| פישוטו |
לפני 16 שעות •
30 ביולי 2026
לפני 16 שעות •
30 ביולי 2026
פישוטו • 30 ביולי 2026
► זאלופון כתב/ה: כן, כאשר הדעות שלה הן כאלה שאני מחשיב קיצוניות ומזיקות, שלא לומר מטומטמות. אלא אם מדובר באינטרקציה שמשחקת בדיוק על זה. You can fix her zalo |
|
|
| Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} |
לפני 16 שעות •
30 ביולי 2026
לפני 16 שעות •
30 ביולי 2026
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 30 ביולי 2026
פחות מעניין אותי מה הוא מצביע. יותר מעניין אותי האם הוא מקריב ערכים וחלקים מעצמו כמו אנושיות ויכולת להקשיב לדעה שונה, וכושר שיפוט כדי להחזיק בדעה שלו.
האמור אינו תקף לאנשים שיורקים לבאר שהם שותים ממנה ושונאים את המדינה ואת חיילי צה"ל. מבחינתי זה מעיד המון עליהם כבני אדם ולא באופן חיובי (מעבר לאידיאולוגיה שלהם, שאותה אני מוצאת קורבנית, חנפנית, מטופשת וילדותית להפליא.) |
|
|
| עקר הבית(נשלט) |
לפני 16 שעות •
30 ביולי 2026
Re: דעה פוליטית
לפני 16 שעות •
30 ביולי 2026
עקר הבית(נשלט) • 30 ביולי 2026
► shirazbar כתב/ה: האם הייתם פוסלים מישהו /מישהי בשל דעה פוליטית?
אם כן, בכל קשר? או רק בקשר קבוע /זוגי? חשבתי לעצמי נשלט ביביסט עוד אפשר לחנך אבל אם הוא מצביע בן גביר זה אבוד לדעתי בדיוק הפוך , בן גביריסט נבל מרושע שעדין אפדר לחנך, ביביסט זו חיה חסרת מוח ורק ביום שיהיה ניתן להשתיל מוח אולי תבוא לו ישועה |
|
|
| TushiB(קינקית) |
לפני 15 שעות •
30 ביולי 2026
לפני 15 שעות •
30 ביולי 2026
TushiB(קינקית) • 30 ביולי 2026
חיה בחו"ל.
לפני 7 באוקטובר התחלתי לצאת עם בחור "נאור" וליברלי אתאיסט. היה בינו חיבור מדהים והמון הנאה. אחרי שהתחילה המלחמה הוא עם הזמן השמיע יותר ויותר משפטים בסגנון "תראי מה המדינה שלך עושה להם, מסכנים" all eyes on rafah וכו' וכו' מניסיון אישי, זה לא נעים להיות אינטימית עם מישהו שהמחשבות שלו הופכות להיות כמעט מנוגדות לשלך. שאי אפשר לנהל איתו דיון רציני בנושא כי כל מה שהוא רואה זה רק מה המדינה שלי עושה להם. כתבו לפניי, אם הערכים דומים, היה מצליח הבחור לראות את הכאב שלי, אבל הוא לא ראה מעבר לכאב של הצד השני. ומאוד קשה לנהל דיון רציני ככה.. מיותר לדעתי לציין שנפרדנו.. |
|
|
| israel-spanko(שולט) |
לפני 15 שעות •
30 ביולי 2026
לפני 15 שעות •
30 ביולי 2026
israel-spanko(שולט) • 30 ביולי 2026
חושב שזה תלוי יותר באדם עצמו. עד כמה הוא יכול להכיל גם דעות אחרות ולבטא אותן בצורה מכבדת. אנשים רעים וטובים יש בכל אחד מהאגפים והאמת לא שייכת בסוף לאף אחד.
