|
|
לפני חודש •
14 ביוני 2026
Re: DDLG- למה תמיד מחפשים ליטליות?
לפני חודש •
14 ביוני 2026
Low Key Woman • 14 ביוני 2026
► kinky baby כתב/ה: ממתי ddlg נהיה אקסקלוסיבי לליטליות, מרגיש לי שזו בעיה רווחת
אני מידלית, ולא מעט פעמים כשאמרתי שאני בעיניין של מערכת יחסים כזו הניחו שאני רוצה חיתול ומוצץ אולי הפוסט הזה נועד כדי לחנך דאדיז שיבינו שיש 3 קבוצות: ליטליות- דמוי תינוקת מידליות- דמוי נערה ביגיות- מישהי גדולה או שהפוסט הזה נועד כדי למצוא מישהו שמעוניין לחנך מידלית כמוני Ddlg זהו תחום מאוד רחב. קודם כל, מי שחושב שאישה צריכה רק חיתול ומוצץ - כנראה שאין לו שמץ של מושג מזה . אין בגדול ״הגדרה״ אחידה לכל הדבר הזה. יש מעדיפות חיתולים ומוצץ, יש מעדיפות רק משחקי מיטה של קטנה , יש מעדיפות נטו דמות אבהית. בשביל זה עושים ״תיאום ציפיות ״, כי באמת שכל אחד/אחת רואים את החוויה הזאת אחרת לגמרי. כאחת שמאוד מתחברת לנושא ויש לי ניסיון רב בזה, יכולה להגיד כי מי שחושב כי ליטלית צריכה רק חיתול-אין לו שמץ של מושג מזה והוא גם לא ממש טרח לבדוק לפני זה. אנשים כאלה בדרך כלל גם לא רוצים להיות דאדי, כי מבחינתם דאדי זה רק שוגר דאדי 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ אני אוסיף ואגיד שלפי החוויה האישית שלי, גברים דווקא מחפשים לא ממש ילדונת קטנה אלא אישה בוגרת, שאפשר גם לנהל אישה מערכת יחסים קינקית ולא רק את משחקי המיטה. |
|
|
|
|
לפני חודש •
14 ביוני 2026
לפני חודש •
14 ביוני 2026
bossdog • 14 ביוני 2026
► BluePuppy כתב/ה: ► kinky baby כתב/ה: ממתי ddlg נהיה אקסקלוסיבי לליטליות, מרגיש לי שזו בעיה רווחת
אני מידלית, ולא מעט פעמים כשאמרתי שאני בעיניין של מערכת יחסים כזו הניחו שאני רוצה חיתול ומוצץ אולי הפוסט הזה נועד כדי לחנך דאדיז שיבינו שיש 3 קבוצות: ליטליות- דמוי תינוקת מידליות- דמוי נערה ביגיות- מישהי גדולה או שהפוסט הזה נועד כדי למצוא מישהו שמעוניין לחנך מידלית כמוני אני מזדהה! אני לגמרי מרגישה מידלית וכן גם קטנה יותר אבל לא תינוקת מה רע בלהיות בת 5😭 מי שאומר לך שזה רע תגידי לי, אני אתן לו איזה אחת - סופר סטרייקה לפרצוף |
|
|
|
|
לפני חודש •
14 ביוני 2026
לפני חודש •
14 ביוני 2026
הלן הדוב • 14 ביוני 2026
אני מידלית, ולא מעט פעמים כשאמרתי שאני בעיניין של מערכת יחסים כזו הניחו שאני רוצה חיתול ומוצץ אולי הפוסט הזה נועד כדי לחנך דאדיז שיבינו שיש 3 קבוצות: ליטליות- דמוי תינוקת מידליות- דמוי נערה ביגיות- מישהי גדולה או שהפוסט הזה נועד כדי למצוא מישהו שמעוניין לחנך מידלית כמוני ושוב טעויות בהגדרה... sigh המון חושבים שליטל = ABDL או שאם כבר ABDL זה רק לגברים או משהו. מידלים זה סוג של מיתוס וזה בתור אחד שגידל גם ליטליות וגם "מידליות". ליטל גירל לא מחייב מוצץ וממש לא מחייב טיטול (שזה לגמרי קינק אחר). אז למה מחפשים ליטליות? כי הם ממש אבל ממש חמודות גם בגרביים עד הברך עם סוכריה בפה וספר מדבקות ביד וגם על