שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

מטרת האתר הכלוב

LunaPuuppy​(נשלטת)​{xBLACKIEx}
לפני 7 שעות • 1 באוג׳ 2026

מטרת האתר הכלוב

קיבלתי הודעה ממישהו היום ולאחר שהבהרתי שלא חיפשתי להכיר במיוחד שרשום לי בפרופיל משוייכת ושלא מחפשת להכיר במיוחד לא גברים אותו אחד שלח לי את הדבר הבא

״ אם את רוצה להתפלסף …
המקום הוא אתר הכרויות, אם את לא רוצה להכיר, לדעתי היה נכון לרשום את זה באותיות קידוש לבנה.

זה קצת כמו לעמוד בתור לבית קפה ולהגיד למארחת מי ביקש להיכנס שהיא פונה אלייך ..״

אז מעלה את זה לפה לשמוע את דעתכם
אני חושבת שהאתר הוא מקום וירטואלי לאנשים שרוצים לספר לפרוק להתייעץ ולדבר על BDSM
ויש כאלה שמחפשים להכיר
אם זה אתר הכרויות לא היה תווית בפרופיל של מחפשת או לא מחפשת להכיר!?
פשוט חגיחשבון מאומת
פשוט חגיחשבון מאומת
פשוט חגיחשבון מאומת • 1 באוג׳ 2026
זה מרחב לקהילת הבדסמ, וכמרחב קהילתי, הוא כולל הכל. יש היכרויות, ויש פונקציות נהדרות שעוזרות בזה. יש התייעצויות, ויש פונקציות נהדרות שתומכות בזה. יש שיתופים, ויש פונקציות נהדרות שתומכות בזה. יש שיח ידידותי, ויש פונקציות נהדרות שתומכות בזה.
האתר הוא מגוון של דברים, וכל אחד לוקח את זה לכיוון שבא לו, ומה שכיף זה שהכל אפשרי.
ובדיוק בגלל זה חשוב לעשות תיאום ציפיות (שהשלב הראשון שלו הוא קריאת הפרופיל) לבדוק ששני הצדדים מעוניינים באותו סןג של אינטרקציה.
זה שפונקציה קיימת באתר, ממש לא אומרת שכולם באתר בשביל מה שהיא מאפשרת/מיועדת אליו, או בכלל שכולם משתמשים בה.
Drizztpool​(שולט)​{קושקה שלי}
היכרויות הן חלק ספציפי מהאתר.
יש עוד המון חלקים לאתר, כמו לכל אתר שהוא בערך-בעיקרון-רשת חברתית.
אני אישית נהנה מלקרוא בלוגים מסוימים, אני נהנה לפעמים לפרוק בבלוג שלי דברים מסוימים, אני נהנה משיחת בצ'אט...
וכן, אגב, חלק משמעותי באתר הוא האופציה ללמוד, ללמד, ולערוך היכרות עם עולם הפטישים והקינקים השונים. כמו גם להתייעץ עם אנשים שיש להם את הידע והניסיון שאתה מחפש.

