לאחרונה פייסבוק בצעו עדכון במערכות שלהם והכניסו אופציה שבה הם מאפשרים שיתוף ופרסום של פרטיכם האישיים ופעולות שאותם אתם מבצעים, מה ששם אתכם בקו חשיפה שאולי אתם לא מעוניינים בו. הקבוצה הבאה מביאה מדריך כיצד לחסום אופציה זו: