|
|
לפני 9 שעות •
24 ביולי 2026
מה העמדה שלכם בנוגע לסקס
לפני 9 שעות •
24 ביולי 2026
קרימזון(קינקי) • 24 ביולי 2026
סקס והכרויות/פרטנרים (ואולי גם זוגיות) באופן כללי.
לוקחים והולכים על מכל הבא ליד. מנצלים כל הזדמנות, כל מאצ', כל שיחה וכל היכרות בשביל לספק את התיאבון המיני שלכם? אולי אתם מעט בררנים יותר? לא בהכרח מנצלים כל הזדמנות וכל פרטנר/ית פוטנציאלים בשביל זה, בין אם זה סטוץ, זמני או ארוך טווח. או שאתם אפילו מעדיפים להישאר לבד עד שתכירו את הפרטנר הנכון והמתאים. לא משנה כמה זמן עבר וכמה רעבים אתם. זה לא בהכרח אומר שאתם לא מגיעים עם ראש פתוח להיכרות ולא נותנים צאנס גם לאלו שלא בהכרח נראים כמו האנשים הנכונים, הטעם שלכם או כל סיבה אחרת. אני מרגיש שככל שהפוסט נכתב הוא נהיה ברור פחות אבל מקווה שהוא יביא לדיון פורה ומאיר |
|
|
|
|
לפני 8 שעות •
24 ביולי 2026
לפני 8 שעות •
24 ביולי 2026
Master Bruce{©} • 24 ביולי 2026
סקס זו דרך להביע תשוקה הדדית.
אם אין את התשוקה הזו, אז לאונן זה כבר יותר כיף. |
|
|
|
|
לפני 8 שעות •
24 ביולי 2026
לפני 8 שעות •
24 ביולי 2026
פותחת מוסך(שולטת) • 24 ביולי 2026
מעט בררנים? אתה שואל מנקודת מבט צרה משהו. בררנית מאוד, ליברלית מאוד, שואפת תמיד לקשר. היו תקופות שהייתי עם עצמי - לא לבד. העדפתי כך מאשר להתפשר.
|
|
|
|
|
לפני 8 שעות •
24 ביולי 2026
לפני 8 שעות •
24 ביולי 2026
► Master Bruce כתב/ה: סקס זו דרך להביע תשוקה הדדית.
אם אין את התשוקה הזו, אז לאונן זה כבר יותר כיף. אהבתי את הניסוח מרגיש שזה ניסוח שהייתי צריך וחיפשתי אותו |
|
|
|
|
לפני 8 שעות •
24 ביולי 2026
לפני 8 שעות •
24 ביולי 2026
Kitty frank • 24 ביולי 2026
בני אדם הם לא תוכנה. אין תכונות או החלטות ש-''רצות'' ואז ככה אנחנו פועלים.
כל מקרה לגופו, המפגש בין שני אנשים, איפה שכל אחד נמצא בחיים, הרגע, השעה. כל אלו משפיעים על מה שקורה בסוף, ולא תמיד יש קשר ישיר בין ההחלטה שלנו להתנהל באופן מסויים למה שבסוף קורה. |
|
|
|
|
לפני 7 שעות •
24 ביולי 2026
לפני 7 שעות •
24 ביולי 2026
זאלופון(שולט) • 24 ביולי 2026
הגוף שלי לא מקדש ואני מאמין גדול בהנאה הגופנית ששני אנשים יכולים לספק זה לזו, אבל רק אם זה מרגיש נכון, אם יש שם משהו שישאיר אותי גם אחרי, אם יש חיבה ומשיכה ואם לא מרגיש לי שבסופו של דבר היא עלולה להפגע. זה בורר לא מעט.
|
|
|
|
|
לפני 6 שעות •
24 ביולי 2026
לפני 6 שעות •
24 ביולי 2026
-TOMI-(נשלטת) • 24 ביולי 2026
אהבתי את השאלה מעניין למה אתה שואל
|
|
|
|
|
לפני 6 שעות •
24 ביולי 2026
לפני 6 שעות •
24 ביולי 2026
► זאלופון כתב/ה: הגוף שלי לא מקדש ואני מאמין גדול בהנאה הגופנית ששני אנשים יכולים לספק זה לזו, אבל רק אם זה מרגיש נכון, אם יש שם משהו שישאיר אותי גם אחרי, אם יש חיבה ומשיכה ואם לא מרגיש לי שבסופו של דבר היא עלולה להפגע. זה בורר לא מעט. אז ממה שאני מבין אתה אומר שאתה פחות בקטע של סטוצים חד פעמיים. לא היית שוכב עם מישהי רק למטרת העונג העצמי שלך. לא היית מעמיד פנים או מוליך שולל מישהי רק כדי לשכב איתה כשאתה לא בטוח בכלל שאתה מעוניין להכיר אותה מעבר למיטה. אני מעריך את זה, מסכים מאוד עם הרעיון. |
|
|
|
|
לפני 6 שעות •
24 ביולי 2026
לפני 6 שעות •
24 ביולי 2026
► -TOMI- כתב/ה: אהבתי את השאלה מעניין למה אתה שואל שמח שאהבת נראה לי שאני שואל כי משום מה משהו לא מתחבר לי עד הסוף כשזה נוגע להיכרויות, רצון מיני, זוגיות וכו'. יכול להיות שבגלל תקופה לא פשוטה בשנים האחרונות, עד כמה שאני מחפש ורוצה, בתוך תוכי נסגרתי ואני לא באמת פנוי נפשית/רגשית להכיר ולהכניס אנשים חדשים ללב. עד כמה שאני רוצה, ועד כמה שאני מרגיש צורך, אני מרגיש שקשה לי להביע עניין לאורך זמן אלא אם איכשהו עניין מיני יהיה חלק מזה. ומנגד אני לא לגמרי בטוח איך נכון להכיר, אם נכון להכיר, במטרה שהיא לא בהכרח ידידות או זוגיות אלא יותר יזיזות/סטוציות אם זאת מטרה שווה בכלל להכיר בשבילה. ויכול להיות שאני מסבך את עצמי מחשבתית יותר מדי ובתכלס אני פשוט חושש לצאת מאזור הנוחות, להתנסות בחוויות שונות ולהכיר אנשים בצורה ונילית ולכן אני "חוקר" ומנסה ללמוד מהניסיון של אחרים בנושא. הכל יכול להיות חחחח ועכשיו אני קולט כמה חשיפה והרבה מדי פרטים שיתפתי פה כשלא שאלתם 🙃 |
|
|
|
|
לפני 3 שעות •
24 ביולי 2026
לפני 3 שעות •
24 ביולי 2026
Don mauro(שולט) • 24 ביולי 2026
אוברייטד, הגיע לכדי מיצוי צריך להביא משהו חדש כבר משהו עדכני,,
|
|