בקיצור, האתר הוא לא אתר היכרויות נטו. כמו בכל מקום ניתן גם להכיר פה, אבל זאת לא המטרה היחידה.
טלי35​(שולטת)
לפני 6 שעות • 1 באוג׳ 2026
טלי35​(שולטת) • 1 באוג׳ 2026
זה שכתב לך ככה אדיוט.
דפדפי אותו
    התגובה האהובה בשרשור
מלישס​(שולטת)
מלישס​(שולטת) • 1 באוג׳ 2026
לא כולם פה בשביל להכיר. יש כאלו שיותר נמצאים בשביל הבלוגים/לקרוא/ וליצור חברויות .
האתר הזה נותן פתרונות לכולם.
גם למי שרוצה להכיר וגם למי שפשוט רוצה לקרוא ולכתוב. בכל זאת זה אתר של בידיסמ,
ואני יכולה להבין את הצורך של לכתוב בבלוג. גם אני מאוד אוהבת לכתוב כאן. אין לי פלטפורמה אחרת שאני יכולה לכתוב בה בחופשיות על הבידיסמ שלי.
ולא כולם פה להכיר ממש לא. וזה בסדר גמור.
והתשובה שלו לא מכבדת. זכותך לא להכיר והוא צריך לכבד.
לדעתי עצם השיוך שלך אמור היה "לרמוז" בצורה דיי בולטת שאת לא מחפשת להכיר. אבל אם הוא כבר פנה ואמרת לו שלא, צריך לכבד.
תגובתו לא בוגרת ולא מכבדת,לא להתייחס.
Lady cbt​(שולטת)
Lady cbt​(שולטת) • 1 באוג׳ 2026
א. הוא אידיוט. כתבת בהחלט בפרופיל שלך שאת לא מעוניינת ולא לסמס לך. אז את בכלל לא בתור לקפה, את כבר יושבת ואוכלת כריך בשקט.
ב. את יכולה לבחור ממי לקבל הודעות, זה אחד הפיצ'רים החדשים והטובים בכלוב, תגדירי שם מה בא לך ואידיוטים כאלה לא יוכלו לשלוח לך יותר.

הכלוב הוא אתר לקהילת הבדסמ בישראל, לא בהכרח היכרויות ולא רק שיתופים ולא רק מפגשים ובילויים.
הכל.
מה שכן, נראה שיש כאן המון מבוגרים בעלי מעמד וכוח שהם גברברי אלפא קשוחים וזייני על, שיש להם קשיים בהבנת הנקרא🤷🏻‍♀️
וזו לא בעיה שלך.
Master Bruce​{©}
לפני שעתיים • 1 באוג׳ 2026
Master Bruce​{©} • 1 באוג׳ 2026
שיראה לך בבקשה את המקום באתר שבו כתוב שזה אתר הכרויות.
הכלוב הוא חד משמעית לא אתר הכרויות.
האם הכרויות קורות כאן? בטח. כל הזמן.
אבל זה נכון גם לפייסבוק ולמלא אתרים אחרים.
המכשפה בג'ינס​(מתחלפת)חשבון מאומת
המכשפה בג'ינס​(מתחלפת)חשבון מאומת • 1 באוג׳ 2026
העולם הוא שטח הכרויות אחד גדול.
מי שרוצה להכיר רואה הזדמנות להיכרות בכל מקום, גם בתור בקופת חולים וגם בכלוב.
מכאן ועד לכפות היכרות על מי שלא פתוח לזה המרחק גדול.
דפדפי אותו.
xBLACKIEx​(מתחלפת)
xBLACKIEx​(מתחלפת) • 1 באוג׳ 2026
לא תקשיבי את משהו מיוחד לונה ♥️🩸♥️
עד לפורום הגעת בשביל לרשום בפעם המיליון 😆 שאת רק שלי 😹😆😹 וגם אני אוהבת אותך המון שרמוטה 💋 אל תתייחסי - אולי מתישהו המוח שם יתחיל לעבוד והם יתחילו לקרוא פרופילים לפני שפונים בכלל ... ואת תמיד יכולה לציין שאני יודעת איך למסמר זין וביצים וברוך השם אני לא חסר לי ניסיון 😆🥵😆 אז הם תמיד מוזמנים קודם לעבור דרכי לטיפול משמעת חחח 😝
הסייבר הטוב בחייך​(מתחלף)
לפני 31 דקות • 1 באוג׳ 2026
לא חושב שאת צריכה או מחפשת באמת אישור,
אישית מרגיש שאתו אדם נמצא בכמה אתרי הכרויות באותו זמן ולא הבדסמ זה מה שהוביל אותו לאתר,
מהצד השני, משהו בשבילך - אנשים שיתחילו עם תפוסים תמיד יש ותמיד יהיו, אין מה לבזבז עליהם את הזמן, לא טוב לך, תמשיכי הלאה, הדעה שלו לא אמורה לשנות לך יותר מידי.