בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

מאוננת עלי

Ollie​(נשלטת)
לפני 15 שעות • 11 באוג׳ 2026
Ollie​(נשלטת) • 11 באוג׳ 2026
Eolann כתב/ה:
הנסיך המדליק xxx כתב/ה:
לאף אחד זה לא נשמע מוזר ?
אם בחורה הייתה יוצאת עם גבר ואחרי 2 פגישות הוא היה אומר לה שהוא מביא עליה ביד זה תקין ?

אני מבין שניסית לייצר טריגר למלחמת מינים ולא הצלחת, ולכן שינית את תנאי הניסוי כדי שתוכל לייחס את התגובות שיתייחסו להבדלים בין שני הניסוחים להבדלים בין המינים.
אתה לא יכול להשוות בין ״בחורה שאתה יוצא אתה״ לבין ״גבר בפגישה שניה״ ובין גילוי אינטימי ״כשאנחנו לא ביחד אני נוגעת בעצמי, מדמיינת אותך לידי ומאוננת״, לבין ניסוח פורנוגרפי גס ״אני מביא עליך ביד״. אלה שני ניסוחים שונים שמספרים על כוונות שונות. הראשונה משתפת בן-זוג חדש במה שהוא מעורר בה, והשני מטיח תיאור מיני גס במישהי שפגש אתמול בלי לדעת אם השפה הזאת מקובלת עליה.

אם בפגישה שניה מישהי הייתה אומרת לי ״אני מביאה עליך ביד״, הייתי נחנק מהקפה ואח״כ בודק איפה הייתי בפגישה הראשונה ואיך לא שמתי לב שיש לי עסק עם אדם שכבר במפגש השני עובר לשפת פורנו, מבלי לבדוק אם אני מעוניין לשתף פעולה. זה לא אומר שאין הבדל בין איך שאנחנו מתיחסים למה שאומרים לנו בני המין השני. אם קבוצה אחת משתמשת יותר בשפה מחפיצה כלפי האחרת, לקבוצה השנייה תהיה נטייה לפרש אותה בהתאם כשהיא נתקלת באמירה מינית. ולמען הסר ספק, לא מדובר ב״צביעות״, מדובר בהסקה מתוך ניסיון והקשר חברתי. אבל בדוגמה המקורית שלך ״בחורה שאני יוצא אתה״, לא מדובר בגברים ונשים, אלא בשני אנשים מסוימים שיש ביניהם קשר מיני מתפתח ושכבר עברו את השלב הזה ומשתמשים בשפה פרטית שמתאימה את עצמה לעומק ההכרות עם האדם השני.

כך שאם אתה מתעקש לארגן מלחמת מינים, לפחות תעשה קבוצת ביקורת. ותעשה לעצמך טובה ותשתדל לא להודיע לאנשים מה אתה מביא ובתוך מה בפגישה השניה, לפני שאתה מברר מראש אם זה בכלל מעניין אותם.

התגובה שלך מושלמת, מה זה.