![]() |
![]()
לפני 17 שנים •
2 באוק׳ 2006
מרק תירס וביצים
לפני 17 שנים •
2 באוק׳ 2006
מיתוסית(שולטת) • 2 באוק׳ 2006
יש כזה מרק סיני שאני ממש אוהבת ומחפשת מתכון שלו בכל מקום ולא מוצאת..
אם מישהו יודע, אני אשמח לקבל (מדובר במרק ההוא שיש עליו מן חוטים לבנים של ביצה) וכמובן מתכונים סיניים נוספים שהם צמחוניים. תודה ![]() |
|
![]() |
![]()
לפני 17 שנים •
7 באוק׳ 2006
לפני 17 שנים •
7 באוק׳ 2006
melody • 7 באוק׳ 2006
קלי קלות וטעים מאוד.
4 קופסאות שימורים של תירס (של "פרי גליל", עם התמונה של הילד, הכי טוב). שפכי את המים ושטפי את הגרגירים. תרתיחי בסיר בערך 5 כוסות מים. תטחני במג'ימיקס גרגירים מתוך 2 קופסאות. תוסיפי לסיר + הגרגירים של שתי הקופסאות הנותרות. תביאי לרתיחה. הוסיפי 2-3 כפיות אבקת מרק אוסם, מלח ותבלינים לפי הטעם. (אפשר פלפל שחור או קצת סוכר חום) קשקשי שתי ביצים. בזמן הרתיחה הוסיפי את הבלילה לאט לאט וערבבי היטב. עוד רתיחה קלה. פזרי מעל הכל עלי בצל ירוק חתוכים דק. בתיאבון וספרי איך היה. |
|
![]() |
![]()
לפני 17 שנים •
7 באוק׳ 2006
נסי פה - יש מבחר
לפני 17 שנים •
7 באוק׳ 2006
Queeny(מתחלפת){being} • 7 באוק׳ 2006
http://food.walla.co.il/ts.cgi
|
|
![]() |
![]()
לפני 17 שנים •
7 באוק׳ 2006
לפני 17 שנים •
7 באוק׳ 2006
מאי • 7 באוק׳ 2006
זה אחלה מרק. טעים בטירוף.
![]() |
|
![]() |
![]()
לפני 17 שנים •
7 באוק׳ 2006
לגבי המתכון של מלודי
לפני 17 שנים •
7 באוק׳ 2006
דוקטרינה(שולט) • 7 באוק׳ 2006
לגבי המתכון של מלודי.
אצלי מופיע מתכון ממש זהה אבל עם מעט שינויים (בעיקר לצורך ההסמכה): לטגן קלות מרגרינה עם כף קמח ואת התערובת הזאת להוסיף למרק לשם הסמכה או: שימוש בקורנפלור. אפשרות נוספת: לטחון במג'ימיקס את שתי הקופסאות (בלי התוספת של המים בתוך הקופסאות הללו) - טחינה מלאה וארוכה מאוד עם מעט שמן. בכל מקרה - מי שאוהב מרק תירס פחות סמיך יכול לוותר. המתכון של מלודי שנתנה כאן הוא ללא ספק המתכון המנצח - בהצלחה. עוד הערה אחת קטנטנה - את הביצים יש להוסיף לתוך המרק בעודו רותח על האש - לא כמו שמוסיפים ביצים שנטרפו בתוך צלוחית - לתוך מחבת לחביתה. יש להוסיף אותם בצורה עדינה יותר על מנת לקבל את השערות הנדרשות. דוק. |
|
![]() |
![]()
לפני 17 שנים •
7 באוק׳ 2006
לפני 17 שנים •
7 באוק׳ 2006
melody • 7 באוק׳ 2006
וואלה דוק !
שכחתי את הקורנפלור ![]() בערך שתי כפיות גדושות - לערבב היטב עם קצת מים, שלא יהיו גושים. |
|
![]() |
![]()
לפני 17 שנים •
7 באוק׳ 2006
לפני 17 שנים •
7 באוק׳ 2006
מיתוסית(שולטת) • 7 באוק׳ 2006
תודה מלודי
![]() באמת התפלאתי שלא ציינת קמח... לכמה אנשים המרק מתאים? |
|
![]() |
![]()
לפני 17 שנים •
7 באוק׳ 2006
לפני 17 שנים •
7 באוק׳ 2006
בטי בום(שולטת) • 7 באוק׳ 2006
עוד שידרוג זה קצת ג'ינג'ר מגורד ובמקום מים להתחיל מציר עוף אמיתי
באמת אחלה מרק , שיגיע כבר החורף .. |
|
![]() |
![]()
לפני 17 שנים •
7 באוק׳ 2006
לפני 17 שנים •
7 באוק׳ 2006
melody • 7 באוק׳ 2006
כחולית כתב/ה: תודה מלודי
![]() באמת התפלאתי שלא ציינת קמח... לכמה אנשים המרק מתאים? בכיף . והמממ.... מתאים ל- 5-6 , נראה לי . כמו שאמרה בטי, אכן עדיף להתחיל מציר עוף , במקום אבקת מרק. ג'ינג'ר - לא ניסיתי אף פעם. |
|
![]() |
![]()
לפני 17 שנים •
7 באוק׳ 2006
לפני 17 שנים •
7 באוק׳ 2006
מיתוסית(שולטת) • 7 באוק׳ 2006
אני צמחונית אז חוץ ממרק בטעם עוף או מרק זך שום דבר לא יתאים לי
![]() את חושבת שאפשר לשדרג את המרק עם אבקת מרק פטריות ולהוסיף חתיכות של פטריות חיות? ![]() |
|