הברכיים עם דברים אחרים בפה. מה שהמון אנשים לא מבינים זה שליטלית או ליטלים כי יש גם בנים (הייתי אחד) ובמיוחד לגדל אחת/אחד זה אחריות וזה ממש אבל ממש לא רישיון לסקס פרוע והתעללות. יש כמובן את אלו שבעניין של שניהם אבל כל מקרה לגופו. אז מידל? זה סוג של ליטל. זהו. (וכן, אנגלית ומונחים זה קקה פה בארץ. זה מה יש) אז לאבושים - אם אתם לא זמינים בראש, בלב ובלוז - אל תנסו אפילו. וזה לא משנה אם היא אוהבת דורה או מואנה או משהו אחר. אם אתם לא מסוגלים לעמוד בשיחות בלילה עם ילדה(18 פלוס) בוכה שבדיוק היה לה סיוט שניה אחרי ששכבתם כמו מבוגרים או ללמוד לחתוך טוסט למשולשים (כי אסור אחרת! חילול הקודש) או לדעת מתי ספאנק לא מתאים וצריך חיבוק - DDLG זה לא בשבילכם. וכן, אני דאדי דום. וכן - אני לא זמין ולכן? לא תהיה לי ליטלית עד שיהיה לה מקום שלה ורק שלה בחיים שלי כי כמו כל דבר טוב - צריך להשקיע בזה זמן. |
|
|
|
|
לפני חודש •
14 ביוני 2026
לפני חודש •
14 ביוני 2026
הלן הדוב • 14 ביוני 2026
► Master Bruce כתב/ה: כי אז היו קוראים לזה DDMG או DDBG? האמת שאם השנים המונח CGL הפך מאוד נפוץ בקהילה כי יש לך שם את שני המגדרים והרבה קצת סולדים מהמונחים דאדי ומאמי. יש את הcaregiver ויש את הlittle ואין לזה קשר לגיל. זה כמו דום וסאב. זה פשוט תפקידים. כן, יש עומק נוסף למונחים אבל בגדול זה מדבר על מערכת דינאמיקה שבנויה על יחסים שונים משליטה רגילה. |
|
|
|
|
לפני חודש •
14 ביוני 2026
לפני חודש •
14 ביוני 2026
פרח הסאקורה(נשלטת) • 14 ביוני 2026
אני מידלית, ולא מעט פעמים כשאמרתי שאני בעיניין של מערכת יחסים כזו הניחו שאני רוצה חיתול ומוצץ אולי הפוסט הזה נועד כדי לחנך דאדיז שיבינו שיש 3 קבוצות: ליטליות- דמוי תינוקת מידליות- דמוי נערה ביגיות- מישהי גדולה או שהפוסט הזה נועד כדי למצוא מישהו שמעוניין לחנך מידלית כמוני בתור ליטלית מדופלמת (🤪) אני אצטרך לא להסכים איתך. ליטליות מתחלק לתת קבוצה של תינוקות וילדות עד גיל ההתבגרות. אני למשל נמצאת איפשהוא בתפר בין ליטלית למדלית. זאת אומרת שאני לרוב רואה את עצמי בין גיל 8-10 לפעמים פחות לפעמים יותר. בנוגע לגברים- נתחיל מזה שרוב הגברים בכלל לא בקטע של ddlg אלא מנסים להראות שכן כי מבינים שזה דרך לתפוס נשלטות. איך מבינים? מנסים לבנות קשר ושמים לב על מה הפוקוס. נדירים מאוד השולטים שהם באמת דאדיז וגם עם כן זה כמו שנאמר פה הם דווקא יהיו בסדר עם מישהי נשית שמתריסה אותם ועושה להם טיזינג (נערית יותר) מאשר מישהי ילדותית. בסוף כל הדרכים מובילים לסקס ככה זה מרגיש לי 🤷🏻♀️ ועל כן, אני שנים אולי נשלטת אבל דאדי של ממש לאורך זמן לא היה לי שולטים כן. |
|
|
|
|
לפני חודש •
14 ביוני 2026
לפני חודש •
14 ביוני 2026
הלן הדוב • 14 ביוני 2026
► פרח הסאקורה כתב/ה: בסוף כל הדרכים מובילים לסקס ככה זה מרגיש לי 🤷🏻♀️ Todos los caminos conducen al coito 🤭 |
|
|
|
|
לפני חודש •
14 ביוני 2026
לפני חודש •
14 ביוני 2026
