nerissa(אחרת) |
לפני 21 שנים •
3 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
3 באוג׳ 2003
nerissa(אחרת) • 3 באוג׳ 2003
1. השם שלי: דבי
2. כינוי\ם: ג'ינג'ית, גמדה, זותי, הלו-את 3. ארץ לידה: ישראל 4. מסלול לימודים בבי"ס: חסוי 5. איך היית רוצה להיקרא: שולה. הכי מתאים לי - שולה! 6. תבלין מועדף: סחוג 7. שתיה מועדפת: טקילה נקיה נטולת זיהומים בצורת קרח 8. דאורדורנט\בושם: זיעה. אחרי סקס. הרבההה סקס 9. שמפו וקונדישינר: פרוטאינים טבעיים.. אבל מסתפקת בפאנטן 10. האם שחית בעירום פעם: כן 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: לא 12. צבע מועדף: שחור 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: עוד לא 14. חברים\ות הכי טובים\ות: יש 15. כרית אחת או שתיים: אחת 16. חיות מחמד: גולדנית מדהימה בשם ליידי וארבעה ילדים 17. סרט מועדף: חולית, שיער 18.מוזיקה בכללית: אירית/קלטית 19. מכונית אידיאלית: ג'יפ ישן וטוב 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: איש, עודדדדדד 21. אוכל מועדף\ שנוא: הכל/כלום 23. חבר\ה לעתיד: וואוו.. כל העולם ואחותו בערך 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: בטח! 25. היחסים עם ההורים : היו מעולים כל עוד היו הורים 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: בדיוק איפה שאני כיום 27. ממתק מועדף: זין 28. נעליים מועדפות: יחפה 29. שיר מועדף: Nothing Else Matters - Metallica 30. אתר מועדף: www.stage.co.il 31. ספורט מועדף (לצפייה): תחרויות ביליארד 32. הספורט המועדף (למשחק): סקס 33. הרגע הכי משפיל בחייך: סוד 34. איזה חג אתה הכי אוהב: יום כיפור 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: נועה תשבי. אני דו מינית - מוכנה לעשות לה טובה עכשיו! בלי "אם".. 36. אוספים: מאהבים 37. מה הפחד הכי גדול שלך: להיות לא אהובה 38. תגיד מילה טובה...: כוס אמאק! אני מתה על הקהילה הזו שלנו! חבורת סוטים מדהימה! 39. ספר מועדף: המדריך לטרמפיסט בגלקסיה, אמבר 40. עיתון מועדף: בול 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: בנות גילמור (שלא תעיזו לצחוק שם!!!) 42. כמה טיפים מהחיים: אין.. אין כמו חצי הכוס המלאה!!! מומלץ לכל הצמאים! 43. מועמד פוליטי: כלובי 44. מפלגה: עלה ירוק 45. חום או קור: חום בתוך קור 46. מכתב דואר או אי מייל: דואל 47. זמר אהוב : לאונארד כהן 48. זמרת אהובה: אניה 49. להקות: Metallica, סקורפיונס, לד זפלין... 50. סרט מצוייר אהוב: טום וג'רי 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: אישה באמצע החיים. נקודה. 52. אתה שונא אנשים ש..: משקרים 53. אתה שונא מקומות ש..: מלוכלכים 54. אני אוהב/ת: אנשים 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: עוד לא מצאתי. כל האפלטוניות התקלקלו לי בשלב מסויים 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: גזענים 57. מה הכי מגעיל אותך: מקלחות זהב 58. מה את/ה הכי אוהב? את הילדים שלי 59.מיהו הבנאדם בו פגעת הכי הרבה לדעתך? בעלי 60. מהו הפשע האיום ביותר לדעתך? פדופיליה 61. האם קנית פעם בגד בידיעה שלא תלבשי אותו יותר מפעמיים? אם כן, איזה? חולצה 62. בליינד-דייט- בעד או נגד? בעד. מגרה לאללה 63.