| FrozenLips |
לפני 20 שנים •
12 באוג׳ 2006
רישום
לפני 20 שנים •
12 באוג׳ 2006
FrozenLips • 12 באוג׳ 2006
בדיוק ברגע הנכון, כשכבר הרגשתי את הדמעות מתקרבות למפלס התחתון של העיניים, עברת, עם כל ארסנל העפרונות שלך, לשכב מאחוריי על המיטה. ב HB פשוט, התחלת לצייר על האריג שנפרש מולך. בהתחלה לאט וחלש, העברת בתנועות זריזות, קצרות וזורמות את קווי המתאר ביד קלה. מוחק ומתקן, משווה עם התמונה הבהירה שבראש, מיישר ומקמר, מוסיף פרט ומעגל פינה. בלי שהרגשתי מצאתי אותך עובר לעפרונות הקשים יותר, אחד אחרי השני החלפת את ה H2 ב H3 ואותו ב H5. התחלת חורט בי את הפרטים הקטנים: הבליטות המדוייקות, הצללים בקצות הקפלים, את המרקמים הדקים של מה שנדמה לי מדי פעם כאבן ובד, לפעמים כאדמה ומים, ולעתים כנסורת וקש. כמו סכינים קטנים שרוקדים בדרך סוד על הגו הרגשתי תמונה נקווית בי על כל פרטיה האלכסוניים, הישרים והמעויינים. אינספור פרטים של משהו שאתה יכול לראות בבירור ואני רק יכולה לנסות בכל כוחותיי להרגיש. כשעברת להצליל אותי ב H7 שלך כבר לא יכולתי יותר. מילאת שטחים שלמים בשחור החד שלך, עובר שוב ושוב ושוב על אותם קווים זועמים ואני התחננתי שתפסיק לטבוע בי את חותמיך. אתה רק הוספת עוד קו ועוד צל, כאילו אומר שרק עוד רגע, רק עוד שניה אתה מסיים. כאילו שאני לא יודעת שזו תמונה שלא יכולה להיות שלמה לעולם. כנראה שציירת עמוק באמת, כי בבוקר לא נשאר אפילו סימן. |
|
|
| Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} |
לפני 20 שנים •
12 באוג׳ 2006
תיאור יפהפה
לפני 20 שנים •
12 באוג׳ 2006
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 12 באוג׳ 2006
מתי הוא מצייר אותך באקוורל?
|
|