| Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} |
לפני 3 ימים •
11 באוג׳ 2026
להתכונן לסשן
לפני 3 ימים •
11 באוג׳ 2026
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 11 באוג׳ 2026
האם אתם מתכוננים לקראת סשן?
מה זה אומר עבורכם "להתכונן לסשן", והאם יש דברים שמשתנים אצלכם או שאתם עושים במתכוון לקראת המפגש ולא מתרחשים בשגרה שלכם? השאלה מיועדת לכולם - לא משנה מאיזה צד של השוט אתם, או מה הקטגוריה הבדסמית שלכם. סקרנית לקרוא את התשובה שלכם! 😊 |
|
|
| bondman(נשלט){FLR} |
לפני 3 ימים •
11 באוג׳ 2026
לפני 3 ימים •
11 באוג׳ 2026
bondman(נשלט){FLR} • 11 באוג׳ 2026
שעתיים שלוש לפני לא אוכל כלום.
חשוב לי להתרחץ ולהתגלח אם ניתן. ספריי לפה. אפטר שייב בעורף ובאיזור שבין הפופיק לאיבר. חשוב לי שלשולטת יהיה נעים. בגדים יפים ( אף שירדו מהר. חחח ) אם אזכר בעוד משהו אוסיף. |
|
|
| מביט מהצד(נשלט) |
לפני 3 ימים •
11 באוג׳ 2026
לפני 3 ימים •
11 באוג׳ 2026
מביט מהצד(נשלט) • 11 באוג׳ 2026
מלבד ההכנות הפיזיות המתבקשות. חוקן רחצה גילוח התבשמות וכו.
משתדל לא לגמור כמה ימים לפני הסשן. מכין את הליבידו שיהיה במצב הכי חזק שאפשר. משתדל להיות בתקשורת מחרמנת מול השולט/ת. בקיצור להגיע מנטלית הכי חם שאפשר |
|
|
| פישוטו |
לפני 3 ימים •
11 באוג׳ 2026
לפני 3 ימים •
11 באוג׳ 2026
פישוטו • 11 באוג׳ 2026
ההתכוננות חשובה לי כמעט כמו הסשן לפעמים.
זה מכניס למיינדסט ומוסיף הרבה פלפל ליום יום. הכל תלוי בטיב הקשר ובכמה אנחנו קרובים. לסשן מזדמן/ בהכרות ראשונית - תהיה התארגנות כללית יותר. הדאגה לכמה הבית נקי פתאום הופכת ממטלה לשירות נעים. היגיינה אישית הופכת משגרה להתכוננות. אני לא אעשה דברים שלא אעשה בלי קשר ביום יום שלי. אבל שאני יודע שיש סשן שמתקרב אני פשוט עושה דברים יותר טוב. אפילו ללכת לסופר ולדאוג שיהיו דברים טעימים בבית מרגיש אחרת. כשמדובר במערכת יחסים מתמשכת והיררכיה ברורה זה כבר נהיה טקסי יותר. אני יודע מה היא אוהבת, אני יודע בדיוק מה מהבלאגאן שלי מפריע לה ואיפה להתמקד. זה ממש מרגיש כמו לשנות את החלל הפרטי שלי כדי להתאים לאדם אחר. אני מאוד נהנה מהטקס הזה גם אם הוא אישי לפעמים, לא תמיד אני משתף בכמה הכנות אני עושה. אני חושב שמה שאני מנסה לאמר פה הוא שעניין ההכנה הוא יותר מנטלי מפיזי. יש את העניין של חוקן לפני אנאלי, של לאכול קל, של לבחור בגדים, של לא לאונן. כל זה קורה אקטיבית. אבל יש חלק נסתר שפשוט קורה במאחורה של המוח. וכשמפגש עם מישהי שמסעירה אותי מתקרב הכל מרגיש כמו התכוננות לבואה. גם לפנות מהלוז ולטפל במטלות רגילות, וגם לצאת מגדרי כדי שיהיה לה טעים או נעים. וגם כדי שאהיה הכי סקסי שאני יכול לכבודה. |
|
|
| המכשפה בג'ינס(מתחלפת) |
שלשום •
11 באוג׳ 2026
שלשום •
11 באוג׳ 2026
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 11 באוג׳ 2026
שנ"צ
|
|
|
| Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} |
שלשום •
11 באוג׳ 2026
שלשום •
11 באוג׳ 2026
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 11 באוג׳ 2026
איזה כיף לקרוא את התגובות שלכם!
גם עבורי להכנה לסשן יש מימד טקסי בין אם כנשלטת ובין אם כשולטת. זה מתחיל מלבחור אילו לנז'ריי סקסיים אלבש לסשן אחרי שאצא מהמקלחת (לרוב זה כולל התאמה של ביריות, ירכונים, עקבים וכל מה שצריך להשלמת הלוק). זה ממשיך כמובן באמבט מושקע כולל פילינג פנים, רגליים וגוף, בטיפוח ללא רבב, בשמן גוף משכר בריחו, בבישום לפי השיטה הצרפתית ובאיפור. אחרי שאני נראית ומריחה מושלם, אפשר ללבוש את הלנז'ריי. אם אני בתפקיד הנשלטת - מפה זה רק להגיע ולהציג לו אותי במיטבי. אם אני השולטת, עכשיו מגיע השלב של בחירת הציוד. לא אלגנטי בעיניי להסתובב עם מזוודות של ציוד, אז אני אף פעם לא לוקחת איתי את הכל. אני בוחרת איתי כמה פרטים ספציפיים שבא לי עליהם, מחטאת היטב ואורזת בתיק יד. תוך כדי אני כבר רוקמת לי את העלילה הפוטנציאלית של הסשן, והיא לרוב תכניס אותי לאווירה הספציפית של הסשן ותסייע לי להחליט מה אני לובשת מעל הלנז'ריי. |
|
|