מהו החפץ שהכי חשוב לך? שעון 64. מה היה המעשה שהכי השפיע עלייך? אונס שעברתי בגיל 17 65.איזה תכונה לא כל כך טובה יש לך, והאם את שלמה איתה (או לא)? מאוד לא מונגמית. 66. איזו סידרה הכי אהבת בילדות? מנהרת הזמן 67. מה הדבר שהכי היית רוצה לקבל? חדר מלא זרי פרחים 68. מי היו האנשים שהשפיעו במיוחד על חייך? יש הרבה מידי מכדי לציין 69. אם היית יכולה להחזיר את הגלגל אחורה, איזה נקודה היית משנה? גיל 17.. הייתי משנה כמה דברים 70. לאן את הולכת כשאת רוצה לחשוב "מחשבות רציניות"? (בקיצור, מקום שטוב לחשוב בו.. .בשקט.. הבנתם) מתחת לשמיכה 71. מה המזל האסטרולוגי שלך, והאם את מתאימה לתיאור שלו? גדיה. מאוד! 72.האם יש אדם (מסרט, ספר או סתם מישהו מפורסם) שאת מזדהה איתו באופן מיוחד ולמה? לא יכולה לחשוב על כזה.. 73. אם היית יודעת שמחר בבוקר הוא הבוקר האחרון שלך, ושבחצות של אותו יום את מתה, איך היית מבלה את היום, עם מי היית מבלה את היום, איפה היית מבלה את היום ומה המילים האחרונות שהיית רוצה להגיד? עם הילדים שלי ובעלי. "מקווה שלא נתראה מהר.." 74.את צמה ביום כיפור? כן 75. עד כמה אתה מאמין [ אדם דתי ] ? לא דתית - מאמינה. 76. איזה סגנון מוסיקלי את פשוט לא יכולה לסבול? ג'ז 77. כמה דיסקים יש באוסף האישי שלך וכל כמה זמן הוא מתעדכן? עלוב. מתביישת להגיד בכלל 78. לאן היית רוצה לנסוע בחופשה הבאה שלך? מציאות - נחל יהודייה. פנטזיה - שוויץ. שלג. הרבה ממנו! 79. איזה תכונות, פנימיות וחיצוניות, חשוב שיהיה בבנאדם שאת אוהבת? (רוצה להרוג אותי הרויטל הזו.. איזה שאלות יש לה?!) חיצונית: עיניים עם מבט עוטף, שפתיים רכות שיאהב להשתמש בהן לעתים קרובות, קול רדיופוני. פנימיות: טוב לב, יכולת לאהוב ולקבל אהבה, יושר אישי. 80. מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר? מטפלת בזיקפת הבוקר של בעלי. 81. מה אתה חייב לעשות בבוקר בשביל באמת להתעורר? (קפה/מקלחת/התעמלות בוקר/שוקו/אוכל) לבדוק מייל 82. אהבה ממבט ראשון, יש חיה כזאת? אוי אה-ברוך! ועוד איך! 83. משפטים שלך לסיכום... עכשיו הגזמת לגמרי!!! השתגעת? את יודעת כמה משפטים יש לי בסטוק??? עדיף שאסגור עניין כאן |
|
רויטל |
לפני 21 שנים •
3 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
3 באוג׳ 2003
רויטל • 3 באוג׳ 2003
nerissa איזה פתיחות, שיחרור
קבלי ח"ח מואההההה יאלה קדימה, תראו כמה זה נחמד להכיר את האנשים ולדעת כמה הם מקסימים ! |
|
amy_(נשלטת) |
לפני 21 שנים •
3 באוג׳ 2003
Re: יש לכם הרבה עבודה :-)))
לפני 21 שנים •
3 באוג׳ 2003
amy_(נשלטת) • 3 באוג׳ 2003
[quote="רויטל"]
ארץ לידה: ישראל מסלול לימודים בבי"ס: עיוני- ספרותי איך היית רוצה להיקרא: בשם של האדם שאתם הכי אוהבים תבלין מועדף: מלח שתיה מועדפת: דיאט קולה האם שחית בעירום פעם: לא האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: לא, אלא אם כן הם צוחקים איתי צבע מועדף: כחול כרית אחת או שתיים: שתיים סרט מועדף: מלכוד 22, מועדון קרב, המזכירה ועוד המון... מוזיקה בכללית: בלוז, ג'אז, רוק קלאסי, אולדיז- שנות החמישים, שישים, שבעים שמונים. גם קצת התחלת שנות התשעים. הייתה תקופה שאהבתי רק זמרים שמתו ולהקות שהתפרקו מכונית אידיאלית: סוס העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: ניו יורק ממתק מועדף: שוקולד שיר מועדף: You can't hurry love הרגע הכי משפיל בחייך: היציאה מהארון להורים (כדו מינית) איזה חג אתה הכי אוהב: שבת, כי אז לא צריך לעשות כלום. