלט "לכל הגברים כאן יש דק וקצר" צחקו הבנות וללא היסוס עלו לקומה השניה כאן רואות הבנות שלט "לכל הגברים כאן יש דק וארוך" כמובן שזה לא מספיק טוב להן , עולות הבנות לקומה השלישית . "לכל הגברים כאן יש עבה וקצר" קצת מאכזב אך הן חשבו בליבן , יש עוד שתי קומות בקומה הרביעית "לכל הגברים כאן יש ארוך ועבה" כל הבנות התרגשו ומיהרו להכנס לקומה , אבל אז חשבו לעצמן , יש עוד קומה אולי נעלה , חלילה שלא נפספס משהו טוב יותר , לכן החליטו לעלות בקומה החמישית היה רשום בשלט ענק ובאורות ניאון : "בקומה זאת אין גברים , היא נבנתה רק כדי להוכיח שלא ניתן לספק אישה" . |
|
זרה מוכרת |
לפני 19 שנים •
13 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
13 באוג׳ 2005
זרה מוכרת • 13 באוג׳ 2005
cat יקר,
ועכשיו רק נותר לתהות, למי בדיוק אתה מחזיר את הקונטרה הזו, ויותר חשוב - למה ? כי אנחנו הנשים יודעות שלא ניתן לספק אותנו לחלוטין, אבל אנחנו אופטימיות לשאוף להגיע כמה שיותר קרוב לכך. אתם הם אלו שלא גילו את זה עד עכשיו (לפחות חלקכם, שחס וחלילה לא אחטא בהכללה גורפת) זרונת |
|
נזמית לופתת |
לפני 19 שנים •
13 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
13 באוג׳ 2005
נזמית לופתת • 13 באוג׳ 2005
חמוד
|
|
הנמרונת |
לפני 19 שנים •
13 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
13 באוג׳ 2005
הנמרונת • 13 באוג׳ 2005
אהבתי !
|
|
Marcus Wright(אחר) |
לפני 19 שנים •
13 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
13 באוג׳ 2005
Marcus Wright(אחר) • 13 באוג׳ 2005
זרה מוכרת כתב/ה: cat יקר,
ועכשיו רק נותר לתהות, למי בדיוק אתה מחזיר את הקונטרה הזו, ויותר חשוב - למה ? כי אנחנו הנשים יודעות שלא ניתן לספק אותנו לחלוטין, אבל אנחנו אופטימיות לשאוף להגיע כמה שיותר קרוב לכך. אתם הם אלו שלא גילו את זה עד עכשיו (לפחות חלקכם, שחס וחלילה לא אחטא בהכללה גורפת) זרונת זה מוקדש באהבה לכל אותן בנות שפרסמו לא מעט בדיחות על גברים . מווווואאאההההההההה (נשיקה גדולה ממני) |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 19 שנים •
14 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
14 באוג׳ 2005
מיתוסית(שולטת) • 14 באוג׳ 2005
אם הייתי מקבלת שקל. טוב, אם הייתי מקבלת יורו (שקל לא שווה הרבה בימינו) על כל פעם שקיבלתי את הקטע הזה במייל בצורה הזאת או במצגת בשלל הגרסאות הכמעט זהותשלו- הייתי יכולה לקנות אמממ....
חתול... כן כן , קשה לספק אותנו אבל אפחד לא אמר שגברים הם לא בררנים וקשה לספק אותם. אתה יודע מה? לפחות לנו יש דרישות ואילו אתם מכונות פשוטות ולא מורכבות: אישה לזיין, כדורגל בטלביזיה, גרעינים בשקית ובוקסר מספיק רחב כך שיההי נוח לסדר את הביצים מתי שיתחשק... |
|
dr jekyll and MASTER hyde{♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦} |
לפני 19 שנים •
14 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
14 באוג׳ 2005
dr jekyll and MASTER hyde{♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦} • 14 באוג׳ 2005
הממ,
לא אוהב כדורגל. לא כדורסל. לא מת על גרעינים (אם השפחה מפצחת אז... נו טוב). לא אוהב בירה, לא מכוניות (אני יכול להמשיך). |
|
Marcus Wright(אחר) |
לפני 19 שנים •
14 באוג׳ 2005
לא משהו אישי . .
לפני 19 שנים •
14 באוג׳ 2005
Marcus Wright(אחר) • 14 באוג׳ 2005
dr jekyll and MASTER hyde כתב/ה: הממ,
לא אוהב כדורגל. לא כדורסל. לא מת על גרעינים (אם השפחה מפצחת אז... נו טוב). לא אוהב בירה, לא מכוניות (אני יכול להמשיך). ואתה גם לא "שר מהלב" אפילו הבדיחות שלך לא משהו , ראה פוסט "סשן חתולי" http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=10725 |
|
dr jekyll and MASTER hyde{♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦} |
לפני 19 שנים •
14 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
14 באוג׳ 2005
dr jekyll and MASTER hyde{♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦} • 14 באוג׳ 2005
מה...
רק אמרתי שקאט יודע |
|