פרח הסאקורה(נשלטת) • 14 ביוני 2026
► הלן הדוב כתב/ה: ► kinky baby כתב/ה: ממתי ddlg נהיה אקסקלוסיבי לליטליות, מרגיש לי שזו בעיה רווחת
אני מידלית, ולא מעט פעמים כשאמרתי שאני בעיניין של מערכת יחסים כזו הניחו שאני רוצה חיתול ומוצץ אולי הפוסט הזה נועד כדי לחנך דאדיז שיבינו שיש 3 קבוצות: ליטליות- דמוי תינוקת מידליות- דמוי נערה ביגיות- מישהי גדולה או שהפוסט הזה נועד כדי למצוא מישהו שמעוניין לחנך מידלית כמוני ושוב טעויות בהגדרה... sigh המון חושבים שליטל = ABDL או שאם כבר ABDL זה רק לגברים או משהו. מידלים זה סוג של מיתוס וזה בתור אחד שגידל גם ליטליות וגם "מידליות". ליטל גירל לא מחייב מוצץ וממש לא מחייב טיטול (שזה לגמרי קינק אחר). אז למה מחפשים ליטליות? כי הם ממש אבל ממש חמודות גם בגרביים עד הברך עם סוכריה בפה וספר מדבקות ביד וגם על הברכיים עם דברים אחרים בפה. מה שהמון אנשים לא מבינים זה שליטלית או ליטלים כי יש גם בנים (הייתי אחד) ובמיוחד לגדל אחת/אחד זה אחריות וזה ממש אבל ממש לא רישיון לסקס פרוע והתעללות. יש כמובן את אלו שבעניין של שניהם אבל כל מקרה לגופו. אז מידל? זה סוג של ליטל. זהו. (וכן, אנגלית ומונחים זה קקה פה בארץ. זה מה יש) אז לאבושים - אם אתם לא זמינים בראש, בלב ובלוז - אל תנסו אפילו. וזה לא משנה אם היא אוהבת דורה או מואנה או משהו אחר. אם אתם לא מסוגלים לעמוד בשיחות בלילה עם ילדה(18 פלוס) בוכה שבדיוק היה לה סיוט שניה אחרי ששכבתם כמו מבוגרים או ללמוד לחתוך טוסט למשולשים (כי אסור אחרת! חילול הקודש) או לדעת מתי ספאנק לא מתאים וצריך חיבוק - DDLG זה לא בשבילכם. וכן, אני דאדי דום. וכן - אני לא זמין ולכן? לא תהיה לי ליטלית עד שיהיה לה מקום שלה ורק שלה בחיים שלי כי כמו כל דבר טוב - צריך להשקיע בזה זמן. טוסט משולשים 😍 כן, מי שלא מסוגל להיות המבוגר האחראי, שלא יהיה שם זו השורה התחתונה |
|
|
|
|
לפני חודש •
14 ביוני 2026
לפני חודש •
14 ביוני 2026
Master Bruce{©} • 14 ביוני 2026
כבל מאריך!
כבל מקצר! מחבר תלת פאזי! טוסטר משולשים! |
|
|
|
|
לפני חודש •
14 ביוני 2026
לפני חודש •
14 ביוני 2026
devil's baby(נשלטת){רכוש} • 14 ביוני 2026
► הלן הדוב כתב/ה: ► kinky baby כתב/ה: ממתי ddlg נהיה אקסקלוסיבי לליטליות, מרגיש לי שזו בעיה רווחת
אני מידלית, ולא מעט פעמים כשאמרתי שאני בעיניין של מערכת יחסים כזו הניחו שאני רוצה חיתול ומוצץ אולי הפוסט הזה נועד כדי לחנך דאדיז שיבינו שיש 3 קבוצות: ליטליות- דמוי תינוקת מידליות- דמוי נערה ביגיות- מישהי גדולה או שהפוסט הזה נועד כדי למצוא מישהו שמעוניין לחנך מידלית כמוני ושוב טעויות בהגדרה... sigh המון חושבים שליטל = ABDL או שאם כבר ABDL זה רק לגברים או משהו. מידלים זה סוג של מיתוס וזה בתור אחד שגידל גם ליטליות וגם "מידליות". ליטל גירל לא מחייב מוצץ וממש לא מחייב טיטול (שזה לגמרי קינק אחר). אז למה מחפשים ליטליות? כי הם ממש אבל ממש חמודות גם בגרביים עד הברך עם סוכריה בפה