אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

מתי אתם עוצרים שיחות עם אחרים?

Blonde
לפני 9 שעות • 29 ביולי 2026
Blonde • 29 ביולי 2026
אני חושבת שזה לגיטימי להפסיק קשר עם מישהו במידה והוא משוחח עם נשים אחרות במקביל אליהן, לא חושב?

בהנחה ואתם מתקדמים לקשר מעבר לפלטפורמה?

יש לי תחושה מאוד חזקה משמיים, תקראו לי מדיום, שאתה שוחחת עם נשים אחרות באותו הזמן אליה, והיא רק ביקשה ממך שלא תעשה זאת ואז אתה מעלה כאן פוסט שהוציא אותה כאן איזה הזויה
The Evil Smurfette
The Evil Smurfette • 29 ביולי 2026
Blonde כתב/ה:
אני חושבת שזה לגיטימי להפסיק קשר עם מישהו במידה והוא משוחח עם נשים אחרות במקביל אליהן, לא חושב?

יש לי תחושה מאוד חזקה משמיים, תקראו לי מדיום, שאתה שוחחת עם נשים אחרות באותו הזמן אליה, והיא רק ביקשה ממך שלא תעשה זאת ואז אתה מעלה כאן פוסט שהוציא אותה כאן איזה הזויה

זה הסלים מהר🫪🤣
Ollie​(נשלטת)
Ollie​(נשלטת) • 29 ביולי 2026
איך כל פעם נופלים בפח של שרשורי "שואה, בעד ונגד".
אדם מיתמם עם שאלה שהתשובה עליה כל כך ברורה. הגיע הזמן להבין מההתחלה שהוא לא באמת מתכוון לבקש עצות באיזה שלב לגיטימי שהוא יתחיל לבודד חברתית את האישה שהוא בסה"כ התחיל קצת התכתבויות איתה. שאין כן סיפור אמיתי עם תהייה באיזה שלב לגיטימי שהוא יאסור עליה לעשות לייקים תמימים לאנשים אחרים בבלוגים שלהם.
כל התגובות שמשתפות פעולה עם התרחיש הדימיונית הזה, שמסבירות לו שזה ממש לא לגיטימי בשום שלב, גם לא כשהקשר מתקדם (ואני מודה שעשיתי להן לייקים בעצמי, כי זה באמת מושך מאוד לספק את ההסבר הפשוט הזה ולדבר בזעם קדוש על כך שאסור להתנהג ככה) - רק משחקות לידיים של הניסוח המיתמם שלו.

והנה, כמה מפתיע, מהתגובות מתברר שמה שקרה זה שהוא התכתב עם מישהי, והיא עצרה את ההתכתבות איתו והסבירה שזה משום שהיא מתחילה קשר עם מישהו אחר.

פתאום זה לא לייקים ותגובות תמימים, זו ההתכתבות איתו, שמישהי בחרה לעצור, כי החליטה שלא נוח לה להמשיך בהתכתבות הזו בזמן שהיא מפתחת קשר עם מישהו אחר.
אולי זה אפילו רק הסבר שהיא נתנה לו כדי שלא יציק (כולנו מכירות את הסיטואציה), ואולי לא.

בכל מקרה, אני מקווה שברור לכולכם, בלי להכיר בכלל את הנפשות הפועלות, שהתגובות על כמה זה נורא לדרוש מהפרטנרית שלך להפסיק לעשות לייקים לאנשים בכלוב בזמן שאתם מתחילים היכרות - כנראה לא קשורות בכלום לסיטואציה שבעקבותיה הוא פתח את השרשור הזה.

העיקר שקיבלנו מלא תגובות הו-כל-כך-נחוצות על כמה ששואה זה רע.
Don mauro​(שולט)
לפני 7 שעות • 29 ביולי 2026
Don mauro​(שולט) • 29 ביולי 2026
Blonde כתב/ה:

אז לא יקרה שאת, הפעם הכוכבים לא הסתדרו לך, תעבירי וויש על הכדור בדולח מדיום שלי. לא היתה בקשה והיא ממש לא הזויה.. זה נחת עלי משום מקום. לא דיברתי עם אף אחת במקביל כן הגבתי ומזגתי לייקות לבלוגים שקראתי עוד לפני.. סורי על ניפוץ תאוריות.. ממש רציתי שיצא איתה משהו ויזמתי המון.. כל פעם נדחתי.. מבין את הרצון לעשות כאן איזה פליק פלאק על הגבר המצוי.. אבל סורי זה לא המקרה..
Blonde
לפני 7 שעות • 29 ביולי 2026
Blonde • 29 ביולי 2026
Don mauro כתב/ה:
Blonde כתב/ה:

אז לא יקרה שאת, הפעם הכוכבים לא הסתדרו לך, תעבירי וויש על הכדור בדולח מדיום שלי. לא היתה בקשה והיא ממש לא הזויה.. זה נחת עלי משום מקום. לא דיברתי עם אף אחת במקביל כן הגבתי ומזגתי לייקות לבלוגים שקראתי עוד לפני.. סורי על ניפוץ תאוריות.. ממש רציתי שיצא איתה משהו ויזמתי המון.. כל פעם נדחתי.. מבין את הרצון לעשות כאן איזה פליק פלאק על הגבר המצוי.. אבל סורי זה לא המקרה..

