אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

דעה פוליטית

shirazbar​(שולטת)
לפני 12 שעות • 30 ביולי 2026
shirazbar​(שולטת) • 30 ביולי 2026
Slave XX כתב/ה:
דמוניזציה לחיילי צה"ל והשוואה שלהם בהכללה לרוצחים ואנסים זה קו אדום מבחינתי.
למעט זה לא פוסל על רקע פוליטי.

אגב את יכולה לרשום לעצמך שאם בעתיד יתחשק לך לקחת על עצמך פרויקט לחנך ביביסט מחדש יש לך כבר מתנדב אחד ברשימה😜

קטע, הפוסט הפך למחרמן.
זאת הסיבה שאני אוהבת את הכלוב 🙂

טיפולי המרה לביבסט המצוי. תגיד עוד פעם רק ביבי
אם אתה אמיץ. זה כולל כליאה( בהסכמה) ביום הבחירות
הברון בכפכפים​(קינקי)​{זהרורים}חשבון מאומת
לפני 11 שעות • 30 ביולי 2026
הברון בכפכפים​(קינקי)​{זהרורים}חשבון מאומת • 30 ביולי 2026
כל עוד היא לא בקטע של סשן כפיה של ערוץ 14 באזניות, נראה לי שנסתדר.
נימרייה​(שולטת)​{sub num}
לפני 9 שעות • 30 ביולי 2026
כאילו התשובה שלא אפסול אבל בפועל כניראה שכן.

כי גם אם לא נדבר על למי כל אחד מצביע בסוף הדעות הפוליטיות שלנו מציבעות על מגוון דעות שלנו וגישות לדברים שונים.

יהיה קשה להיות עם מישהו שיחשןב שאני רוצחת ילדים תמימים בעזה בכל חצי שנה כשאני הולכת למילואים, וכשאני אגיד לו קשה לי השירות הוא לא יתמוך בי ויחזק אותי אלה הוא יעודד אותי לא ללכת.

וכו וכו...

וזה גם עובד ככה לגבי אמונה ודת.
MagisterDolor​(שולט)חשבון מאומת
לפני 7 שעות • 30 ביולי 2026
MagisterDolor​(שולט)חשבון מאומת • 30 ביולי 2026
אני חושב שזה תלוי בטיב היחסים בינינו.
אם זו מישהי שאני רק קושר, פחות אכפת לי מהדעה הפוליטית שלה.
אם זו מישהי שאני גם מזיין, אז זה משפיע על כמה מהר אני אזיין אותה בתחת.
אם זו מישהי למערכת יחסים, עדיף שיהיו לנו דעות דומות, ככל הניתן.
כרוב קיילחשבון מאומת
כרוב קיילחשבון מאומת
לפני 6 שעות • 30 ביולי 2026
כרוב קיילחשבון מאומת • 30 ביולי 2026
TushiB כתב/ה:
חיה בחו"ל.

לפני 7 באוקטובר התחלתי לצאת עם בחור "נאור" וליברלי אתאיסט. היה בינו חיבור מדהים והמון הנאה.

אחרי שהתחילה המלחמה הוא עם הזמן השמיע יותר ויותר משפטים בסגנון "תראי מה המדינה שלך עושה להם, מסכנים" all eyes on rafah וכו' וכו'
מניסיון אישי, זה לא נעים להיות אינטימית עם מישהו שהמחשבות שלו הופכות להיות כמעט מנוגדות לשלך. שאי אפשר לנהל איתו דיון רציני בנושא כי כל מה שהוא רואה זה רק מה המדינה שלי עושה להם.

כתבו לפניי, אם הערכים דומים, היה מצליח הבחור לראות את הכאב שלי, אבל הוא לא ראה מעבר לכאב של הצד השני. ומאוד קשה לנהל דיון רציני ככה..

מיותר לדעתי לציין שנפרדנו..

היה לו אכפת מילדים בעזה?? איזה אנטישמי מסריח איף. מה הוא לא מבין שצריך לרצוח את כל הילדים שם? הוא חושב שלאנשים שם מגיע לחיות? מה יש לו מוסר ורחמים כלפיהם? פתטי ומביך..
bondman​(נשלט)​{FLR}
bondman​(נשלט)​{FLR} • 30 ביולי 2026
מאוד תלוי ב טולרנטיות של הצדדים.
כמו שרואים אפילו כאן באשכול,
חלק מפתחים ממש שנאה לצד השני.
ואז זה לא יכול לעבוד.