וספר מדבקות ביד וגם על הברכיים עם דברים אחרים בפה. מה שהמון אנשים לא מבינים זה שליטלית או ליטלים כי יש גם בנים (הייתי אחד) ובמיוחד לגדל אחת/אחד זה אחריות וזה ממש אבל ממש לא רישיון לסקס פרוע והתעללות. יש כמובן את אלו שבעניין של שניהם אבל כל מקרה לגופו. אז מידל? זה סוג של ליטל. זהו. (וכן, אנגלית ומונחים זה קקה פה בארץ. זה מה יש) אז לאבושים - אם אתם לא זמינים בראש, בלב ובלוז - אל תנסו אפילו. וזה לא משנה אם היא אוהבת דורה או מואנה או משהו אחר. אם אתם לא מסוגלים לעמוד בשיחות בלילה עם ילדה(18 פלוס) בוכה שבדיוק היה לה סיוט שניה אחרי ששכבתם כמו מבוגרים או ללמוד לחתוך טוסט למשולשים (כי אסור אחרת! חילול הקודש) או לדעת מתי ספאנק לא מתאים וצריך חיבוק - DDLG זה לא בשבילכם. וכן, אני דאדי דום. וכן - אני לא זמין ולכן? לא תהיה לי ליטלית עד שיהיה לה מקום שלה ורק שלה בחיים שלי כי כמו כל דבר טוב - צריך להשקיע בזה זמן. מושלם, אחראי ובוגר כמו שצריך |
|
|
|
|
לפני חודש •
14 ביוני 2026
לפני חודש •
14 ביוני 2026
bossdog • 14 ביוני 2026
► פרח הסאקורה כתב/ה: ► הלן הדוב כתב/ה: ► kinky baby כתב/ה: ממתי ddlg נהיה אקסקלוסיבי לליטליות, מרגיש לי שזו בעיה רווחת
אני מידלית, ולא מעט פעמים כשאמרתי שאני בעיניין של מערכת יחסים כזו הניחו שאני רוצה חיתול ומוצץ אולי הפוסט הזה נועד כדי לחנך דאדיז שיבינו שיש 3 קבוצות: ליטליות- דמוי תינוקת מידליות- דמוי נערה ביגיות- מישהי גדולה או שהפוסט הזה נועד כדי למצוא מישהו שמעוניין לחנך מידלית כמוני ושוב טעויות בהגדרה... sigh המון חושבים שליטל = ABDL או שאם כבר ABDL זה רק לגברים או משהו. מידלים זה סוג של מיתוס וזה בתור אחד שגידל גם ליטליות וגם "מידליות". ליטל גירל לא מחייב מוצץ וממש לא מחייב טיטול (שזה לגמרי קינק אחר). אז למה מחפשים ליטליות? כי הם ממש אבל ממש חמודות גם בגרביים עד הברך עם סוכריה בפה וספר מדבקות ביד וגם על הברכיים עם דברים אחרים בפה. מה שהמון אנשים לא מבינים זה שליטלית או ליטלים כי יש גם בנים (הייתי אחד) ובמיוחד לגדל אחת/אחד זה אחריות וזה ממש אבל ממש לא רישיון לסקס פרוע והתעללות. יש כמובן את אלו שבעניין של שניהם אבל כל מקרה לגופו. אז מידל? זה סוג של ליטל. זהו. (וכן, אנגלית ומונחים זה קקה פה בארץ. זה מה יש) אז לאבושים - אם אתם לא זמינים בראש, בלב ובלוז - אל תנסו אפילו. וזה לא משנה אם היא אוהבת דורה או מואנה או משהו אחר. אם אתם לא מסוגלים לעמוד בשיחות בלילה עם ילדה(18 פלוס) בוכה שבדיוק היה לה סיוט שניה אחרי ששכבתם כמו מבוגרים או ללמוד לחתוך טוסט למשולשים (כי אסור אחרת! חילול הקודש) או לדעת מתי ספאנק לא מתאים וצריך חיבוק - DDLG זה לא בשבילכם. וכן, אני דאדי דום. וכן - אני לא זמין ולכן? לא תהיה לי ליטלית עד שיהיה לה מקום שלה ורק שלה בחיים שלי כי כמו כל דבר טוב - צריך להשקיע בזה זמן. טוסט משולשים 😍 כן, מי שלא מסוגל להיות המבוגר האחראי, שלא יהיה שם זו השורה התחתונה בדיוק. |
|
|