|
|
לפני חודשיים •
3 בפבר׳ 2026
לפני חודשיים •
3 בפבר׳ 2026
פישוטו • 3 בפבר׳ 2026
► כלובי כתב/ה: אתה מתכוון לשרשור הזה, במחשבה שניה הוא היה צריך לרדת כולו.
אני חשבתי שהדיון הזה יתפתח לכיון אחר. כי יש כאן איזה שהוא פטרן בשנים האחרונות שמאפיין מתחזים והולך ככה ״אתה רוצה לדבר איתי יא זבל קודם שלח 700 שקלים״ והוא שונה ממקרים בצד השני של הסקלה של זוג שיש ביניהם מערכת שליטה ארוכה ולתוכה משלבים גם פינדום. יש כאן איזו שהיא סקאלה שחשבתי שעליה ידובר. יש כאן אנשים שנעקצים מזה. מהקלות שאפשר לבקש ולקבל כסף מגבר חרמן. חשבתי שבסופו של דבר השרשור הזה יעלה קצת את המודעות גם לתופעה הזו. בתמימותי קריטי שאני אהיה הרבה יותר שקוף. זה מה שאני לומד כאן. הדיון כרגע בעיניי הוא על איך יכול להיות ששרשור שכזה עומד בגאון. ודיונים יותר ענייניים על פינדום כבר מחקת, פינדום כזה שהוא אכן במסגרת יחסים הסכמתית. אני התנהלתי תחת ההנחה שאסור לדבר על כסף או פינדום בכל צורה שהיא. בדיוק בגלל הקושי להבחין ולנטר אחרי ההבדלים בין מקרים של ניצול למקרים של בדסמ. מה שיצא בפועל. השארת שרשור של זנאי. מחקת תגובות שקשורות או מרמזות לטענתך על פינדום. מחקת בעבר שרשורים יותר ענייניים ומלמדים על פינדום. גם כאלה שמדברים על הסכנות ומדריכים נגדן. התמונה שזה מייצר בפועל - מותר לדבר אם אתה גבר ששילם בעבור שירותי מין או יחס בדסמי. אסור לדבר אם את אשה שקיבלה תשלום עבור מין או יחס בדסמי. |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
3 בפבר׳ 2026
לפני חודשיים •
3 בפבר׳ 2026
כלובי • 3 בפבר׳ 2026
מבין ומקבל, אין כל כוונה כזו בשום צורה.
זו לא היתה כוונה אני לוקח את האחריות למרות שגם מופתע ממי שממהר להגיע למסקנות כאלה כלפי המניעים המשונים שלי אחרי כל כך הרבה שנים. אפשר תמיד לפנות אלי ולדבר איתי על דברים כאלה. אז אני מציע שנעשה את זה ברור מכאן להבא: גברים לא יוכלו להביע חיבה לשליטה בתשלום בעבר בהווה או בעתיד וגם נשים לא. הסיבה היא - שהתחליף לזה גרוע יותר - ויהרוס את האתר - ולא ממקום של שיפוטיות. פינדום לטעמי ייאלץ להישאר בחוץ - כמו ניצול, כמו פינוק, יש מאחורי זה גם רמיזה שאי אפשר לנתק שמישהי שאוהבת פינדום אולי תעשה גם שליטה בתשלום ומישהו שאוהב פינדום זה אולי אחד שישמח לשלם מההתחלה. בבקשה לדווח לי כשאתם נתקלים בכאלה. |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
3 בפבר׳ 2026
לפני חודשיים •
3 בפבר׳ 2026
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 3 בפבר׳ 2026
אני לא חושבת שבאתר מרכזי לקהילה צריך להיות נושא שאסור לדון בו, מהסיבה הפשוטה שמה שבמחשכים יוצר פתח לעיוותים.
זה שלא מדברים בכלוב בגלוי על פינדום לא אומר שהנושא לא קיים בו בפועל. זה לא אומר שהתפיסה הרווחת של נשלטים רבים היא שאין דרך אחרת לתקשר עם מלכות מלבד לקנות אותן, ואולי גם מעודד מלכות חדשות לנהוג כך ולחשוב שזו הנורמה. ומדובר בפטיש שיש לו סכנות ויש לו השלכות על איך הפמדום נראה, וצריך לדבר על זה. וכן יהיה מי שינצל את זה כמו שיהיו גרומרים שינצלו שרשורי צעירים לאסוף דם חדש. אבל גם להשתקה יש מחיר ואי אפשר להתעלם מזה. |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
3 בפבר׳ 2026
לפני חודשיים •
3 בפבר׳ 2026
שוסי • 3 בפבר׳ 2026
► כלובי כתב/ה: אתה מתכוון לשרשור הזה, במחשבה שניה הוא היה צריך לרדת כולו.
אני חשבתי שהדיון הזה יתפתח לכיון אחר. כי יש כאן איזה שהוא פטרן בשנים האחרונות שמאפיין מתחזים והולך ככה ״אתה רוצה לדבר איתי יא זבל קודם שלח 700 שקלים״ והוא שונה ממקרים בצד השני של הסקלה של זוג שיש ביניהם מערכת שליטה ארוכה ולתוכה משלבים גם פינדום. יש כאן איזו שהיא סקאלה שחשבתי שעליה ידובר. יש כאן אנשים שנעקצים מזה. מהקלות שאפשר לבקש ולקבל כסף מגבר חרמן. חשבתי שבסופו של דבר השרשור הזה יעלה קצת את המודעות גם לתופעה הזו. בתמימותי קריטי שאני אהיה הרבה יותר שקוף. זה מה שאני לומד כאן. חחח אז הגברים הם הקורבן?! |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
3 בפבר׳ 2026
לפני חודשיים •
3 בפבר׳ 2026
כלובי • 3 בפבר׳ 2026
שוסי: אני חושב שכולם סובלים מזה שמסתננים לכאן חשבונות פיקטיבים, שמציגים את עצמם כנשים שולטות כי להוציא כסף מאנשים, זה פוגע באמון בבטחון באוירה וביחסים בין כולם. נושא שצריך להעלות אליו את המודעות כאן.