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: ניקול קידמן, ג'וליה רוברטס,ג'סיקה לי פרקר- אם הן היו עושות לי את הטובה... אוספים: ניירת מיותרת מה הפחד הכי גדול שלך: אוי, יש כל כך הרבה... ספר מועדף: רומנים רומנטיים סדרת טלוויזיה מועדפת: נוטס לנדינג כמה טיפים מהחיים: בלי פניקה... חום או קור: חום מכתב דואר או אי מייל: אימייל זמר אהוב : ג'ון לנון זמרת אהובה: אילניס מורסט להקות: דייר סטרייט, ביטלז, סיימון וגרפונקל... סרט מצוייר אהוב: רוג'ר ראביט, דאפי דאק מה הכי מגעיל אותך: ג'וקים מה את/ה הכי אוהב? דובונים מיהו הבנאדם בו פגעת הכי הרבה לדעתך? אמא שלי מהו הפשע האיום ביותר לדעתך? לפגוע באנשים בכוונה, להפסיק לראות את האנושי שבאנשים האם קנית פעם בגד בידיעה שלא תלבשי אותו יותר מפעמיים? אם כן, איזה? לא בליינד-דייט- בעד או נגד? נגד מהו החפץ שהכי חשוב לך? המחשב שלי מה הדבר שהכי היית רוצה לקבל? מחשב נישא לאן את הולכת כשאת רוצה לחשוב "מחשבות רציניות"? (בקיצור, מקום שטוב לחשוב בו.. .בשקט.. הבנתם) למיטה, ואז- נרדמת מה המזל האסטרולוגי שלך, והאם את מתאימה לתיאור שלו? סרטן. מתאימה לתיאור בכך שאני מאוד נתונה למצבי רוח, כמו הירח . הפכפכה... אם היית יודעת שמחר בבוקר הוא הבוקר האחרון שלך, ושבחצות של אותו יום את מתה, איך היית מבלה את היום, עם מי היית מבלה את היום, איפה היית מבלה את היום ומה המילים האחרונות שהיית רוצה להגיד? הייתי מבלה חלק מהזמן עם ההורים והמשפחה, חלק עם חברות, וחלק עם האדם שהכי קרוב לי בעולם. המילים האחרונות יהיו: אני אוהבת אותכם, ותודה על כל מה שנתתם לי. לא כל כך משנה לי איפה הייתי מבלה איתם את הזמן. אולי בטבע. אולי במפלי הניאגרה המדהימים את צמה ביום כיפור? כן עד כמה אתה מאמין [ אדם דתי ] ? אני מאמינה באל, אבל לא דתיה איזה סגנון מוסיקלי את פשוט לא יכולה לסבול? האוס, דאנס איזה תכונות, פנימיות וחיצוניות, חשוב שיהיה בבנאדם שאת אוהבת? מראה חיצוני נסבל, עיניים יפות, אדם חם ומגובש רגשית, שמסוגל לתת אך גם יודע לקבל מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר? את אותם הדברים אבל לאט מה אתה חייב לעשות בבוקר בשביל באמת להתעורר? (קפה/מקלחת/התעמלות בוקר/שוקו/אוכל) קפה ומקלחת אהבה ממבט ראשון, יש חיה כזאת? לא. אבל יש רצון לקשר ויש הידלקות. אהבה לוקחת זמן. "Its a game of give and take..." |
|
נוי |
לפני 21 שנים •
4 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
4 באוג׳ 2003
נוי • 4 באוג׳ 2003
1. שם שלי: חסוי
2. כינוי\ם: אפרוחית, פשושה 3. ארץ לידה: ישראל 4. מסלול לימודים בבי"ס: אומנות טכנולוגי 5. איך היית רוצה להיקרא: רכושו של אדון האור, תמיד... 6. תבלין מועדף: אני אשכנזיה... תבלינים?? 7. שתיה מועדפת: יין לבן חצי יבש ריזלינג 8. דאורדורנט\בושם: טומי גירל 9. שמפו וקונדישינר: הוואי תמיד 10. האם שחית בעירום פעם: רק באמבטיה שלי 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: לא 12. צבע מועדף: אדום 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: דרכתי על נמלה 14. חברים\ות הכי טובים\ות: אמא, אחותי, איימי 15. כרית אחת או שתיים: אחת -אני מחבקת דובי ולא כרית 16. חיות מחמד: שני הפודלים שלי,זכר ונקבה 17. סרט מועדף: סידרה-משחק החיים 18.