| Silent Sin |
לפני 8 שעות •
31 ביולי 2026
איך יודעים אם זו סקרנות או רצון לחוויה?
לפני 8 שעות •
31 ביולי 2026
Silent Sin • 31 ביולי 2026
נגיד והתחלתם להתעניין והסקרנות הולכת וגדלה,
איך אתם יודעים שאתם באמת באמת רוצים ומוכנים לחוות משהו. לא מדובר על משהו ספציפי, כל אחד שיקח את זה לכיוון שלו, ולדברים שהוא התנסה בהם לראשונה. השאלה היא: איך אתם יודעים שאתם באמת מוכנים ורוצים לחוות משהו שאתם סקרנים לגביו? מה אתם עושים כדי לגלות? האם אתם מחכים לראות אם העניין יעבור או יתגבר? או שאתם פשוט מנסים ובודקים אם זה מתאים לכם או לא? האם יש איזה מבחן פנימי כמו שאלות מסויימות שאפשר לשאול את עצמנו ולדעת אם זה רצון אמיתי או שרק המחשבה מסקרנת? ואיך יודעים אם אתם מוכנים לנסות או שעדיף לחכות עם זה ולהישאר בשלב הפנטזיה והסקרנות בינתיים? האם זה משהו שיודעים רק אחרי שמנסים? אני יודעת, מלא שאלות. |
|
|
| פשוט חגי |
לפני 8 שעות •
31 ביולי 2026
לפני 8 שעות •
31 ביולי 2026
פשוט חגי • 31 ביולי 2026
שאלות 1-5: כן, בול שאלה 4. אם אפשר, פשוט מנסים ובודקים.
שאלות 6+7: בעיני יש שתי דרכים: א' לקרוא באינטרנט. ב' לעשות את האקט עם פרטנר שמנוסה בו, ולסמוך עליהם. אני מעדיף את ב' כי אני עצלן, אבל א' יותר אמינה. |
|
|
| CTAC DM(שולט) |
לפני 7 שעות •
31 ביולי 2026
לפני 7 שעות •
31 ביולי 2026
CTAC DM(שולט) • 31 ביולי 2026
סקרנות < פנטזיה/מחשבה < רצון < צורך < תשוקה < התמכרות.
הרצון קיים אחרי התנסות, הפנטזיה או המחשבה לפני התנסות ( אני משתטח ומכליל לשם התשובה הפשוטה). המעבר מפנטזיה למעשה תלוי מאוד בך ואיך את מייצרת תחושות נכונות עבורך,למשל: נוחות, פרטנר מתאים, תזמון, מקום וכו' אם יש לך מענה לדברים שגורמים לך לתחושה נוחה לעשות ( להגשים) זה בדרך כלל הזמן הנוח לעשות. ניתן כמובן לדחות, אבל יש מצב שיעבור זמן רב עד שהכל יסתדר שוב. ניתן כמובן ללכת חלקית,כלומר כאשר לא הכל "נכון". אבל זה הימור על התוצאה והתחושה הסופית שלך ושל הצד השני. בהצלחה 💫 |
|
|
| זוג פלוס(שולטת) |
לפני 6 שעות •
31 ביולי 2026
לפני 6 שעות •
31 ביולי 2026
זוג פלוס(שולטת) • 31 ביולי 2026
אם אני ''מוכנה ובאמת רוצה לחוות משהו'', אז אני פשוט מנסה.
וניסיתי דברים. ניסיתי עם ההבנה מראש שאין ערובה לכלום. יכול להיות שאני אתאכזב. יכול להיות שזה לא יהיה דומה למה שחשבתי. בדיוק כפי שזה יכול להיות מוצלח, זה יכול להיות גם כשלון גמור. אבל.... מי שממשיך ומתלבט אם להכניס את הרגליים למים כי הם אולי קרים מדי או עמוקים מדי, לעולם לא ילמד לשחות. אם יש משהו שאת באמת רוצה לעשות, תעשי. גם אם בסוף זה לא ימצא חן בעינייך כמו בפנטזיה, לפחות את יודעת שניסית. |
|
|
| הוא(שולט) |
לפני 5 שעות •
31 ביולי 2026
לפני 5 שעות •
31 ביולי 2026
הוא(שולט) • 31 ביולי 2026
לפי הזוית
|
|
|
| קושקה שלו(מתחלפת){Drizztpool} |
לפני 3 שעות •
31 ביולי 2026
לפני 3 שעות •
31 ביולי 2026
קושקה שלו(מתחלפת){Drizztpool} • 31 ביולי 2026
איך אני יודעת שאני באמת רוצה לחוות משהו? אני רואה את זה נעשה על ידי או למישהו/' מולי ואני רוצה להיות במקומם? כנראה שזה לא רק פנטזיה. אם אני רואה את זה נעשה מולי וזה מרטיב אותי אבל אין את הרצון הזה לראות את עצמי במקום אחד הצדדים - רק פנטזיה.
לגבי מוכנות - זה כבר פיזי יותר ממנטלי, אבל יש גם את העניין של לבטוח בצד השני וזה לא תמיד קל. אבל כל זה עובד לי, יכול להיות שלך זה פחות יעבוד. כי לכולנו נסיון חיים שונה ואנחנו אנשים שונים בעלי פרופיל פסיכולוגי שונה. |
|
|