פרסמת את זה ב28 לחודש וסיימת לשוחח איתי ב23 לחודש, כלומר אתה רוצה להגיד בשיחה של פחות מכמה ימים היא ביקשה ממך לא לעשות לייקים לנשים ותגובות?
לא יודעת זה נשמע לי תמוהה מאוד ולא ריאליסט במיוחד, שפחות מ3-4 ימים של שיחה מ24 ועד 28 שהיא חתכה ממך באותו היום, לי אישית זה נשמע מונפץ
Ollie​(נשלטת)
לפני 6 שעות • 29 ביולי 2026
Ollie​(נשלטת) • 29 ביולי 2026
Don mauro כתב/ה:
Blonde כתב/ה:

שנייה, כל פעם יזמת ונדחית, ולא הבנת את הרמז?
ואז מה קרה? היא אמרה לך שהיא לא רוצה קשר איתך כי היא התחילה קשר עם מישהו אחר? (ככה הבנתי מאחת התגובות הקודמות שלך.) או שהיא אמרה לך שהיא לא רוצה קשר איתך כי אתה עושה לייקים ומגיב לאחרות? (זה מה שאני מבינה מהתגובה האחרונה שלך.)
בכל מקרה, מה דעתך על התאוריה שהיא פשוט המציאה תירוץ כי לא הצליחה להיפטר ממך בדרך אחרת?

אגב, אם האפשרות השנייה היא הנכונה, אני מאוד סקרנית מה בדיוק היה הניסוח שלה לכך שהיא לא רוצה קשר איתך כי אתה עושה לייקים לאחרות.
Don mauro​(שולט)
Queen kristin כתב/ה:
לא כתבת לי ב2 בלילה?
קצת מביך לא חושב?

לא לא חושב.. .
אני יודע על מתי אני מדבר את לא.. אז בבקשה..
לא לקפוץ למסקנות. לא לעניין.
Don mauro​(שולט)
Ollie כתב/ה:
איך כל פעם נופלים בפח של שרשורי "שואה, בעד ונגד".
אדם מיתמם עם שאלה שהתשובה עליה כל כך ברורה. הגיע הזמן להבין מההתחלה שהוא לא באמת מתכוון לבקש עצות באיזה שלב לגיטימי שהוא יתחיל לבודד חברתית את האישה שהוא בסה"כ התחיל קצת התכתבויות איתה. שאין כן סיפור אמיתי עם תהייה באיזה שלב לגיטימי שהוא יאסור עליה לעשות לייקים תמימים לאנשים אחרים בבלוגים שלהם.
כל התגובות שמשתפות פעולה עם התרחיש הדימיונית הזה, שמסבירות לו שזה ממש לא לגיטימי בשום שלב, גם לא כשהקשר מתקדם (ואני מודה שעשיתי להן לייקים בעצמי, כי זה באמת מושך מאוד לספק את ההסבר הפשוט הזה ולדבר בזעם קדוש על כך שאסור להתנהג ככה) - רק משחקות לידיים של הניסוח המיתמם שלו.

והנה, כמה מפתיע, מהתגובות מתברר שמה שקרה זה שהוא התכתב עם מישהי, והיא עצרה את ההתכתבות איתו והסבירה שזה משום שהיא מתחילה קשר עם מישהו אחר.

פתאום זה לא לייקים ותגובות תמימים, זו ההתכתבות איתו, שמישהי בחרה לעצור, כי החליטה שלא נוח לה להמשיך בהתכתבות הזו בזמן שהיא מפתחת קשר עם מישהו אחר.
אולי זה אפילו רק הסבר שהיא נתנה לו כדי שלא יציק (כולנו מכירות את הסיטואציה), ואולי לא.

בכל מקרה, אני מקווה שברור לכולכם, בלי להכיר בכלל את הנפשות הפועלות, שהתגובות על כמה זה נורא לדרוש מהפרטנרית שלך להפסיק לעשות לייקים לאנשים בכלוב בזמן שאתם מתחילים היכרות - כנראה לא קשורות בכלום לסיטואציה שבעקבותיה הוא פתח את השרשור הזה.

העיקר שקיבלנו מלא תגובות הו-כל-כך-נחוצות על כמה ששואה זה רע.

וואו אולי חלמת את זה לבד?? כל זה הסקת רק מקריאת תגובות.. יפה.. כל הכבוד!! חבל שככה בחרת להציג את הדברים בליל של רעיונות תלושים מהמציאות.. אבל זה כתוב יפה אז למי אכפת.. מהאמת.. ביבי מחפש צוות לסושיאל..
באמת צר לי אין לי איך ומה לעשות מול זה, לא זאת היתה מטרת הפרסום.. תודה בנות.. לימדתן אותי המון.. היום . שיעור חשוב בלי להכיר בלי לדעת בלי להתעניין אפילו בלי לרצות לשאול
.אולי רק 2 שאלו כאן ישר לצלוב בכיכר העיר הדיגיטלית.
אם רק הייתן יודעות פרמיל מי מולכם כאן.. 🫣🤐🤐