מוזיקה בכללית: פינק פלוייד, שנות ה80 ואלטרנטיבי 19. מכונית אידיאלית:ג'יפ 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:אדוני... 21. אוכל מועדף\ שנוא:שונאת עגבניות!!!!!!!! 23. חבר\ה לעתיד: מיקה? 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: מקווה... 25. היחסים עם ההורים : מעריצה את אמא 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: ארץ זבת חלב ודבש 27. ממתק מועדף: המגף של אדוני 28. נעליים מועדפות:כנ"ל... 29. שיר מועדף: VNV NATION-EPICENTER 30. אתר מועדף: CITYHALL.CO.IL (מועדון ריקודים בחיפה) 31. ספורט מועדף (לצפייה): בלט 32. הספורט המועדף (למשחק): חחח 33. הרגע הכי משפיל בחייך: משפיל מידי לכתוב אותו... 34. איזה חג אתה הכי אוהב: חג האהבה 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: לוליטה ! ! ! 36. אוספים: בולים, ציורים שלי, תמונות 37. מה הפחד הכי גדול שלך: נטישה... 38. תגיד מילה טובה...: א ה ב ה 39. ספר מועדף: הנזיר שמכר את הפרארי שלו 40. עיתון מועדף: לאישה 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: משחק החיים 42. כמה טיפים מהחיים: תאהב אנשים, די לאלימות 43. מועמד פוליטי: לא מתעניינת 44. מפלגה: לשעבר מרץ, היום נייטרלית 45. חום או קור: חום(אפילו שתמיד קר לי) 46. מכתב דואר או אי מייל: עזבו...לא מסתדרת עם שניהם 47. זמר אהוב : ברי סחרוף 48. זמרת אהובה: הסולנית שרון של- WITHING TEMPTESHION 49. להקות: DOORS, PINK FLOYD, REM, PORCIUPAIN TREE 50. סרט מצוייר אהוב: מי הפליל את רוג'ר ראביט? 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: סקרנית, מטורללת, אוהבת, ביישנית 52. אתה שונא אנשים ש..: מתעללים בבעלי חיים 53. אתה שונא מקומות ש..: מבוססים על גב חסרי יכולת 54. אני אוהב/ת: את אדוני, את איימי, את מיקה, לוליטה,ואת... אני כבר אגיד לה 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: נועה(העבד של אדוני) 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: אין 57. מה הכי מגעיל אותך: צביעות 58. מה את/ה הכי אוהב? :בעלי חיים 59.מיהו הבנאדם בו פגעת הכי הרבה לדעתך? :חבר שלי לשעבר...כי ניפרדתי ממנו 60. מהו הפשע האיום ביותר לדעתך? :שקר 61. האם קנית פעם בגד בידיעה שלא תלבשי אותו יותר מפעמיים? אם כן, איזה? :מגף מלכתי משהו..חחח 62. בליינד-דייט- בעד או נגד? : נגד 63.מהו החפץ שהכי חשוב לך? :מכחולי הציור שלי 64. מה היה המעשה שהכי השפיע עלייך? :ההיתחברות לאינטרנט...ובעיקבותיו הכלוב...ובעיקבותיו... 65.איזה תכונה לא כל כך טובה יש לך, והאם את שלמה איתה (או לא)? : תמימות 66. איזו סידרה הכי אהבת בילדות? : זהו-זה 67. מה הדבר שהכי היית רוצה לקבל? :מעדיפה לתת 68. מי היו האנשים שהשפיעו במיוחד על חייך? :אבא. 69. אם היית יכולה להחזיר את הגלגל אחורה, איזה נקודה היית משנה? :הילדות שלי 70. לאן את הולכת כשאת רוצה לחשוב "מחשבות רציניות"? (בקיצור, מקום שטוב לחשוב בו.. .