| טלי35(שולטת) |
לפני 22 שעות •
18 בספט׳ 2026
אולי במוצש הקרוב יזכירו את השם שלך ברדיו!
לפני 22 שעות •
18 בספט׳ 2026
טלי35(שולטת) • 18 בספט׳ 2026
מוזמנים לרדיו סליחות אנונימי ולא אנונימי לקראת כיפור.
מוצש, אחת בלילה, אני עולה לרדיו לתוכנית סליחות אנונימיות לקראת כיפור. חסמו אותך? פגעת? רוצה לישר את ההדורים? יש לך הזדמנות לבקש סליחה ברדיו! אפשר לעלות בלייב בגלוי או לשלוח אלי אדומה אנונימית ואני אקריא ממי מבקשים סליחה ניתן גם לצרף הקדשה של שיר שאקריא בתוכנית (כן, גם לי זה מזכיר את הקטע של רוס וריצ'ל מחברים!) ומי שלא רוצה ולא צריך לבקש סליחה? ממליצה להקשיב בכל זאת, גם כי נראה לי שיהיה מגניב וגם כי אולי יבקשו ממך סליחה בשידור חי 🙏 ומי יודע? אולי תהיה פה סולחה! יאללה, מי אמיץ מספיק כדי לשים את עצמו שם בחוץ? |
|
|
| Master Bruce{©} |
לפני 22 שעות •
18 בספט׳ 2026
לפני 22 שעות •
18 בספט׳ 2026
Master Bruce{©} • 18 בספט׳ 2026
לבקש סליחה בצורה אנונימית זה סותר את עצם הרעיון הבסיסי של לקיחת אחריות
|
|
|
| טלי35(שולטת) |
לפני 22 שעות •
18 בספט׳ 2026
לפני 22 שעות •
18 בספט׳ 2026
טלי35(שולטת) • 18 בספט׳ 2026
► Master Bruce כתב/ה: לבקש סליחה בצורה אנונימית זה סותר את עצם הרעיון הבסיסי של לקיחת אחריות א. זה כבר נאמר ובכל זאת החלטתי לעלות עם התוכנית הזו. ב. ניתן לעלות לשידור חי ואז זה לא אנונימי . ג. מבקש הסליחה יכול לבחור להיות אנונימי ומי שמבקשים ממנו סליחה יוכל להחליט (במהלך השידור או אחריו) אם הוא רוצה לדעת מי ביקש ממנו הסליחה (ואז אכתוב לו בפרטי ויוכלו לישר הדורים) או שלא מעוניין לדעת (זכותו המלאה). ד. אדם שחסום לא יכול לבקש סליחה ישירות גם אם הוא רוצה. זה יכול להיות נתיב מחבר. כך או כך אין צורך לומר אבל בכך זאת אדגיש: זו לא תהיה סגירת חשבונות בשידור חי. הכוונה לעשות רק דברים מרימים וחיוביים. |
|
|