Romantikan(שולט) |
לפני 19 שנים •
31 באוג׳ 2005
צהוב שחור בהמועדון וזה לא ביזאר ולא ביתר, הודעה חשובה מטעמי
לפני 19 שנים •
31 באוג׳ 2005
Romantikan(שולט) • 31 באוג׳ 2005
לפני כשבועיים במועדון הייתי מעורב ב"תקרית" מאוד לא נעימה
עם עוד מישהו אחר (כמובן מעורבת בעניין גם בחורה) ובעקבות התקרית הזאת הוצאתי החוצה "להירגע" ולאחר ש"נרגעתי" וחזרתי לדבר איתה ואותו בחור חשב שאני מטריד אותה (אין דבר היותר רחוק מן האמת אבל הוא לא ידע את זה ואין לי טענות אל אותו בחור) ואז שוב אולצתי לצאת החוצה וללכת הביתה. לא נעים...וגם ראו את זה לא מעט אנשים (אבל גם לא יותר מדי) למחרת... בשישי הגעתי למועדון בשעת לילה מאוחרת להתנצל ולהסביר בפני בעלי המועדון. בנוסף, יצרתי קשר עם אותו הבחור שהוא לא מהמבקרים הקבועים במועדון ולא מהפורומים שלנו ודיברתי איתו, ביקשתי ממנו סליחה והסברתי לו איך אני ראיתי ורואה את הדברים והוא הבין אותי והבין מהיכן נבעה אי ההבנה. אחרי כשבועיים... פירסם מישהו מהמבקרים הקבועים במועדון שהיה או לא היה שם את הדברים הבאים בהקשר אחר : (ההדגשות הן שלי) ציטוט:
בכלל, אני מציע לך לנסות ולמצוא לעצמך חיים. אני מניח שזה לא יפתור את כל הבעיות שלך, אבל זה יכול לעזור. מי יודע, אולי ככה תפסיק אפילו להלך אימים על בחורות, כפי שצפו בך עושה במועדון לפני שבוע-שבועיים. מילא שאתה מאיים על גברים - את זה כבר ראינו אותך עושה כאן - אבל על בחורות? ציטוט: אז כאשר בן אדם מתנהג בצורה מסויימת במקום פומבי כמו המועדון, לעיניהם של עשרות אנשים, זה קצת מגוחך לטעון אחר כך שזה עניין פרטי. רוצה לעשות מעצמך צחוק באופן פרטי? בבקשה, תעשה את זה בבית ולא במועדון. האמן לי, פגוש, שאני יודע יותר ממה שכתבתי, אבל מה שכתבתי כאן היה לא יותר מלתאר התנהגות שהתרחשה מול עיניהם של עשרות אנשים במועדון. האמת שזה קצת מפחיד, לאור עברו של האיש, שכבר איים עליי בעבר בהפעלת אלימות נגדי קבל עם בפורום.
אז ככה : פגיעה בפרטיות של אדם אחד מקהילת המבקרים במועדון והגולשים בפורומים על ידי אדם אחר אם להכניס מצלמות אסור אז כן מותר לדווח דיווחים עיתונאיים צהובים מכפישים ומשמיצים ושקריים על אדם אחר ? זאת כמובן לא הפעם הראשונה שאותו אדם שיכונה לצורך העניין "לא סתם עוד זבל" עושה זאת אלא שהפעם הוא הגדיש את הסיאה ומציג אותי בצורה שמקלקלת לי למצוא כאן בעולמנו את בת הזוג שלי !!! כל מי שמכירה או מכיר אותי מי יותר ומי פחות יוכל ודאי להעיד שאני לא מטריד ולא מהלך אימים ולא בטיח הבן אדם הזה הוא שקרן! ואני לא אתן לו להמשיך להכפיש את השם שלי !! |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 19 שנים •
31 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
31 באוג׳ 2005
זאלופון(שולט) • 31 באוג׳ 2005
אבל אם הכפישו אותך בטיבט, למה להתגונן בישראל?
מבחינתי, כאדם שרואה רק את כתב ההגנה ולא את כתב התביעה, הידוע לי לפני קריאת הפוסט היה: רומנטיקן הוא... אין לי ממש מושג. הידוע לי עכשיו הוא: רומנטיקן הוא מישהו שהיה מעורב בתקרית לא נעימה במועדון. מאשימים אותו שהוא מטריד גברים וגם נשים. הוא טוען שזה לא נכון. מה עדיף? |
|
Romantikan(שולט) |
לפני 19 שנים •
31 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
31 באוג׳ 2005
Romantikan(שולט) • 31 באוג׳ 2005
זאלופון כתב/ה: אבל אם הכפישו אותך בטיבט, למה להתגונן בישראל?
מבחינתי, כאדם שרואה רק את כתב ההגנה ולא את כתב התביעה, הידוע לי לפני קריאת הפוסט היה: רומנטיקן הוא... אין לי ממש מושג. הידוע לי עכשיו הוא: רומנטיקן הוא מישהו שהיה מעורב בתקרית לא נעימה במועדון. מאשימים אותו שהוא מטריד גברים וגם נשים. הוא טוען שזה לא נכון. מה עדיף? בדיוק עלית על הנקודה וזה מה שאני רוצה להשיג להגיד את האמת שלי (שהיא במקרה גם האמת עצמה) לכולם לכל מי שלא ידע או כן ידע או לא מעניין אותי מה ההודעה מיועדת בעיקר עבור רבים ורבות שכן מכירים אותי וכן קראו את דבריו של אותו אחד עליי ואני לא מתכוון עכשיו להתקשר לכל אחד ואחת שראיתי ודיברתי איתם בשנתיים האחרונות ואני לא מתכוון להיעלם לשום מקום ותאמין לי זאולופון אני לא מאחל לאף אחד, לאף אחד להיות במצב שמישהו שהוא גם מנהל פורום (לא הפורום הזה כמובן) מחליט למרר למישהו אחר את החיים ולהכפיש אותו ולהשמיץ ויש הרבה דברים זאולופון שודאי אתה לא מודע להם כי אולי אתה לא מרבה לגלוש בפורום הדאנג'ו ולבקר במועדון כמו שאני. |
|
כלובי |
לפני 19 שנים •
31 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
31 באוג׳ 2005
כלובי • 31 באוג׳ 2005
אני מצטרף לזאלו, זה עניינים של מקום אחר שצריכים להפתר בצורה כזאת או אחרת בתוכו. לא כאן.
|
|