לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

קראשים בכלוב

happy harry hard on​(לא בעסק)
לפני שלושה שבועות • 6 ביולי 2026
איזה פיצ'ר חסר פואנטה.
מה נעשה אחרי שנעשה שכל המקולרים יעשו אחד לשני וכל הבסטיז אחת לשניה?
זה לא שאני אקנה עכשיו מנוי בשביל לעשות לייק כזה ל Domina Gali והיא ישר תיצור קשר ותשאל מתי נח לי להפגש לסשן פגינג
זאלופון​(שולט)
זאלופון​(שולט) • 6 ביולי 2026
תסבירו לי רגע את הפיצ'ר הזה.

אני חושב שהיה יכול להיות חמוד ממש אם ההידלקות לא היתה מוצגת למושא ההידלקות אלא אם כן שני הצדדים נדלקו זה על זה, שאז מגלים בהפתעה משמחת שמי שנדלקת עליו נדלק עליך גם כן.

אבל כשהידלקות מיד שולחת התרעה, זה הרבה פחות כיף. קודם כל, אנשים יהיו הרבה יותר מהוססים עם הכפתור הזה, כי לא נחמד להסתכן בכך שההידלקות לא הדדית. נשים כנראה יקבלו הרבה הידלקויות סרק באותו אופן שבו הן מקבלות הודעות סרק כיום (לאו דווקא במקומן), וזה יהפוך למטרד. ואם מישהו נדלק עליך ואתה לא מסמן בחזרה, הוא יודע שראית את ההידלקות שלו ובחרת שלא לגמול, וזה יכול להיות קצת לא נעים.

מניח שאם זה קיים בתצורה הזו בפטלייף אז כנראה שזה כן עובד. מה היתרונות?
Domina Gali​(שולטת)חשבון מאומת
Domina Gali​(שולטת)חשבון מאומת

לא תדע אם לא תנסה 😈😈

Domina Gali​(שולטת)חשבון מאומת • 6 ביולי 2026
happy harry hard on כתב/ה:
איזה פיצ'ר חסר פואנטה.
מה נעשה אחרי שנעשה שכל המקולרים יעשו אחד לשני וכל הבסטיז אחת לשניה?
זה לא שאני אקנה עכשיו מנוי בשביל לעשות לייק כזה ל Domina Gali והיא ישר תיצור קשר ותשאל מתי נח לי להפגש לסשן פגינג
The Evil Smurfette
The Evil Smurfette • 6 ביולי 2026
מסכימה עם זאלופון בכל מילה.
זה גם למה אני לא עושה לו הידלקות
פישוטו
פישוטו • 6 ביולי 2026
זאלופון כתב/ה:
תסבירו לי רגע את הפיצ'ר הזה..

הרכילות כמובן 😁
פרלין​(נשלטת)​{ש}
פרלין​(נשלטת)​{ש} • 6 ביולי 2026
זה כפתור לרמיסת הבטחון העצמי הדבר הזה!

וברצינות, איך מכבים? הרי אם אני לא פתוחה להכרויות חדשות, למה שאני אצטרך כזה?
Snitch
Snitch • 6 ביולי 2026
זאלופון כתב/ה:
...אלא אם כן שני הצדדים נדלקו זה על זה, שאז מגלים בהפתעה משמחת שמי שנדלקת עליו נדלק עליך גם כן.

בדיוק! פיצ'ר כזה זה אש, אבל לשלוח ישר התראה עם ניק גלוי, זה קצת כמו לשלוח הודעה לטעמי.
פישוטו
פישוטו • 6 ביולי 2026
פרלין כתב/ה:

מסכים, צריכה להיות דרך לכבות אתזה
Snitch
Snitch • 6 ביולי 2026
פישוטו כתב/ה:
פרלין כתב/ה:

מסכים, צריכה להיות דרך לכבות אתזה

יש דרך לכבות את זה.
בהגדרות - https://thecage.co.il/app/preferences/privacy
Ollie​(נשלטת)
Ollie​(נשלטת) • 6 ביולי 2026
זאלופון כתב/ה:
תסבירו לי רגע את הפיצ'ר הזה.

אני חושב שהיה יכול להיות חמוד ממש אם ההידלקות לא היתה מוצגת למושא ההידלקות אלא אם כן שני הצדדים נדלקו זה על זה, שאז מגלים בהפתעה משמחת שמי שנדלקת עליו נדלק עליך גם כן.

אבל כשהידלקות מיד שולחת התרעה, זה הרבה פחות כיף. קודם כל, אנשים יהיו הרבה יותר מהוססים עם הכפתור הזה, כי לא נחמד להסתכן בכך שההידלקות לא הדדית. נשים כנראה יקבלו הרבה הידלקויות סרק באותו אופן שבו הן מקבלות הודעות סרק כיום (לאו דווקא במקומן), וזה יהפוך למטרד. ואם מישהו נדלק עליך ואתה לא מסמן בחזרה, הוא יודע שראית את ההידלקות שלו ובחרת שלא לגמול, וזה יכול להיות קצת לא נעים.

בדיוק בדיוק דעתי.
ולמיטב הבנתי זה לא איך שזה ממומש בפטלייף. שם זה באמת כמו בטינדר, רק אם זה הדדי יש יידוע.
היתרון היחיד (לדעתי) של פיצ'ר כזה הוא הסודיות שמוסרת רק אם יש הדדיות. זה הפיצ'ר היחיד שלא קיים בהודעות פרטיות, והיה יכול להוסיף כאן משהו מוצלח מעולמות הטינדר.
אבל בצורת המימוש הנוכחית של הפיצ'ר הזה, הוא בדיוק כמו לשלוח לאנשים הודעה פרטית ריקה מתוכן, בסגנון "היי" או "אהבתי". ההודעות הכי מאוסות שיש.
פיצ'ר מבאס לאללה, וכיביתי אותו אצלי. אני לא מעוניינת לעודד אנשים לשלוח לי פניות חסרות תוכן. אני רוצה צומי אמיתי, על היותי מי שאני (במסגרת הסביר יחסית לכך שמדובר בפנייה ראשונה), ולא רק על זה שיש לי פות.
הבאסה היא שהכיבוי עלול לגרום לאנשים לחשוב שאני לא מעוניינת בפניות או בצומי בכלל. באסה...