|
|
|
|
|
לפני חודשיים •
3 בפבר׳ 2026
לפני חודשיים •
3 בפבר׳ 2026
כלובי • 3 בפבר׳ 2026
לוטוס: אני חושב שכל אפשרות אחרת לנהל את זה איכשהו תביא לחוסר שביעות רצון מההתערבות. אלא אם כן יש לך רעיון אחר.
|
|
|
|
|
לפני חודשיים •
3 בפבר׳ 2026
לפני חודשיים •
3 בפבר׳ 2026
פרלין(נשלטת){ש} • 3 בפבר׳ 2026
► שוסי כתב/ה: ► כלובי כתב/ה: אתה מתכוון לשרשור הזה, במחשבה שניה הוא היה צריך לרדת כולו.
אני חשבתי שהדיון הזה יתפתח לכיון אחר. כי יש כאן איזה שהוא פטרן בשנים האחרונות שמאפיין מתחזים והולך ככה ״אתה רוצה לדבר איתי יא זבל קודם שלח 700 שקלים״ והוא שונה ממקרים בצד השני של הסקלה של זוג שיש ביניהם מערכת שליטה ארוכה ולתוכה משלבים גם פינדום. יש כאן איזו שהיא סקאלה שחשבתי שעליה ידובר. יש כאן אנשים שנעקצים מזה. מהקלות שאפשר לבקש ולקבל כסף מגבר חרמן. חשבתי שבסופו של דבר השרשור הזה יעלה קצת את המודעות גם לתופעה הזו. בתמימותי קריטי שאני אהיה הרבה יותר שקוף. זה מה שאני לומד כאן. חחח אז הגברים הם הקורבן?! לגברים אסור להיות קורבנות? |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
3 בפבר׳ 2026
לפני חודשיים •
3 בפבר׳ 2026
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 3 בפבר׳ 2026
► כלובי כתב/ה: לוטוס: אני חושב שכל אפשרות אחרת לנהל את זה איכשהו תביא לחוסר שביעות רצון מההתערבות. אלא אם כן יש לך רעיון אחר. כמו שהכותבים מווסתים מודעות היכרות מתוך הפורום, אני מאמינה שגם הצעות פינדום יווסתו עם הזמן. אף אחד לא רוצה לראות את הפורום הופך ללוח מלכות בתשלום. ומצד שני צריך לזכור שהצנזורה ומחיקת השרשורים מורידים מוטיבציה להשתתפות בדיונים. לשווקים יש דרך חכמה לווסת את עצמם. |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
3 בפבר׳ 2026
לפני חודשיים •
3 בפבר׳ 2026
פישוטו • 3 בפבר׳ 2026
► כלובי כתב/ה: שוסי: אני חושב שכולם סובלים מזה שמסתננים לכאן חשבונות פיקטיבים, שמציגים את עצמם כנשים שולטות כי להוציא כסף מאנשים, זה פוגע באמון בבטחון באוירה וביחסים בין כולם. נושא שצריך להעלות אליו את המודעות כאן. אני לא רואה איך מעלים מודעות תוך כדי צנזורה. אני חושב שאפשר להבדיל די בקלות בין פרופיל שמדבר על שליטה ופינדום הוא עוד נדבך בו, לבין "700 שקל דמי רצינות". אני חושב שאפשר לנסח חוקים לדיון על פינדום ועל בדסמ בתשלום בצורה שלא תראה כמו לוח ביד 2. זה יצריך ממך פיקוח יותר גדול, והכלה כלפי נשים שזה הקינק שלהם. האלטרנטיבה היא אכן להשאיר את הנושא אסור בכללותו. וזה עדיף בהעדר המשאבים לשמור על המקום מהצפה של נצלניות וזנאים. |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
3 בפבר׳ 2026
לפני חודשיים •
3 בפבר׳ 2026
teacher(שולט) • 3 בפבר׳ 2026
► Black Lotus כתב/ה: ► כלובי כתב/ה: לוטוס: אני חושב שכל אפשרות אחרת לנהל את זה איכשהו תביא לחוסר שביעות רצון מההתערבות. אלא אם כן יש לך רעיון אחר. כמו שהכותבים מווסתים מודעות היכרות מתוך הפורום, אני מאמינה שגם הצעות פינדום יווסתו עם הזמן. אף אחד לא רוצה לראות את הפורום הופך ללוח מלכות בתשלום. ומצד שני צריך לזכור שהצנזורה ומחיקת השרשורים מורידים מוטיבציה להשתתפות בדיונים. לשווקים יש דרך חכמה לווסת את עצמם. אני חושב שבמקרה הזה הויסות לא יהיה מה שאת מתכוונת אליו. לדעתי כמות האנשים שמייחלים לכך שהפורום יהפוך ללוח מלכות בתשלום הוא עצום. והכללים הבסיסיים פה זה מה שעוצר אותם. זה ילך, הכל ילך. אין לי נתונים, אבל אין לי ספק בכך. את יכולה לראות את זה בכמות "נהגי המוניות" שאורבים פה (אין לי שום דבר נגד נהגי מוניות אמיתיים שנוהגים במונית). מספיק לשמוע על כמות ההודעות האדומות קופי פייסט והכניסות באין כניסה כדי להבין שיש לנו גינה מוגנת ונחמדה. לאפשר את זה, ישנה פה הכל כולל הכל. |
|
|