מאסטר יקיר(שולט) |
לפני 19 שנים •
24 באוג׳ 2005
כלבי המסור
לפני 19 שנים •
24 באוג׳ 2005
מאסטר יקיר(שולט) • 24 באוג׳ 2005
כלב שלי,
אחרי שיחת הטלפון שלנו כתבת לי: "אדוני היקר, מעולם, אבל מעולם לא הצליח איש להביא אותי לרמת פתיחות כזו, כמו שאדוני הביא אותי הבוקר בשיחה. עוצמת ההתרגשות שלי פרצה בבכי מטהר, שכמוהו לא ידעה נפשי. והנפש, אדוני, לא יודעת לשקר. אתה אוחז בה וחש את הסערות המתרחשות בי לנוכחות קולך המבטיח לי בקשיחותו שבט וחסד, רוך וחוסן וחינוך בלתי מתפשר לציות..." כלב שלי, המחשבות, ההרהורים והכמיהה שלך אל אדונך גדולים מנשוא. רגעי ההזדקקות שלך לשליטתי הולכים וגוברים, גואים וגועשים וחודרים עמוק עמוק אל כל נים וגיד בגופך, אל כל חדר ותא בלבך, אל כל יכולתה של נפשך להכיל. אתה זקוק למורה, למחנך, לידי המלטפת, המרגיעה, הדורשת התמסרות מושלמת, התובעת ציות ללא עוררין, המשפילה אותך בסטירת ההערה המצלצלת להארה, שאתה, אתה הוא כלבי הנרגש הנסער, הנאמן המתמסר, היודע שמהותך וייעודך הם להיות שם, לרגליי, במקום הכי מוגן לך, הכי בטוח, הכי רישמי. כן, במקום ממנו אתה חש את נחיתותך, שמתוכה, באומץ ובעוצמה רבה אתה סוגד, מעריץ, רכון לרגליי ככלב גאה ביותר, קד ביראה, בכניעה ובכלביות אין קץ, כורע לרגלי אדונך הבלעדי, שבעיניך, הוא הרם מכל. כן, כלב שלי, התפרצות הבכי שלך, שעדיין לא נרגעת ממנה ואשר הביאה את דמעותיך לזלוג ללא שליטה, באה לך מתוך ההתרגשות והרצון העז שלך להיות שלי, לשרת, להתמסר, לציית ולענג אותי. אותה התפרצות, נדמה כי הוכיחה את מוכנותך הנפשית הבלתי מעורערת להעניק לי את מלוא השליטה ולהיות מובל על ידי לאן שישאוך רצונותיי, תשוקותיי וחשקיי, כלב שלי. עוד כתבת לי: "...תודה אדוני על אותם רגעים בהם פרצת את השכר וחשפת את האני שלי אל האמת, שעד כה לא הבנתי, עד כמה זקוקים אני, גופי ונפשי להיות שם... שם, במקום הבטוח שאתה מוביל אותי אליו תוך שמירה והגנה על שלימות כלבך הסוגד לך, אדוני..." ואני רוצה לומר לך, כלב שלי, תודה על האמון שאתה נותן בי, באדונך. גאה בך בעבור ההתמסרות והפתיחות, כלב שלי! |
|
הנמרונת |
לפני 19 שנים •
25 באוג׳ 2005
מגש !
לפני 19 שנים •
25 באוג׳ 2005
הנמרונת • 25 באוג׳ 2005
כל כך מרגש
כרגיל ... הלב שלי ... נמממממס מהכתיבה שלך מאיפה הבאתה את זה ? נשמע כאילו זה בא ... מהמעמקים כל כך טהור אווווווף אני קוראת ולא מצליחה להאמין למה שאני קוראת תמיד אתה מצליח לעשות לי את זה תמיד מצליח ... לשגע אותי ... להטריף אותי ! לפחות אתה NB מאכיל לי את הרעב חיבוווווווווווווווווווקים וים של נשיקות המעריצה נמי |
|
SEAMASTER(שולט) |
לפני 19 שנים •
26 באוג׳ 2005
מרגש וחורפי
לפני 19 שנים •
26 באוג׳ 2005
SEAMASTER(שולט) • 26 באוג׳ 2005
מרגש מאוד , אני לא יודע למה אבל זה מזכיר לי חורף .. מזכיר לי אפרוריות ואויר נקי בריח גשם זנותי .. טוב ככה זה שניו-בוי מעביר רגש .
|
|
קלייר(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
26 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
26 באוג׳ 2005
קלייר(נשלטת) • 26 באוג׳ 2005
אהוב יקר,
אני שמחה בשמחתכם. ברגע ההתמסרות המוחלט הזה, בנתינה ובקבלה. |
|
blue_slave(נשלט){מאסטר יקיר} |