| Master Bruce{©} |
אתמול •
25 ביולי 2026
בקשה קטנה מהשולטים האחרים בקהילה:
אתמול •
25 ביולי 2026
Master Bruce{©} • 25 ביולי 2026
אז היי, כן, יש לי בקשה קצת אנוכית מהשולטים האחרים בקהילה:
בבקשה תפסיקו להשתמש בביטויים כמו "שולטת מלמטה" או לגרום לנשים שטורחות להגיד מה שהן רוצות וצריכות להרגיש כאילו שזה לא בסדר. אתם לא פעם ולא פעמיים משאירים אחריכן נשים שמפחדות לדבר על הרצונות האלו שלהן, ועבור מי שבסך הכל רוצה לדעת איך לענג בצורה אופטימלית את הפרטנריות שלו, זה יכול לעשות חתיכת בלגאן וכאב ראש. אני יודע שלא תעשו את זה עבורן, אז תעשו את זה עבורי. בבקשה? תודה. |
|
|
| קושקה שלו(מתחלפת){Drizztpool} |
אתמול •
25 ביולי 2026
אתמול •
25 ביולי 2026
קושקה שלו(מתחלפת){Drizztpool} • 25 ביולי 2026
לצערי זה נאמר לא רק לנשים. רוב הנשלטים ששאלתי אותם לגבי פנטזיות שלהם סירבו לדבר על זה כי לדעתם זו שליטה מלמטה... אחרי שביקשתי מהם!
אבל לצערי זו דרך מצויינת לגרום לנשלטים ונשלטות לא לפתח תקוות שיש לרצונות שלהם ושלהן מקום במערכת שליטה. וזו דרך נהדרת לזהות מתעללים (רק שהרוב לא יבינו זאת עד שיהיה מאוחר מדי). |
|
|
| איש במסע(שולט) |
לפני 15 שעות •
26 ביולי 2026
Re: בקשה קטנה מהשולטים האחרים בקהילה:
לפני 15 שעות •
26 ביולי 2026
איש במסע(שולט) • 26 ביולי 2026
► Master Bruce כתב/ה: אז היי, כן, יש לי בקשה קצת אנוכית מהשולטים האחרים בקהילה:
בבקשה תפסיקו להשתמש בביטויים כמו "שולטת מלמטה" או לגרום לנשים שטורחות להגיד מה שהן רוצות וצריכות להרגיש כאילו שזה לא בסדר. אתם לא פעם ולא פעמיים משאירים אחריכן נשים שמפחדות לדבר על הרצונות האלו שלהן, ועבור מי שבסך הכל רוצה לדעת איך לענג בצורה אופטימלית את הפרטנריות שלו, זה יכול לעשות חתיכת בלגאן וכאב ראש. אני יודע שלא תעשו את זה עבורן, אז תעשו את זה עבורי. בבקשה? תודה. אמן! |
|
|