| Goddesslover |
לפני 5 שעות •
8 ביוני 2026
חדש בתחום ומחפש הכוונה
לפני 5 שעות •
8 ביוני 2026
Goddesslover • 8 ביוני 2026
שלום לכולם
מאז שאני זוכר את עצמי נמשכתי לעולם הפמדום והשליטה הנשית. תמיד התביישתי בנטייה הזאת והדחקתי אותה ככל האפשר, דבר שגם פגע בדימוי העצמי שלי. בזמן האחרון החלטתי לקבל את עצמי כמו שאני והבנתי שהכל בסדר. אני מאוד רוצה להיכנס ולחקור את העולם הזה אבל אני לא יודע איך. בטלגרם יש רק מלכות בתשלום ואני פחות מתחבר לזה. האם יש פה המלצות לאנשים מה עליי לעשות? תודה |
|
|
|
|
לפני 5 שעות •
8 ביוני 2026
Re: חדש בתחום ומחפש הכוונה
לפני 5 שעות •
8 ביוני 2026
masoul • 8 ביוני 2026
► Goddesslover כתב/ה: שלום לכולם
אני מאוד רוצה להיכנס ולחקור את העולם הזה אבל אני לא יודע איך. לפני שאנשים משקעים בלכתוב לך, שתף אתה. אתה שש שנים באתר כאן. בכלוב. שש שנים זה זמן מאד משמעותי. מה הספקת לעשות בשש שנים הללו? מה הספקת ללמוד? אחרי שש שנים באתר בדסמי, לאן הגעת? |
|
|
| Goddesslover |
לפני 4 שעות •
8 ביוני 2026
לפני 4 שעות •
8 ביוני 2026
Goddesslover • 8 ביוני 2026
היי, פתחתי את החשבון לפני כמה שנים אבל לא באמת נגעתי בו מאז. לא ממש הספקתי לעשות וללמוד בשנים האלו כי הדחקתי את הצד הזה שבי
|
|
|
|
|
לפני 4 שעות •
8 ביוני 2026
לפני 4 שעות •
8 ביוני 2026
masoul • 8 ביוני 2026
► Goddesslover כתב/ה: היי, פתחתי את החשבון לפני כמה שנים אבל לא באמת נגעתי בו מאז. לא ממש הספקתי לעשות וללמוד בשנים האלו כי הדחקתי את הצד הזה שבי אוקיי. תעשה קצת חיפושים בפורומים השונים, תגלה עשרות, לא מגזים, עשרות שרשורים עם השאלה שלך או שאלות דומות. אני בטוח שתמצא שם חומרים שיעניינו אותך ויתנו מענה לשאלה שלך. |
|
|
|
|
לפני 3 שעות •
8 ביוני 2026
לפני 3 שעות •
8 ביוני 2026
דורה באהבה(נשלט){AYA Q} • 8 ביוני 2026
מוזמן להגיע לפמדום במוצש הקרוב תגלה עולם מופלא. מוזמן לפנות אליי לפרטי
|
|