Aragorn(שולט) |
לפני 19 שנים •
13 באוג׳ 2005
סשן חתולי
לפני 19 שנים •
13 באוג׳ 2005
Aragorn(שולט) • 13 באוג׳ 2005
כחובב חתולים מושבע רץ אצלי בראש הרעיון לעשות סשן חתולי
שבו הפרטנרית שלי תהיה חתלתולה מאולפת. חתול או לא חתול על קולר ורצועה אני לא מוותר. כצדיק ידוע, ותכף תוכלו לעמוד מקרוב על מידת צדקותי כי רבה היא, המכיר נפש "בהמתו" ידעתי שלפרטנרית יהיה יותר קל לעכל את הקולר והרצועה אם הם יהיו של חתול ולא של כלב. כאן המקום להסביר שקולרים ורצועות של חתולים הם הרבה יותר עדינים ויש עליהם כל מיני קישוטים חמודים כמו פעמונים למשל. אבל לא היה לי כח ללכת עד לחנות החיות ולקנות שם את הציוד החתולי אז במקום זה, שלפתי את מה שכן היה לי - קולר ורצועה של כלב להפתעתי היא לא גילתה התנגדות ללבישת הציוד. למען האמת היא דוקא אהבה את הקולר ולא היתה לה בעיה עם הרצועה. זה הפתיע אותי כי נתקלתי בסאביות מנוסות ממנה שפחדו מן הקולר ועוד יותר מכך מן הרצועה אבל אולי דוקא בגלל שהיא מתלמדת היא עדין לא הספיקה לפתח פוביה מקולרים ורצועות אחרי שהיא היתה מוכנה לצאת לטיול אמרתי לה לרדת על ארבע ולזחול אחרי היא בתגובה, בקול לחוץ משהו, ביקשה רשות ללבוש תחתונים אבל אני התפלאתי מאוד ואמרתי לה שבחיים שלי לא שמעתי על חתול בתחתונים מילא מגפים או כובע אבל מי שמע על החתול בתחתונים? לאחר שהסתים ה"דיון" ההזוי בדבר הלבוש ההולם לחתול בעת טיול ברחבי הדירה התגלתה בעיתיות מסוימת בטכניקת הזחילה שלה על ארבע במקום ללכת על ארבע "כמו בן אדם" היא ניסתה לבצע מעין הליכת צפרדע משונה ובהחלט לא חתוללית אבל לאחר שאמרתי לה שזה נראה יותר פתאטי מאשר זחילה על ארבע ומשכתי אותה בעזרת הרצועה כך שהגוף שלה נטה קדימה, היא תפשה את העקרון של הליכה על הארבע ואף ביצעה כמה צעדים (צעדים זה המילה הנכונה כאן?) אולם אם חשבתם שבכך תם הקטע הלימודי אזי טעות בידכם כי לאחר כמה צעדים היא השתטחה על צידה, חשפה את שיניה והחלה נוהמת בכעס תוך כדי הפנית כפה מאימת לכיווני. לא הצלחתי להתגבר על עצמי ושנינו פרצנו בצחוק (הצחוק קשור גם לבדיחה פרטית ביננו שאני לא אכנס אליה כאן.) לחלק מהאנשים יש בעיה להמשיך סשן אחרי שקורה משהו מצחיק, לי אין. לאחר שגמרתי לצחוק, הצלפתי בישבנה ודירבנתי אותה לקום והיא חזרה להיות חתלתולה טובה וזחלה בעיקבותי. כיאה לחתולה טובה, נתתי לה לשתות חלק מקערה שהונחה על הריצפה נימוסי הריצפה שלה לא היו מן המשופרים והיא התיזה חלב על הריצפה אבל הריצפה היתה יותר מידי מסריחה מכדי לתת לה ללקק אותה (ולכן רצוי להניח שעוונית מתחת לקערה.) לאחר שהיא גמרה את ארוחת הערב שלה היא הובלה לכיוון הספה אני התישבתי על הספה והיא התחילה להתלטף עם הגוף שלה כנגד הרגלים שלי כמנהג חתולים חנפניים שמקווים לשנורר גביע קוטג' או איזה דגיג ולבסוף נתתי לה לאונן על כף הרגל שלי. מגיע לה, סך הכל היתה חתולה טובה |
|
Marcus Wright(אחר) |
לפני 19 שנים •
13 באוג׳ 2005
לא נשמע לי יותר מידי חתולי
לפני 19 שנים •
13 באוג׳ 2005
Marcus Wright(אחר) • 13 באוג׳ 2005
אבל בסדר .
|
|
dr jekyll and MASTER hyde{♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦} |
לפני 19 שנים •
14 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
14 באוג׳ 2005
dr jekyll and MASTER hyde{♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦} • 14 באוג׳ 2005
תקשיב לקאט...
הוא יודע ציטוט: אבל אני התפלאתי מאוד ואמרתי לה שבחיים שלי לא שמעתי על חתול בתחתונים
מילא מגפים או כובע אבל מי שמע על החתול בתחתונים? thats a good one |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 19 שנים •
14 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
14 באוג׳ 2005
מיתוסית(שולטת) • 14 באוג׳ 2005
זה בדיוק כמו כלב.
חתול מתנהג אחרת. הוא הרבה יותר מתפנק, אגואיסט, לא אכפת לו מה אומרים לו וגם אם איכשהו תצליח להלביש לו קולר, תשכח מרצועה... תן לחתול לישון כל היום ותלטף אותו בבטן ותראה איך הוא מרוצה. חתולים לא מוציאים החוצה לטיול, יש להם ארגז חול.. |
|
dr jekyll and MASTER hyde{♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦} |
לפני 19 שנים •
14 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
14 באוג׳ 2005
dr jekyll and MASTER hyde{♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦} • 14 באוג׳ 2005
אם זו חתולה אגואיסטית ולא ממושמעת... תתפלאי, לא רק שהיא "תצא בחוץ", היא גם תעוף...
|
|
Aragorn(שולט) |
לפני 19 שנים •
14 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
14 באוג׳ 2005
Aragorn(שולט) • 14 באוג׳ 2005
המלכה הכחולה כתב/ה: זה בדיוק כמו כלב.
חתול מתנהג אחרת. נו ... לאלף כלבים כל אחד יכול החוכמה היא לאלף חתולים |
|