אבל הרוב אני מניח יכולים להכיל דיעות שונות.
אני אישית מרכז-שמאל,
ומירב האינטרקציות המיניות שלי היו עם ימניות וימנים.
( אולי כי הם הרוב בחברה. חחח)
והכל זרם.
TushiB​(קינקית)חשבון מאומת
TushiB​(קינקית)חשבון מאומת

מה את רוצה?

TushiB​(קינקית)חשבון מאומת • 30 ביולי 2026
כרוב קייל כתב/ה:
TushiB כתב/ה:
חיה בחו"ל.

לפני 7 באוקטובר התחלתי לצאת עם בחור "נאור" וליברלי אתאיסט. היה בינו חיבור מדהים והמון הנאה.

אחרי שהתחילה המלחמה הוא עם הזמן השמיע יותר ויותר משפטים בסגנון "תראי מה המדינה שלך עושה להם, מסכנים" all eyes on rafah וכו' וכו'
מניסיון אישי, זה לא נעים להיות אינטימית עם מישהו שהמחשבות שלו הופכות להיות כמעט מנוגדות לשלך. שאי אפשר לנהל איתו דיון רציני בנושא כי כל מה שהוא רואה זה רק מה המדינה שלי עושה להם.

כתבו לפניי, אם הערכים דומים, היה מצליח הבחור לראות את הכאב שלי, אבל הוא לא ראה מעבר לכאב של הצד השני. ומאוד קשה לנהל דיון רציני ככה..

היה לו אכפת מילדים בעזה?? איזה אנטישמי מסריח איף. מה הוא לא מבין שצריך לרצוח את כל הילדים שם? הוא חושב שלאנשים שם מגיע לחיות? מה יש לו מוסר ורחמים כלפיהם? פתטי ומביך..

יפה שהבנת את זה מהמילים שלי... מקסים... 100/100 בהבנת הנקרא.

בבקשה ממך, אל תכניסי לי מילים לפה לעולם, אני יודעת לדבר לבד - לא טענתי שהוא אנטישמי או שאני מצפה שיאחל לאנשים למות.
מוזמנת להגיב כמה שבא לך על מה שבא לך, לא בציטוט לחוויה האישית שלי שאולי לא מתיישבת עם הדעות הפוליטיות שלך - את מוציאה מילים מפי שלא אמרתי ועוד לועגת לתחושות שלי.
מצטערת שלא התאימה לי מערכת הזוגיות שהתאימה לך. לכי זלזלי בתחושות בחברייך, לא מול זרים ברשת שאין לך טיפת מושג מי יושב מאחורי המסך.

גיבורת מקלדת.

Re: מה את רוצה?

MagisterDolor​(שולט)חשבון מאומת • 30 ביולי 2026
TushiB כתב/ה:
כרוב קייל כתב/ה:
TushiB כתב/ה:
חיה בחו"ל.

יפה שהבנת את זה מהמילים שלי... מקסים... 100/100 בהבנת הנקרא.

בבקשה ממך, אל תכניסי לי מילים לפה לעולם, אני יודעת לדבר לבד - לא טענתי שהוא אנטישמי או שאני מצפה שיאחל לאנשים למות.
מוזמנת להגיב כמה שבא לך על מה שבא לך, לא בציטוט לחוויה האישית שלי שאולי לא מתיישבת עם הדעות הפוליטיות שלך - את מוציאה מילים מפי שלא אמרתי ועוד לועגת לתחושות שלי.
מצטערת שלא התאימה לי מערכת הזוגיות שהתאימה לך. לכי זלזלי בתחושות בחברייך, לא מול זרים ברשת שאין לך טיפת מושג מי יושב מאחורי המסך.
גיבורת מקלדת.

אל תתייחסי ליצור הזה, עדיף פשוט לחסום אותה למען חיים טובים יותר
beneath you
לפני 5 שעות • 30 ביולי 2026
beneath you • 30 ביולי 2026
מדהים לראות כמה מהר כולם מתמגנטים לדיון פוליטי
לפחות זה משותף לכולנו