לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

הפעלה לגברים - מדוע אתם אוהבים לשלוט?

הוא הוא​(שולט)
לפני 18 שעות • 17 במאי 2026

גידול חסה בשטחי יוש ויהודה

הוא​(שולט) • 17 במאי 2026
כשזה הקו הדומיננטי שמיילדום הוא שלילי ניצול מיזוגני מגובה ב"סטטיסטיקה" של המון נצלנים והרבה אנשים שלא מגיעים ממקום טוב וכשנדיר לשמוע/לקרא על קשרים מיטיבים יציבים ומהנים שרבים מהם עזבו את הפלטפורמה הזו לחיות את חייהם בין היתר בגלל הדיסוננס הזה, השיפוטיות וההתקרבנות הכלל כלובנית.
כשבאופן קבוע כל פוסט של מתחילים מלווה באזהרות מסע מקריפות פלא שזו נקודת הפתיחה?
Lily S
לפני 13 שעות • 17 במאי 2026
Lily S • 17 במאי 2026
[quote="MagisterDolor"]"ואם אתה תוהה למה, זה כי אני בטוחה שרוב הגברים הדומיננטיים מיזוגנים, במיוחד בארץ ישראל שהרבה כאן מאצ׳ו, ואף אחד מהם לא בטוח כי הם רק רוצים לשלוט בנשים מתוך מקום מחפיץ ואני בטוחה שהם לא רואים אותי כבן אדם"

שנית - למה דווקא שולטים גברים ולא כלל המגדרים הנמשכים לשליטה והשפלות?
יש גם נשים שנמשכות לזה.

אם אתה מדבר על נשים סאבמיסיב אז שאלתי ספציפית לגבי גברים כי כן, אני מאמינה שהרבה מאוד מהנשים שנוטות לכניעה הן כאלה נטו בגלל social conditioning ושוב, דברים שהן או הדורות הקודמים שלהן עברו בילדות ואם החברה לא הייתה כזאת אז היית רואה הרבהההה פחות בנות בצד הזה של הקהילה
באתי לבדוק את הצד של הגברים
עדיין לא קיבלתי תשובות באמת

אולי אני נשמעת harsh
אין סיבה להפגע מהניסוח שלי
בגלל שאני מדברת בצורה יותר ״קרה״ ונייטרלית
אני שואלת שאלות בשביל ללמוד וכן אני רוצה לדעת סיבות פסיכולוגיות פוטנציאליות מהאנשים עצמם ולא רק ממחקרים שקראתי באינטרנט
כדי לראות אם זה מגיע ממקום של מאצ׳ו בארץ או ממקום טהור

זה פורום שנותן את הפריווילגיה להיות אנונימי ומי שירגיש בנוח שישתף
ולגבי הסיבות שאני כאן, ברור שאני פגועה ואני הולכת להחלים תוך כדי שילוב שיחות עם אנשים כדי לראות שלא כולם רעים.
Lily S
לפני 13 שעות • 17 במאי 2026

Re: גידול חסה בשטחי יוש ויהודה

Lily S • 17 במאי 2026
הוא כתב/ה:
כשזה הקו הדומיננטי שמיילדום הוא שלילי ניצול מיזוגני מגובה ב"סטטיסטיקה" של המון נצלנים והרבה אנשים שלא מגיעים ממקום טוב וכשנדיר לשמוע/לקרא על קשרים מיטיבים יציבים ומהנים שרבים מהם עזבו את הפלטפורמה הזו לחיות את חייהם בין היתר בגלל הדיסוננס הזה, השיפוטיות וההתקרבנות הכלל כלובנית.
כשבאופן קבוע כל פוסט של מתחילים מלווה באזהרות מסע מקריפות פלא שזו נקודת הפתיחה?

תוכל לנסח שוב בבקשה?
Jack-ג'ייק Jack-ג'ייק​(שולט)
לפני 12 שעות • 17 במאי 2026
Jack-ג'ייק​(שולט) • 17 במאי 2026
א) אימא וגרושה היו שטלתניות בקטע לא בריאה יותר לא יגידו לי מה לעשות
ב) השליטה שלי הגיע מעולם הבנדג' ופשוט חשבתי שזה סקסי ברמות מטורפות
בונוס השפלות,פחות משחקי מבוכה יותר , כי זה לראות את הצד השני במצב הכי חשוף ולשמור עליו
Lily S
לפני 4 שעות • 17 במאי 2026
Lily S • 17 במאי 2026
Jack-ג'ייק כתב/ה:
א) אימא וגרושה היו שטלתניות בקטע לא בריאה יותר לא יגידו לי מה לעשות
ב) השליטה שלי הגיע מעולם הבנדג' ופשוט חשבתי שזה סקסי ברמות מטורפות
בונוס השפלות,פחות משחקי מבוכה יותר , כי זה לראות את הצד השני במצב הכי חשוף ולשמור עליו

תודה על הכנות ג׳ק, מעריכה ואני יכולה להבין את הנקודה של הלראות במצב הכי חשוף ולשמור