![]() |
![]()
לפני 17 שנים •
4 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
4 בינו׳ 2007
dragon fly • 4 בינו׳ 2007
אוקיי
החלטתי מוותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת על קרנות מזבח הכלוב הרגי אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]()
לפני 17 שנים •
4 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
4 בינו׳ 2007
דולי .(שולטת) • 4 בינו׳ 2007
dragon fly כתב/ה: אוקיי
החלטתי מוותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת על קרנות מזבח הכלוב הרגי אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() על קרנות המזבח....המ....בעצם לא רע, נכין שיפודי פומיקי ברוטב צילי....המ...יאמי יאמי ![]() |
|
![]() |
![]()
לפני 17 שנים •
4 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
4 בינו׳ 2007
dragon fly • 4 בינו׳ 2007
מסעדה חדשה קמה בישראל שיפודי דולי(על משקל שיפודי ציפורה))))))))
|
|
![]() |
![]()
לפני 17 שנים •
4 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
4 בינו׳ 2007
דולי .(שולטת) • 4 בינו׳ 2007
dragon fly כתב/ה: מסעדה חדשה קמה בישראל שיפודי דולי(על משקל שיפודי ציפורה))))))))
נכון. והחידוש העיקרי הוא שהבשר מוגש נא, |
|
![]() |
![]()
לפני 17 שנים •
4 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
4 בינו׳ 2007
dragon fly • 4 בינו׳ 2007
זאת אומרת עלייה באיכות הבשר?
![]() או שעדיף להיות צמחוני? |
|
![]() |
![]()
לפני 17 שנים •
4 בינו׳ 2007
Re: פיתה במיקרו
לפני 17 שנים •
4 בינו׳ 2007
פסיכו לוג(שולט) • 4 בינו׳ 2007
דפי. כתב/ה: מי יודע מה הזמן המדויק לשים פיתה קפואה במיקרוגל
ואני לא מדברת על השערות או ניחושים בבקשה רק יודע דבר. דפי. חיפשתי במאגרי החיפוש בכמה אוניברסיטאות ובז'ורנלים בין-לאומיים והעליתי חרס בידי. מדהים, אבל זה מעולם לא נבדק מדעית. אתם דפוקים על כל הראש ![]() |
|
![]() |
![]()
לפני 17 שנים •
4 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
4 בינו׳ 2007
dragon fly • 4 בינו׳ 2007
תחפש בגוגל בערך בצק ואתה בטוח תמצא את מבוקשך
השאלה אם אתה רוצה בצק מופשר או לא מופשר. אפוי הוא לא אפוי? דל קלוריות או על בסיס דגנים? |
|
![]() |
![]()
לפני 17 שנים •
4 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
4 בינו׳ 2007
1 • 4 בינו׳ 2007
ידעתי שיש כאן אנשים סוטים
אבל פיתה במיקרו???? מה קרה? אין כסף לטוסטר? |
|
![]() |
![]()
לפני 17 שנים •
4 בינו׳ 2007
הפשרה:
לפני 17 שנים •
4 בינו׳ 2007
godisafemale(שולטת) • 4 בינו׳ 2007
בפונקציית הפשרה 46 שניות סגור.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() פשיייייייייי... כל הכבוד לנו על ההתעניינות בגלוטן והפשרתו במיקרו. |
|
![]() |
![]()
לפני 17 שנים •
4 בינו׳ 2007
אני נדהמת
לפני 17 שנים •
4 בינו׳ 2007
ללא גבולות' • 4 בינו׳ 2007
פיתה זה כל כך פאסה...
הפיתה מתה ... זה בלתי מקובל בעליל לאכול פיתה ועוד במיקרו .?????? אני מוסיפה לגבולות שלי לאלתר.... "בלי עבדים שצורכים פיתות " גשו לכם לבוטיק לסנטרל וקנו לכם לחם בריוש.... 6 עמודים ואף אחד לא לא מתרעם על הפיתות.... אני לא יודעת כבר למה לצפות כאן .... |
|