בל{SK} |
לפני 19 שנים •
21 באוג׳ 2005
התמודדות עם הכאב ב BDSM
לפני 19 שנים •
21 באוג׳ 2005
בל{SK} • 21 באוג׳ 2005
בסשנים שונים, כנשלטת, חוויתי המון כאב,
יש כאב שהוא ישיר בסשן, ויש גם כאב שצף רציתי לשאול שולטים ונשלטים, איך הם חווים את הכאב של הצד הנשלט ? האם הכאב הוא מתנה מהנשלטת לשולט? האם הכאב הוא אשמה וכאב עבור השולט? מה עושים שהכאב כ"כ גדול, שהוא מציף ? יש לי תשובות משלי, מניסיון חיובי ושלילי אבל אני הייתי רוצה לחדד אותן, לפני הכאב הבא |
|
הוא(שולט) |
לפני 19 שנים •
21 באוג׳ 2005
סיפוק אדיר
לפני 19 שנים •
21 באוג׳ 2005
הוא(שולט) • 21 באוג׳ 2005
זו בדכ התחושה החזקה
זה הולך ומתעצם ככל שככל שההתענגות שלה מהכאב גוברת תחושת נתינה הענקה |
|
Adonasuy(שולט) |
לפני 19 שנים •
22 באוג׳ 2005
תשובות על קצה המזלג-
לפני 19 שנים •
22 באוג׳ 2005
Adonasuy(שולט) • 22 באוג׳ 2005
כדום, חוויתי נשלטות שונות עם ספי כאב שונים ורמות הנאה שונות מכאב.
אחת מהן לא נהנתה כל כך מהכאב אלא מהידיעה שאני נהנה להכאיב לה. היא "נתנה" לי את מכאוביה כמתנה. השניה תיארה את הכאב כמשהו מעורר ומערפל גם יחד. יחד, עלינו בסף הכאב מסשן לסשן ויחד נהנינו - אני להכאיב והיא לכאוב. שלישית לא התחברה בכלל לכאב. מה שהרטיב אותה היו השפלות... רביעית נזקקה לכאב. ממש תנאי בל יעבור לגמירה.... ועל הרצף הזה של הנאות שונות מכאב, מה שמדבר אלי יותר מכל הן הבעות הפנים. אני מתגרה בצורה שלא תאמן מהבעות הכאב והעונג שמתחלפות עם כל הצלפה וליטוף.. אני חש את תחושות הסאבית דרך הבעות אלו ומגביר או ממתן את הכאב... (הנאה משנית היא צפיה בסימנים והאדמומיות שאני משאיר). וכשהכאב מציף- זה הזמן לספייס... פשוט לצוף, להתמכר ולהנות. |
|
teacher(שולט) |
לפני 19 שנים •
22 באוג׳ 2005
כאב
לפני 19 שנים •
22 באוג׳ 2005
teacher(שולט) • 22 באוג׳ 2005
ציטוט: ''..רציתי לשאול שולטים ונשלטים,
איך הם חווים את הכאב של הצד הנשלט ? האם הכאב הוא מתנה מהנשלטת לשולט? האם הכאב הוא אשמה וכאב עבור השולט? מה עושים שהכאב כ"כ גדול, שהוא מציף ? ..'' אצלי חווית הכאב היא באמצעות אמפתיה. בשלב מסויים, התקשורת היא כל כך ישירה שאפילו לא צריך לומר דבר. תנועות קטנות, עוית בקצות השפתיים, הבעת העיניים, אנחנו הופכים לישות אחת, ואני מרגיש הכל. הכלה (containing) - הכאב יכול להיות סוג של מתנה, כן, אבל הוא לא המטרה, הוא כלי. דרכו יש תנועה קדימה, בעזרתו יש אבני שפה לדרך הזו, וצריך להיות יכול להכיל אותו. הסיבה לכך לדעתי טמונה בדיוק בשורה האחרונה שלך: ''..מה עושים שהכאב כ''כ גדול, שהוא מציף ? ..'' צריך להכיל אותו ולהתייחס אליו, אחרת הוא מעיק ומזיק. הכאב הזה צריך לפגוש רכות ואהבה, ואז יכול להיות שהוא יפתר או יתרכך. ''..האם הכאב הוא אשמה וכאב עבור השולט?..'' זו השאלה המורכבת מכולן. יש אלמנט של אהבה ואיכפתיות אפילו ברמת הסשן הבודד. וזו לא חייבת להיות אהבה במובן הזוגי, הרצון לתת את הכאב מתערבב עם הרצון לקחת אותו עד היום אין לי ממש הסבר לזה... כנראה שכאשר הגבולות נהיים ברורים מאוד, פתאום מגלים שאין בכלל גבולות, משהו דיאלקטי כזה.. teacher |
