לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

שליטה וכאב

Silent Sin Silent Sin
לפני 13 שעות • 17 במאי 2026

שליטה וכאב

Silent Sin • 17 במאי 2026
שאלה לשולטים ולשולטות: האם מתחילת דרככם היה לכם סבבה להכאיב לנשלט/ת, או שבהתחלה כן היה את החשש להכאיב?
איך מגיעים למצב של לתת מכה חזקה לבן אדם בלי להרגיש את הפחד מלהכאיב
הוא הוא​(שולט)
לפני 13 שעות • 17 במאי 2026
הוא​(שולט) • 17 במאי 2026
קוראים לזה עכבות. המחסום המצפוני הזה שלא מאפשר לך לעשות את מה שהיצר מבקש.
הם נחצים עם הזמן כמו כל תהליך התנהגותי שדורש זמן
לקח לי שנתיים להעיף את הסטירה הראשונה שלי לשאלתך, כש"דברים" אחרים באו נטורל בהשלמה והנאה רבה.
    התגובה האהובה בשרשור
Princess-Lace Princess-Lace​(שולטת)
לפני 11 שעות • 17 במאי 2026
Princess-Lace​(שולטת) • 17 במאי 2026
היה לי עד הרגע שלימדו אותי איך והיכן בלי לגרום לנזק. מאז אני מתפרעת לי בכיף כי יש לי את הבטחון.
teacher teacher​(שולט)חשבון מאומת
teacher​(שולט)חשבון מאומת
לפני 8 שעות • 17 במאי 2026
teacher​(שולט)חשבון מאומת • 17 במאי 2026
בהיבט שהוא התייחס אליו, באתי כבר ״אפוי מהבית״.
אבל אם הייתי חסר ניסיון לחלוטין, יש הרבה מאוד כאב שאפשר להתחיל בהדרגה, ולצפות בתגובת הנשלט.
וונג בייקר icon_smile.gif

Adonai Elah Elahin Adonai Elah Elahin​(לא בעסק)
לפני שעה • 18 במאי 2026
מעולם לא היה בי החשש להכאיב. משום שאני יודעת שיש בי שליטה עצמית וברוכה אלוהים שבורכתי יותר מדי ביכולת לתקשר.
שמעתי בני אנוש מספרים שככל שאכפת להם ממישהו, ככה יותר קשה להם להכאיב. אצלי, בעוונותיי, זה ההפך הגמור. ככל שאני חובבת אותך יותר, ככה אני נהנית לייסר אותך בשוטים ובעקרבים, לראות אותך מתפתל בייסורים ולהביא אותך למצב של תסכול וחוסר אונים.

אגב, את מדברת על מכה, ואילו לרוב הכאב הפיזי הוא כאין וכאפס לעומת הנפשי, שגם הוא לעיתים נובע מן הפיזי.

מה שעובד לי, זה להיות חזקה על חזקים.
אני מלכתחילה בוחרת את הקורבנות שלי מבוגרים ומנוסים, ומתוכם בפינצטה את מי שאני בטוחה ללא כל צל ספק שהוא סלע מבחינה נפשית, ואך ורק בו אני עושה שמות ושפטים עם אותה הפינצטה כאוות נפשי.

אני לא פוסלת צעירים אם קיימים גם שם כאלה שסגורים על עצמם עם בגרות רגשית גבוהה ובעלי חוזק כזה שמאפשר להם להרגיש שלמים עם היותם גם נשלטים. עד כה לא נקרה בדרכי. על כל פנים, מעדיפה ללכת על בטוח, על גילים בהם מגובשים יותר ולמודי ניסיון.
ככה הם פחות נוטים להיפגע או "להישבר" רגשית מדינמיקות כוח מאשר בחור צעיר ומבולבל. הידיעה שהאדם מולי הוא בעל חוסן מנטלי גבוה מאפשרת לי להשתחרר עד הסוף בביטחון ולהפעיל אינטנסיביות כרצוני. בלי צורך להיזהר על הרגשות שלו כמו עם זאטוט זב חוטם וחסר ביטחון. נכון שזו הכללה גסה, אך מניסיוני, יש במבוגרים מנוסים מסוימים משהו מגובש יותר עם עמוד שדרה שמאפשר לי להתפרע בחופשיות נטולת חששות בדיוק באופן שמרטיב אותי.

אומנם שאלתך מכוונת לשולטים ואינני מגדירה עצמי "שולטת". זו הגדרה שבאה עם הרבה מטען שאין לי עניין לשאת. על כן אין לראות באמירותיי עצות חלילה. אני פשוט אני, עושה מה שטוב עבורי ושהשאר יתפוצצו. ותקשיבו לי טוב, העצה הכי חשובה שלי היא אל תקשיבו בחיים לעצות שלי. מי שמקשיב, כבר אבוד.