בשקט.. הבנתם) :לחדר הציור שלי על הגג, עם הנוף והמוזיקה 71. מה המזל האסטרולוגי שלך, והאם את מתאימה לתיאור שלו? :סרטנית+תאומים...יש בי הכל ומהכל.... 72.האם יש אדם (מסרט, ספר או סתם מישהו מפורסם) שאת מזדהה איתו באופן מיוחד ולמה? לא 73. אם היית יודעת שמחר בבוקר הוא הבוקר האחרון שלך, ושבחצות של אותו יום את מתה, איך היית מבלה את היום, עם מי היית מבלה את היום, איפה היית מבלה את היום ומה המילים האחרונות שהיית רוצה להגיד? הייתי זורקת לאלו שפגעו בי בפרצוף את כל העצב 74.את צמה ביום כיפור? לא, אני אטאיסטית מאוד 75. עד כמה אתה מאמין [ אדם דתי ] ? אטאיסטית משהו פחד.כל אדם אלוהים לעצמו, לדעתי כמובן 76. איזה סגנון מוסיקלי את פשוט לא יכולה לסבול? מיזרחית 77. כמה דיסקים יש באוסף האישי שלך וכל כמה זמן הוא מתעדכן? 200+ 78. לאן היית רוצה לנסוע בחופשה הבאה שלך? לירח 79. איזה תכונות, פנימיות וחיצוניות, חשוב שיהיה בבנאדם שאת אוהבת? יושר פנימי, טוב לב 80. מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר? מצחצחת שיניים 81. מה אתה חייב לעשות בבוקר בשביל באמת להתעורר? (קפה/מקלחת/התעמלות בוקר/שוקו/אוכל) :לחבק את אמאלה 82. אהבה ממבט ראשון, יש חיה כזאת? כן-האהבה לאדוני(הערצה ראשונית) 83. משפטים שלך לסיכום... די לכעס ולשינאה, תחייכו, זה יעזור |
|
slave for ever(נשלט) |
לפני 21 שנים •
4 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
4 באוג׳ 2003
slave for ever(נשלט) • 4 באוג׳ 2003
נוי כתב/ה: 48. זמרת אהובה: הסולנית שרון של- WITHING TEMPTESHION
היא פשוט גדולה כמו כל הלהקה. |
|
נוי |
לפני 21 שנים •
4 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
4 באוג׳ 2003
נוי • 4 באוג׳ 2003
כל הכבוד רוויטל...שיחקת אותה!
|
|
רויטל |
לפני 21 שנים •
4 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
4 באוג׳ 2003
רויטל • 4 באוג׳ 2003
יפה נוי ואיימי אהבתי
יאלה מי עוד .... והיד עוד נטויה |
|
lihi |
לפני 21 שנים •
4 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
4 באוג׳ 2003
lihi • 4 באוג׳ 2003
1. השם שלי: לורן
2. כינוי\ם: לין,לילוש,לונה,מאמה,לולי,ביץ'(כן,כן), 3. ארץ לידה: צרפת 4. מסלול לימודים בבי"ס: מסובך.מבחינה גיאוגרפית. 5. איך היית רוצה להיקרא: מיידלע(כן,בטח) 6. תבלין מועדף: פלפל שחור 7. שתיה מועדפת: אייס קפה 8. דאורדורנט\בושם: אה,זה סוד נשי... 9. שמפו וקונדישינר: גם כן סוד נשי +85 ויטמינים 10. האם שחית בעירום פעם: נו וודאי.במקלחת.וגם בים ופעם אחת בבריכה שהייתי בת 11 ורציתי להרשים את המציל השרירי בפעלולים בעירום. 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: יש לי מספיק ביטחון וכבוד עצמי שלא אעשה כן. 12. צבע מועדף: כחול 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: התאהבתי באיטלקי שלבש חוטיני זעיר.רק שלאיטלקי לא היה בדיוק 'זעיר' משלו 14. חברים\ות הכי טובים\ות: יש המון 15. כרית אחת או שתיים: בלי כריות בכלל,לא נוח לי 16. חיות מחמד: חתול ושמו ולדימיר 17. סרט מועדף: אני מתלבטת בין 'רצח בשדרה התשיעית' לבין 'אהבה מושלמת' 18.