|
|
לפני יומיים •
13 במאי 2026
לפני יומיים •
13 במאי 2026
ve-ra • 13 במאי 2026
זה לא קל- החיפוש- אבל הוא מרתק. את רוב התשובות בסופו של יום תמצא בתוכך. בכך אין כל הבדל בין אדם דתי לאדם שאינו דתי.
לגבי חומרים- יש כאן אפשרויות חיפוש בפורומים וזה יעיל למדי. |
|
|
|
|
לפני יומיים •
13 במאי 2026
לפני יומיים •
13 במאי 2026
הבחור הנודד • 13 במאי 2026
לא נמאס לאנשים להתעסק במיניות של המגזר החרדי?
בכל מדיה אפשרית? |
|
|
|
|
לפני יומיים •
13 במאי 2026
לפני יומיים •
13 במאי 2026
תחת כנפיך • 13 במאי 2026
► הבחור הנודד כתב/ה: לא נמאס לאנשים להתעסק במיניות של המגזר החרדי?
בכל מדיה אפשרית? זה תמיד היה אנטישמיות שהעלילו על היהודים שהם כאלה מסריחים. אבל זה טבעי ככל שתגביל את עצמך מפחד. תהיה יותר מוגבל |
|
|
| נמצא בהסתורה(מתחלף) |
לפני יומיים •
13 במאי 2026
לפני יומיים •
13 במאי 2026
נמצא בהסתורה(מתחלף) • 13 במאי 2026
אני יודע שאני בתוכי רוצה להיכנס לעולם הזה,
אבל אני לא בטוח מה יהיו התוצאות והאם הם לא יהרסו אותי, וגם בכללי גם אם להיכנס אז איפה מתחילים כי אני בטוח שזה לא לפנות פשוט לאנשים ולהגיד היי בואו נכיר... |
|
|
|
|
לפני יומיים •
13 במאי 2026
לפני יומיים •
13 במאי 2026
תחת כנפיך • 13 במאי 2026
► נמצא בהסתורה כתב/ה: אני יודע שאני בתוכי רוצה להיכנס לעולם הזה,
אבל אני לא בטוח מה יהיו התוצאות והאם הם לא יהרסו אותי, וגם בכללי גם אם להיכנס אז איפה מתחילים כי אני בטוח שזה לא לפנות פשוט לאנשים ולהגיד היי בואו נכיר... תחשוב ביבי קיבל סרטן ערמונית כי לא אונן הרבה. הקטע זה לצפות בסרטונים ולראות מה בא לך אבל אולי הגוש שהיה לו זה סתם במקרה. קיצור לא יודע למה הוא מתפדח מזה |
|
|
|
|
לפני יומיים •
13 במאי 2026
לפני יומיים •
13 במאי 2026
תחת כנפיך • 13 במאי 2026
כי מה הקטע האנטישמי שאומרים חרדים הם מגעילים ועוברים על טאבאים מוסריים.
אבל אם תלך לבודהסיטים בהימלאיה או באיזה חור תחת שהם נמצאים. תמצא שיש שם הרבה אונס. ככה שיצירת אימה זה טרור. ועם טרור השבכ צריך להתערב |
|
|
|
|
לפני יומיים •
13 במאי 2026
לפני יומיים •
13 במאי 2026
שומר הכלוב(מזוכיסט) • 13 במאי 2026
עלתה שאלה בפרום אולפני: "דתיים בכלוב"
היה לי חשוב לנמק תגובה מושקעת כדי לעלות מודעות של הדיסוננס בין הבדס"מ לבין אלה שבאים ממגזר הדתי/חרדי ולהלן תגובתי: אני מגיע מעומק המגזר החרדי ומשתייך לחסידות כלשהי ממרכז הארץ. כן אלה עם השטריימל והגרביים הלבנות והפלאג בתחת. כזה שתוקע בשופר ומנענע את הלולב על בסיס יומי. אני נשוי אחרי שהכרנו בשידוך בגילאי 18 אחרי פגישה אחת. הבדס"מ שלי נמצא בתוכי והצורך בהתמסרות כאב וריצוי הוא משמעותי ומלווה אותי במשך היום. היא מתבטאת בקשרים קצרים או משמעותיים יותר. תלוי איך ומה שנכתב למעלה (ממש). אני חי בדיסוננס עם הבדס"מ שלי והצורך בלהתעטף בטלית צחורה ולהתעטר בתפילין בבית הכנסת הוא קיומי, כמו הצורך שלי לדמם מכאב וסבל לאושרה וסיפוקה של השולטת. להיות ולהיראות כמו חילוני או להיות ולהיראות כמו חרדי (מחליף בגדים ברכב משחור לבן מכופתרת לזנותי ב3 דקות). זה אולי הערך המוסף שאני מביא כנשלט, ההבנה עמוקה בהתמסרות ממקום טהור ובהתפשטות מהצרכים והרצונות שלי עבורה כהיא התורה שינקתי מילדות. פעם ניסיתי להדחיק את אלוקים כדי לחיות את הבדס"מ או שנסיתי להדחיק את הבדס"מ כדי לחיות את אלוקים. קצת התייאשתי מהקרעים האלה עד שלמדתי לחיות עם זה ולשמוח עם מה שיש כי זה מה שהופך אותי למיוחד יותר נ.ב ( יש מצב שלאט לאט הבדס"מ נוכח יותר ממנו ואני מכה על חטא והלוואי ויכולתי לוותר על הבדס"מ) אשמח לקרוא כאן תגובות של דתיים חרדים וכל מה שבניהם |
|
|
| נשלט צנוע(נשלט) |
לפני יומיים •
13 במאי 2026
לפני יומיים •
13 במאי 2026
נשלט צנוע(נשלט) • 13 במאי 2026
כחרדי וחסידי קלאסי, אני מתחבר יותר לדעתה הנחרצת והבוטה של ve-ra (שלא לדבר על הדומיננטיות בתגובות). יחד עם זאת, אני חושב שאין סיבה לבטל את מי שכן רוצה לפרסם. שיפרסם ויבושם לו. אני אישית לא רואה בכך שום צורך וענין ציבורי פומבי.
|
|
|
|
|
לפני יומיים •
13 במאי 2026
לפני יומיים •
13 במאי 2026
תחת כנפיך • 13 במאי 2026
אני שונאא ארנבים.
ואת הפחדנים שיש בוואינט |
|
|
|
|
לפני יום •
14 במאי 2026
לפני יום •
14 במאי 2026
William Arthur{SilentDevo} • 14 במאי 2026
► Bite Twice Shai כתב/ה: היי לצורך כתבה שמתגבשת על הנושא של המפגש בין בדסמ ליהדות, מחפשים מרואיינים על הקשת הדתית והחרדית שיהיו מוכנים להתראיין, אפילו באופן אנונימי. מי שמעוניינים/ת, יכולים לפנות אלי בפרטי. חשוב לכתב להביא את הקול והחוויה שלכן/ם ולהמחיש המורכבויות שעולות. יש מקום להגיד מי הכתב/ת, ולתת לאנשים אפשרות להתרשם מכתבות קודמות במדור הרלוונטי כדי להבין במה מדובר ולאיזו מיטה הם מכניסים את הראש. |
|
|