|
בל{SK} |
לפני 19 שנים •
22 באוג׳ 2005
Re: כאב
לפני 19 שנים •
22 באוג׳ 2005
בל{SK} • 22 באוג׳ 2005
תודה לאדונשוי }{ על שהזכיר לי את האינדיווידואליות שלנו
לטיצ'ר היקר, אני חושבת שהתשובה שמצאתי בימים האחרונים נמצאת בהכלה teacher כתב/ה: הכלה (containing) - הכאב יכול הוא לא המטרה, הוא כלי, וצריך להיות יכול להכיל אותו. הסיבה לכך לדעתי טמונה בדיוק בשורה האחרונה שלך: ''..מה עושים שהכאב כ''כ גדול, שהוא מציף ? ..'' צריך להכיל אותו ולהתייחס אליו, אחרת הוא מעיק ומזיק. הכאב הזה צריך לפגוש רכות ואהבה, ואז יכול להיות שהוא יפתר או יתרכך. teacher היכולת שלנו להכיל כאב היא עוצמה מדהימה ב BDSM באופן פרדוקסאלי כמעט, מדהים ונפלא אנחנו גודלים מהכלה של הכאב שאנחנו יוצרים בתחילה דרכי הייתי נפעמת בכל פעם שזה היה קורה תודה לך על ששיתפתי אותי בתבונתך וניסיונך |
|
_זילפה(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
22 באוג׳ 2005
הייתי צריכה לקרוא את זה
לפני 19 שנים •
22 באוג׳ 2005
_זילפה(נשלטת) • 22 באוג׳ 2005
תודה
|
|
הבוס שלך(שולט) |
לפני 19 שנים •
23 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
23 באוג׳ 2005
הבוס שלך(שולט) • 23 באוג׳ 2005
מצד אחד אין לי תשובה כלל, מעבר לידיעה שאני חווה תחושה של עונג גדול כשאני מכאיב (אחרת לא הייתי פה בכלל). רק לפסיכיאטר יכולה להיות תשובה ברמה הזאת.
מצד שני, יש הרבה אמת בתשובתו של טיצ'ר, שיש כאן אמפתיה - הזדהות לפחות מנטלית עם הכאב שאני גורם. |
|
בל{SK} |
לפני 18 שנים •
1 במרץ 2006
רציתי לעלות את השאלה מחדש לדיון בימים אלו.
לפני 18 שנים •
1 במרץ 2006
בל{SK} • 1 במרץ 2006
יש מחשבות לכם ולכן נוספות? תשובות נוספות? הסכמה עם מה שנכתב אז או ...
|
|
ana |
לפני 18 שנים •
3 במרץ 2006
לפני 18 שנים •
3 במרץ 2006
ana • 3 במרץ 2006
חשבתי שהבנתי את התשובה של ט'יצר
אבל כשהתעמקתי פתאום התבלבלתי מזאת "אהבה" בכלל ? "להכיל את הכאב באהבה וברכות... ולהתייחס אליו" נשמע לי כמו תחושה של "אמא" אם תרשו לי להשתתף במטאפורות....מי פה התינוק ומי פה האמא ??? אשכרה מבלבל..... האם זהו מסע משותף לפיתוח עור עבה ומציאת תעלות נוחות ורטובות שיחדרו אותו ? האם מסעה של הנשלטת מוגבל רק לפיתוח העור העבה (בהקשר לכאב) ? האם ניתן להתייחס לכאב ללא מחשבה על סיפוקו של השולט ???? האם התשובה "לא", איננה מעוררת תהייה אצלכם ? |
|
ana |
לפני 18 שנים •
5 במרץ 2006
יש מצב לתגובה ?
לפני 18 שנים •
5 במרץ 2006
ana • 5 במרץ 2006
בל???
מישהו ? |
|