ובישראל הכל מורכב... מאוד מורכב. אני יכול להבין איך אפשר לראות את הדברים מכמה נקודות מבט בכל זוגיות יש פערים , אם זה לגבי חינוך הילדים, סדרי עדיפויות , התנהלות הכלכלית, או גם דעות פוליטיות. לא תמיד אפשר לפתור או להסכים על הכול, אבל אפשר לשים דגש על מה שמחבר וחשוב וללמוד לחיות עם הפער. לתפוס דעה פוליטית כמדד לערכים של האדם זה דבר שגוי. לגבי החינוך של הביביסט והבן גבירי זה דווקא נשמע לי כמו פוטנציאל למשחק אירוטי מטורף 😊 לפעמים דווקא העמדה הפוליטית שלו שמעוררת בך כזה אנטגוניזם ביומיום, היא בדיוק חומר הגלם שיהפוך סשן של השפלה, משחק תפקידים או הכנעה למחשמל ויצרי הרבה יותר כי זה בא ממקום אמיתי שיושב עמוק. ואם זה עושה לך את זה הייתי מציע לו גם להחליף תפקידים בשליטה. דמייני אותו מכריח אותך להיות תנינה שומרת בתעלות שבן גביר חופר סביב בתי כלא. 🐊 |
|
|
| Master Bruce{©} |
לפני 15 שעות •
30 ביולי 2026
לפני 15 שעות •
30 ביולי 2026
Master Bruce{©} • 30 ביולי 2026
זה קל: מי שתומכת בממשלת החמאס הנוכחית, תומכת מבחינתי בהרס מדינת ישראל, ובמוות של חברים שלי באסון הנובה.
אין לי שום כוונה לשום קשר אינטימי משום סוג עם מישהי שכזו. |
|
|
| זאלופון(שולט) |
לפני 15 שעות •
30 ביולי 2026
לפני 15 שעות •
30 ביולי 2026
זאלופון(שולט) • 30 ביולי 2026
► פישוטו כתב/ה: ► זאלופון כתב/ה: כן, כאשר הדעות שלה הן כאלה שאני מחשיב קיצוניות ומזיקות, שלא לומר מטומטמות. אלא אם מדובר באינטרקציה שמשחקת בדיוק על זה. You can fix her zalo חסר לה שהיא מתוקנת לי פתאום באמצע! מה הכיף לתקוע לה דגל ישראל בתחת ולהכריח אותה לנופף בו בגאון אם היא אשכרה גאה לעשות את זה? שתלך הביתה, תוריד מעצמה את הכיתוב "אין חפים מפשע בעזה" ותחשוב טוב על סולם הערכים שלה לפני שהיא מדברת איתי שוב. |
|
|
| פישוטו |
לפני 15 שעות •
30 ביולי 2026
לפני 15 שעות •
30 ביולי 2026
פישוטו • 30 ביולי 2026
► זאלופון כתב/ה: ► פישוטו כתב/ה: ► זאלופון כתב/ה: כן, כאשר הדעות שלה הן כאלה שאני מחשיב קיצוניות ומזיקות, שלא לומר מטומטמות. אלא אם מדובר באינטרקציה שמשחקת בדיוק על זה. You can fix her zalo חסר לה שהיא מתוקנת לי פתאום באמצע! מה הכיף לתקוע לה דגל ישראל בתחת ולהכריח אותה לנופף בו בגאון אם היא אשכרה גאה לעשות את זה? שתלך הביתה, תוריד מעצמה את הכיתוב "אין חפים מפשע בעזה" ותחשוב טוב על סולם הערכים שלה לפני שהיא מדברת איתי שוב. לא באמצע, בסוף. ואז היא מתחילה לספק לך נשלטות מההפגנות שלהן |
|
|
| כלבונת סקרנית(נשלטת){תומר ההוא} |
לפני 13 שעות •
30 ביולי 2026
לפני 13 שעות •
30 ביולי 2026
כלבונת סקרנית(נשלטת){תומר ההוא} • 30 ביולי 2026
אני מאמינה ש70% מאיתנו מאמינים ב70% באותם דברים או לפחות באותו כיון. ה30% הנותרים הם הקיצון של רק ביבי/מדינת ישראל עושה רצח עם, והם לא נכללים במעגלים שאני בקשר איתם מהסיבה הפשוטה שלרוב המנטליות הזו שלהם, משתלטת להם על כל האופי וזה הופך להיות האני הפנימי שלהם. אני לא אשלול אינטראקציה אבל סביר להניח שמהר מאוד משהו יעצבן אותי ופשוט אתרחק
|
|
|
| Slave XX(נשלט) |
לפני 13 שעות •
30 ביולי 2026
לפני 13 שעות •
30 ביולי 2026
Slave XX(נשלט) • 30 ביולי 2026
דמוניזציה לחיילי צה"ל והשוואה שלהם בהכללה לרוצחים ואנסים זה קו אדום מבחינתי.
למעט זה לא פוסל על רקע פוליטי. אגב את יכולה לרשום לעצמך שאם בעתיד יתחשק לך לקחת על עצמך פרויקט לחנך ביביסט מחדש יש לך כבר מתנדב אחד ברשימה😜 |
|
|