DomDomina(שולט) |
לפני 21 שנים •
1 באוג׳ 2003
חמי רודנר-גאולה-במיוחד בשבילך כלובי
לפני 21 שנים •
1 באוג׳ 2003
DomDomina(שולט) • 1 באוג׳ 2003
גאולה, הו גאולה
נשקי אותי עכשיו נשמה נשים הן מילים, הן מים חיים אוהו גאולה אהבה ביניו תתעצם ותהפוך להיות שתיקה גדולה כמו מעיין לפלג אליי נחל בואך נהר לתוך הים שלה, הגוף שלה ייקח מה שיקח, יתן מה שיתן גאולה, הו גאולה נשקי אותי עכשיו נשמה נשים הן מילים, הן מים חיים אוהו גאולה הברית בינינו אחותי אהובתי יפה שלי אשה שלי יש בה כובד ראש וצחוק בזויות וריח כריות ויש אמת גדולה, ואהבה ייקח מה שייקח גאולה, הו גאולה נשקי אותי עכשיו נשמה נשים הן מילים, הן מים חיים אוהו גאולה --------------------------------------------------- איזה מילים,תענוג ואולי עוד אחד של חמי: מלנכוליה הנשים הצעירות פוסעות ברחוב מעיפות מבט בחלונות הראווה כל-כך מצודדות,כל-כך נראות נפלא יום לאהבה מי מכן נשים יפות תהייה אשתי מי תחלוק את גורלה בגורלי מי תרצה לשתות מכוס תרעלתי אור ואהבה ואני שקוע בעצבות,מתכרבל במתיקות הו,מלנכוליה,את אהובתי את הרי אשתי האמיתית,קטנונית וקנאית הו,מלנכוליה,את אהובתי הנשים הצעירות הלכו מזמן אספו את רגליהן הארוכות איתן אור של בין ערביים נח על הרחוב אור לאהבה היא תיקח אותי הביתה מהורהר תחגוג איתי את בדידותי ביין מר תסלח לי על הכל ותסובב את הסכין אור ואהבה ואני שקוע בעצבות,מתכרבל במתיקות הו,מלנכוליה,את אהובתי את הרי אשתי האמיתית,קטנונית וקנאית הו,מלנכוליה,את אהובתי ---------------------------------------------------------- השיר הזה מוקדש באהבה ל..... |
|
כלובי |
לפני 21 שנים •
3 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
3 באוג׳ 2003
כלובי • 3 באוג׳ 2003
תת רמה
|
|
רויטל |
לפני 21 שנים •
3 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
3 באוג׳ 2003
רויטל • 3 באוג׳ 2003
כלובי לא אומרים תת רמה על שירים שאתה לא אוהבבבבבבבבבבבבבבבבבבב
דומדומינה עכשיו אני יכולה להרדם אוחחח אוהבת אותו |
|
כלובי |
לפני 21 שנים •
5 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
5 באוג׳ 2003
כלובי • 5 באוג׳ 2003
ערן צור, 15 שנה לפני, כתב את השיר המעולה שלדעתי שימש השראה (שלא להגיד מקור להעתקה) עבור השיר הנורא מלנכוליה.
בדידותי בדידותי במיטה היא שוכבת הכלבה זו החיה בבטן מסבירה לי פניה, פושקת רגליה עכשיו בוא עכשיו היא שותקת. אז אני כאן האיש והיא האישה כשאני מקשקש היא תמיד מקשיבה בלילה חוזר היא תהא מחכה בדידותי במיטה היא שוכבת פעם ניסיתי לברוח והיא אחרי, מתחתי, מעלי יפה מתמיד מחייכת אלי עכשיו בוא עכשיו היא שותקת. אז אני כאן האיש והיא האשה כשאני מקשקש היא תמיד מקשיבה בלילה חוזר היא תהא מחכה בדידותי במיטה היא שוכבת בדידותי ברחוב אסור לחשוב על זה כל כך קרוב. אז... שלא יעבדו עליכם.. |
|
רויטל |
לפני 21 שנים •
5 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
5 באוג׳ 2003
רויטל • 5 באוג׳ 2003
כלובי שיר יפה של ערן צור..
אבל מה הקשר? זה לא אותם מילים איני מכירה את השיר של ערן צור.... |
|
כלובי |
לפני 21 שנים •
5 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
5 באוג׳ 2003
כלובי • 5 באוג׳ 2003
השיר של ערן צור הוא שיר שהלהקה הראשונה שלו - טאטו, בצעה.
זה לא אותם מילים אבל ההשראה ברורה. כמובן שחמי עושה את זה הרבה יותר רדוד וטפשי. לחמי יש כל מיני משפטים סתומים בלי פשר שמנסים להשמע טוב: "נשים הן מילים, הן מים חיים"? או "האהבה ביננו תתעצם ותהפוך להיות שתיקה גדולה"? מה הוא רוצה? זה שמשמיעים אותו בלי סוף ברדיו לא הופך את השירים האלה לטובים |
|