QגליתQ(אחרת) |
לפני 19 שנים •
24 באוג׳ 2005
אבוקה שלי...
לפני 19 שנים •
24 באוג׳ 2005
QגליתQ(אחרת) • 24 באוג׳ 2005
אהובה...
יקרה... אחת שהיא רק אחת... מזלללללללללללללל טוב.... שיהיה לך הכי נעים..הכי כייפי..הכי מדהים שבעולם... שלא תיגמרי לעולם... שלא יגמר לך הטוב לעולם.... אוהבת אותך... בלי תנאים ובלי גבולות.... שלך..איתך...צמוד צמודדד חיבוקי ענקי ממני... גלית... |
|
זרה מוכרת |
לפני 19 שנים •
24 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
24 באוג׳ 2005
זרה מוכרת • 24 באוג׳ 2005
מקסימונתתתתתתתתת
כמה כייף לראות אותך קורנת לשמוע את צחוקך המתגלגל מזל טוב המון נשיקות חיבוקים ואהבות }{ זרונת |
|
שרמומית |
לפני 19 שנים •
24 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
24 באוג׳ 2005
שרמומית • 24 באוג׳ 2005
אשתתתת!!!!
המון מזל מזל טוב גם ממני עד 120 שנה ואפילו יותר המון אושר, שמחת חיים, בריאות, אהבה וחיבוק ונשיקה ממני נטלי |
|
Dark Artist(שולט) |
לפני 19 שנים •
24 באוג׳ 2005
מתוקה :)
לפני 19 שנים •
24 באוג׳ 2005
Dark Artist(שולט) • 24 באוג׳ 2005
שמחתי לראות אותך אתמול
ואגב,הבאת אחלה בראוניז שיהיה לך הרבה מזל טוב והרבה אהבות שיהיה לך רק חיוך נצחי על השפתיים הוא ממיס |
|
המואר(שולט) |
לפני 19 שנים •
24 באוג׳ 2005
אשת!!!!!!!!!!!
לפני 19 שנים •
24 באוג׳ 2005
המואר(שולט) • 24 באוג׳ 2005
את יודעת בכלל כמה שאוהבים אותך????????? יש לך מושג?!?!?!?!
שיהיו לך חיים של אושר עילאי, של ריגושים בצרורות ומצבטים לפטמות, שלא יגמרו לך הסוללות באביזרים, ושלסאב שלך לא יהיה נמק באשכים. שהחבל יתהדק במידה הנכונה, והקשר יפרם לפני ההכחלה. שהפנטזיות שלך יוגשמו. ושלא תהססי לחלום. שהגבולות יורחבו והפחדים יפונו ושתמצאי את מה שכולנו רואים בך. ותזכרי: כן לשליטה מלמטה!!! יונמכו מתקני התליה!!! אוהב ומעריך המואר. |
|
קלייר(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
24 באוג׳ 2005
מזל טובבבבבבבבב
לפני 19 שנים •
24 באוג׳ 2005
קלייר(נשלטת) • 24 באוג׳ 2005
לאישה שנבחרה לאשת העסקים (הקשוחה) של הכלוב
לבעלת הזכויות על ריקודי הגוגו בכלוב לאישה עם חוש ההומור והנפש הרגישה אוהבתותך מלא לפידות שתהיה לך שנה נפלאה |
|
אשת לפידות{a} |
לפני 19 שנים •
24 באוג׳ 2005
חברים יקרים ונפלאים!!
לפני 19 שנים •
24 באוג׳ 2005
אשת לפידות{a} • 24 באוג׳ 2005
תודה תודה תודה לכל מי שהיה ורקד ושמח ואכל מהעוגה.
ראשית ראשית : תודה לטאבי ולמעלפת, שבנוסף לזה שהם האמא והאבא הרוחניים שלי, מורי הדרך והאהובים שלי, דאגו להביא גם עוגה - וגם זיקוקים!! ותודה למכשי שכלכך התאמצה להדליק אותם תודה לכל המברכים המדהימים שלי: לסינתיה האהובה שלי- אינשאללה יהיו לנו עוד המון ספיישלים וסנדוויצ'ים מוצלחים מאין כמוהם. תודה על המתנה המדהימה. אני אוהבת אותך כלכך. ללימינל היקר- שמחתי לפגוש אותך נמרונת- תודה על הברכות החמות, אוהבת ילדה יפה- חבל שלא באת...התגעגעתי. בעליל יקירה - את מותק את עינב היפהפיה- כיף לראות את הפרצוף מאחורי הצ'אט, של המאזינה הנאמנה והמסורה ביותר שלי. דוד פיין האהוב- תודה תודה... אילנה 78- להצלפות הבאות בדרך...... תודה..... קוסם ודפי- מקסימים... לעגילונת- עם המתנה הכי מקורית, זו שרק ועד הבית יכול לחשוב עליה תודה יפה שלי. הוווווווא- כמה כיף סוף סוף לפגוש.. אבראקופלדברא- תודה יקרים שלי, אוהבתותכם. זיקי- תודה מקסימונת, תמשיכי לשדר מוזיקה מופלאה.. זאלוטוסים- מ-א-ממים, אמרתי כבר?? אוהבת!! טוט- אינשאללה יתגשמו כל משאלותיך נולי- רכה וצהובה, נשיקות גלית- המלכה המדהימה שאירחה לחברה לונילי שלי- מתה עליך. זרה מוכרת- מאתמול כבר פחות זרה ויותר מוכרת, }{ מלא. נטלי- חברתי לשעות חוסר השינה תודה תודה דארק- איש יקר, תודה. המואר- אין לי מילים לתאר כמה שאני אוהבת אותך, מעריכה אותך על כל שעשית למעני, ומודה לך...... ולסיום, קלייר אהובתי יפת השדיים- אוהבתותך מליונים!! זהו. נגמר עוד יומולדת, שופינג שופינג שופינג, מתנות מגניבות, שוקולד, עוגות, סטייקים, ארוחות בדיקסי בשעה 3 וחצי אחרי הדנג'ן- עד מאה ועשרים שאאאנה. תודה תודה לכל מי שעזר להפוך את היומולדת הזה למקסים ומאושר. אשת. |
|
knAAn |
לפני 19 שנים •
25 באוג׳ 2005
קצת באיחור....
לפני 19 שנים •
25 באוג׳ 2005
knAAn • 25 באוג׳ 2005
אבל בכל זאת.
מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב! מקסימה |
|
לא סתם אישה(נשלטת){octopus} |
לפני 19 שנים •
25 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
25 באוג׳ 2005
לא סתם אישה(נשלטת){octopus} • 25 באוג׳ 2005
מוסיפה גם איחולים משלי המון המוני מזל טובים ואושר בלי סוף שמחה שנפגשנו ביום המיוחד שלנו כיף אמיתי להכיר אותך מזל טוב |
|
קרן אור |
לפני 19 שנים •
25 באוג׳ 2005
עדיף מאוחר מאשר אף פעם...
לפני 19 שנים •
25 באוג׳ 2005
קרן אור • 25 באוג׳ 2005
המון המון מזל טוב ושהשנה הבאה תהיה שנה קסומה
|
|