מוזיקה בכללית: אין סיגנון מועדף 19. מכונית אידיאלית: חיפושית,פרארי 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: 'אני לא מאמינה','איך כותבים את זה','כמה רומנטי','לא אימא,הוא/היא לא רופא/ה','טוב,תירגע/י','מה את שחה','שיו אני גומרת', 21. אוכל מועדף\ שנוא: אני צמחונית,חולה על ספגטי ברוטב עגבניות,חריימה, 23. חבר\ה לעתיד: אני בונה על ...(סוד) 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: אני לא מחשיבה את עצמי.כך אני מכירה את עצמי. 25. היחסים עם ההורים : יחסים.אמא פולניה ואבא מרוקאי.תחשבו לבד.ואני עוד לא מדברת על היחסים שביניהם... 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: אני ציונית,למרות הכל 27. ממתק מועדף: דוריטוס דיפ ודוריטוס קראנץ' ובמבה כמובן 28. נעליים מועדפות: עקב 29. שיר מועדף: hello, forever not yours, truly hate you,rules,like a prayer ועוד... 30. אתר מועדף: אין 31. ספורט מועדף (לצפייה): היאבקות,איגרוף,שחייה,התעמלות אומנותית,החלקה על הקרח, 32. הספורט המועדף (למשחק): היאבקות 33. הרגע הכי משפיל בחייך: לא בדיוק משפיל,אבל העפתי את הרגל לאחור ובטעות פגעתי באשכים של אבא שלי.זה גרם לו להתקף לב. 34. איזה חג אתה הכי אוהב: ט''ו בשבט.השירים כאלה ילדותיים ומעלים חיוכים.וכמובן כמובן מימונה. 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: אני ביסקסואלית.חהחהחה 36. אוספים: גלויות,חזיות,תאי זרע(סתם),רגשות אשמה,מכתבי אהבה, 37. מה הפחד הכי גדול שלך: אני נורא פוחדת מאנשים גבוהים ומצד שני גם נמשכת אליהם 38. תגיד מילה טובה...: מילה טובה 39. ספר מועדף: 'שני ירחים' 'מילון אוקספורד' 'מעולם לא הבטחתי לך גן של וורדים' 40. עיתון מועדף: 'ניו יורק טיימס' מוספים של 'ידיעות אחרונות' 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: 'סקארבס' 42. כמה טיפים מהחיים: מצטערת,אין לי כסף קטן,אבל 'תהיי יפה ותשתקי' ולא להגיד לעולם,אבל לעולם 'נו,זה כבר בפנים?' או 'זה גם מגיע בגדלים כאלה?' וכמובן שלא 'חמודה,החזה שלי הרבה יותר יפה' 43. מועמד פוליטי: זאב רווח 44. מפלגה: אין 45. חום או קור: אלו הן האפשרויות היחידות? חבל 46. מכתב דואר או אי מייל: אי מייל אבל כיף לקבל גם בדואר 47. זמר אהוב : אלביס פרסלי,אריק בלפונטה,אמינם,דייויד אשר, 48. זמרת אהובה: נורה ג'ונס,שאקירה,אליזה,שר,אווריל לווין, 49. להקות: אוונסנס,א-הא,עוד כל מיני... 50. סרט מצוייר אהוב: 'היפה והחיה' 'היפהפייה הנרדמת' 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: לתאר רק בארבעה מילים? 52. אתה שונא אנשים ש..: לא מכירים את המושג דיאורדוראנט,שקרנים,גזענים, 53. אתה שונא מקומות ש..: הומים יתר על המידה,מלוכלכים 54. אני אוהב/ת: שהתשובה תהיה חיובית ל-האם אפשר לא לענות על זה מפאת מקום וזמן? 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: לא מגלה 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: אלו ששואלים יותר מדי שאלות 57. מה הכי מגעיל אותך: חרקים,בשר,צביעות, 58. מה את/ה הכי אוהב?: אותך 59.מיהו הבנאדם בו פגעת הכי הרבה לדעתך? אחותי,זכרונה לברכה 60. מהו הפשע האיום ביותר לדעתך?לאהוב,ואני הפושעת הגדולה בעולם 61. האם קנית פעם בגד בידיעה שלא תלבשי אותו יותר מפעמיים? אם כן, איזה? חזייה מידה 75D,כשניסיתי להוכיח לעצמי שככה אוכל להקטין את החזה שלי.לא,זה לא עבד. 62. בליינד-דייט- בעד או נגד?אין לי בעיה עם זה 63.מהו החפץ שהכי חשוב לך? אין 64. מה היה המעשה שהכי השפיע עלייך? החלטתי לקבל אומץ ולצאת לעולם מהבטן של אימאל'ה 65.איזה תכונה לא כל כך טובה יש לך, והאם את שלמה איתה (או לא)? לא מגלה 66. איזו סידרה הכי אהבת בילדות? אין,לא אהבתי טלוויזיה.אהבתי לרקוד. 67. מה הדבר שהכי היית רוצה לקבל?הייתי רוצה לקבל ... 68. מי היו האנשים שהשפיעו במיוחד על חייך? חברים וחברות שלי 69. אם היית יכולה להחזיר את הגלגל אחורה, איזה נקודה היית משנה? לא יודעת,לא הייתי שורפת את החזייה שלי ממשי בהפגנת פמיניסטיות(אבל הייתי אז בת 13,לא נורא),הייתי שורפת את כל השירים שלי בל''ג בעומר 70. לאן את הולכת כשאת רוצה לחשוב "מחשבות רציניות"? (בקיצור, מקום שטוב לחשוב בו.. .בשקט.. הבנתם) אני יושבת מול המראה בעירום באמבטיה או בחדר שלי 71. מה המזל האסטרולוגי שלך, והאם את מתאימה לתיאור שלו? מזל קשת.לפעמים הוא קצת מעצבן אותי,אבל אנחנו מסתדרים 72.האם יש אדם (מסרט, ספר או סתם מישהו מפורסם) שאת מזדהה איתו באופן מיוחד ולמה? לורן מהסרט שלי,של החיים שלי.סרט מרתק,רק חבל שהוא לא ערוך,וממש לא חבל על שהוא עדיין לא נגמר. 73. אם היית יודעת שמחר בבוקר הוא הבוקר האחרון שלך, ושבחצות של אותו יום את מתה, איך היית מבלה את היום, עם מי היית מבלה את היום, איפה היית מבלה את היום ומה המילים האחרונות שהיית רוצה להגיד? הייתי אוספת את כל החברים והחברות שלי,כאלו שהיה לי קשר רומנטי איתם,היינו הולכים לים,יושבים על הקו של בין החול למים וכל אחד היה אומר לי את מה שהוא חושב עליי.בכנות ובאמת לאמיתה. 74.את צמה ביום כיפור? נו ברור 75. עד כמה אתה מאמין [ אדם דתי ] ? אני ילדה רעה,אבל כשאני בוכה אני קוראת את ספר בראשית. 76. איזה סגנון מוסיקלי את פשוט לא יכולה לסבול? משהו שאני לא אוהבת,אני לא שומעת. 77. כמה דיסקים יש באוסף האישי שלך וכל כמה זמן הוא מתעדכן? מורידה מקאזה 78. לאן היית רוצה לנסוע בחופשה הבאה שלך? לרומניה(מה פתאום?) ברצינות:לונדון 79. איזה תכונות, פנימיות וחיצוניות, חשוב שיהיה בבנאדם שאת אוהבת? תלוי,התכונה העיקרית:שיאהב/תאהב אותי 80. מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר? מניחה את הראש על המזרון וחושבת ומנסה לשחזר את החלומות שחלמתי בלילה.אחר כך מנסה לחזור לישון בתקווה שאני אצליח לחלום עוד קצת. 81. מה אתה חייב לעשות בבוקר בשביל באמת להתעורר? (קפה/מקלחת/התעמלות בוקר/שוקו/אוכל) לשתות שוקו ולהדליק רדיו. 82. אהבה ממבט ראשון, יש חיה כזאת? כן,אבל היא מאוד נדירה.מצויה בעיקרה בסביבות של בלה בלה 83. משפטים שלך לסיכום...סוף סוף גמרתי!עכשיו אני אבדוק אם יש שגיאות כתיב... |
|
רויטל |
לפני 21 שנים •
4 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
4 באוג׳ 2003
רויטל • 4 באוג׳ 2003
lihi וואו נהנתי לקורא כל רגע
חוש הומור , מעניין..אהבתי תודה תחשבו על זה כמה זרים אנחנו ולעומת זאת איך אנחנו יכולים להפתח ככה לפני כולם מדייה מוזרה זאת ומסקרנת לאללה |
|
lihi |
לפני 21 שנים •
4 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
4 באוג׳ 2003
lihi • 4 באוג׳ 2003
אנשים,יאללה,תכתבו!
נכון,ארוך ולוקח זמן אבל בכל זאת...זה נחמד |
|