|
|
לפני 9 שעות •
17 במאי 2026
לפני 9 שעות •
17 במאי 2026
ירח בוקר(נשלטת) • 17 במאי 2026
► Bonnie Ray כתב/ה: שמעתי שיש כאן כאלה שמצאו כאן אהבה
בינתיים אני לא בין האנשים אני מרגישה באיזשהי תנועה, בין הרצון שלי לממש את המיניות, ובין הרצון לביטחון, ונראה שהביטחון מכריע יותר. הכי הייתחי רוצה לממש את המיניות שלי בתוך זוגיות יציבה. כשאני כאן, אני עדיין פתוחה להכיר לזוגיות, מאמינה שיש אולי איזה גברבר שרוצה כמוני זוגיות שיש בה יציבות, בריאות נפשית ומיניות קינקית... וואי תקשיבי כל כך הזדהיתי שנכנסתי לקרוא את הפרופיל שלך, ואנחנו די 1:1 בגישה שלנו, לפחות על פניו. זה באמת חוזר מבחינתי לשאלה של השקעת אנרגיה, מה שמוביל לשאלה של סטטיסטיקה... אז אני חוששת שהתשובה יותר מורכבת ממקרים פרטניים של אנשים שכן ואנשים שלא. אבל עכשיו מעניין אותי לשאול, איך את מוצאת את הבאלאנס של מצד אחד להיות פתוחה להיכרות כשאת פה, ומצד שני לא להישחק? |
|
|
|
|
לפני 9 שעות •
17 במאי 2026
לפני 9 שעות •
17 במאי 2026
dark enlightment(שולט) • 17 במאי 2026
זה אפשרי
אמנם סיכוי קלוש אבל בכל מקום זה סיכוי קלוש אהבה זה לא משהו שאפשר להקיש באצבעות והיא באה אז כשזה קורה - צריך להעריך להבין שזה נדיר |
|
|
|
|
לפני 9 שעות •
17 במאי 2026
לפני 9 שעות •
17 במאי 2026
ירח בוקר(נשלטת) • 17 במאי 2026
► Indigo כתב/ה: הזנחתי והשתמשתי בפלטפורמה לבלוג שלי, לגחמות מיניות ולפרטנרים מועילים וזמניים... מדויקת. תודה! אני אשתף משהו מעצמי, אני מאוד נשמרת ושומרת על האנרגיה המינית שלי, כי העולם לימד אותי ששום טוב לא יוצא לי אם אני מתמסרת כשהסיטואציה לא ברורה. וזה נשמע שאת לא היית בגישה הזאת, אלא כן התנסית גם עם אנשים שלא היו מוגדרים כזוגיות פוטנציאלית. אז אשאל אותך עוד שאלה, אם לא היית רוצה להשתמש בפלטפורמת ההיכרויות פה בשביל גחמות מיניות או פרטנרים זמניים, כמו שאת קוראת לזה, האם היא עדיין הייתה משרתת אותך לדעתך? |
|
|
|
|
לפני 9 שעות •
17 במאי 2026
לפני 9 שעות •
17 במאי 2026
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 17 במאי 2026
בקצרה: כן, זה אפשרי והגיוני
|
|
|
|
|
לפני שעה •
17 במאי 2026
לפני שעה •
17 במאי 2026
Indigo(נשלטת){oron} • 17 במאי 2026
► ירח בוקר כתב/ה: ► Indigo כתב/ה: הזנחתי והשתמשתי בפלטפורמה לבלוג שלי, לגחמות מיניות ולפרטנרים מועילים וזמניים... מדויקת. תודה! אני אשתף משהו מעצמי, אני מאוד נשמרת ושומרת על האנרגיה המינית שלי, כי העולם לימד אותי ששום טוב לא יוצא לי אם אני מתמסרת כשהסיטואציה לא ברורה. וזה נשמע שאת לא היית בגישה הזאת, אלא כן התנסית גם עם אנשים שלא היו מוגדרים כזוגיות פוטנציאלית. אז אשאל אותך עוד שאלה, אם לא היית רוצה להשתמש בפלטפורמת ההיכרויות פה בשביל גחמות מיניות או פרטנרים זמניים, כמו שאת קוראת לזה, האם היא עדיין הייתה משרתת אותך לדעתך? בוודאי. הבלוג שלי פה פעיל מאוד אם מעניין אותך לקרוא. יש לי רשת חברים בודדים אבל יחסית קרובים ועוקבים קבועים. אני חיה ונושמת את הבדס"מ מגיל צעיר ופה זה המקום להוציא את כל מה שמעניין לי.... בשנים האחרונות אני פה בלי היכרויות... |
|
|
|
|
לפני שעה •
17 במאי 2026
לפני שעה •
17 במאי 2026
פטריארך(שולט) • 17 במאי 2026
מהנסיון שלי זה לא מקום טוב לחפש בו אהבה. אנשים פה נוטים להיות חשדנים (מסיבה טובה), מרושעים, לא מנומסים. אין שום כבוד בסיסי, רק חקירות צולבות והרבה תפיסת תחת ולעג למי שלא עומד בסנטדרטים ההזויים שלהם. אם כבר מצאת מישהי, 50% סיכוי שהיא כאן כי יש לה בעיות נפשיות חמורות והיא מחפשת מישהו להפיל את זה עליו. אין הרבה הגינות או רצון טוב.
|
|
|
|
|
לפני שעה •
18 במאי 2026
לפני שעה •
18 במאי 2026
Indigo(נשלטת){oron} • 18 במאי 2026
► פטריארך כתב/ה: מהנסיון שלי זה לא מקום טוב לחפש בו אהבה. אנשים פה נוטים להיות חשדנים (מסיבה טובה), מרושעים, לא מנומסים. אין שום כבוד בסיסי, רק חקירות צולבות והרבה תפיסת תחת ולעג למי שלא עומד בסנטדרטים ההזויים שלהם. אם כבר מצאת מישהי, 50% סיכוי שהיא כאן כי יש לה בעיות נפשיות חמורות והיא מחפשת מישהו להפיל את זה עליו. אין הרבה הגינות או רצון טוב. עצוב לי שזאת החוויה שלך מהכלוב. אני יכולה לומר שנושא הבעיות החמורות ושות' כולל לכל המינים לא רק לנשים. אבל מאוד עצוב לי לשמוע שאנשים מרגישים חוסר כבוד, חקירות, תפיסת תחת ודברים שגורמים למקום להישמע כמו מרתף חשוך במדינת עולם שלישית. אני יכולה לומר בלי למצמץ שזה דבר שהחמיר בשנים האחרונות ככל שהקהילה פה גדלה מאוד, כשהייתה מצומצמת יותר הייתה נעימה יותר. הגיוס ההמוני שנעשה לפה דילל את החמימות שהייתה פה לפני כעשור. - אני פה שני עשורים.. כמעט. |
|
|
|
|
לפני 55 דקות •
18 במאי 2026
לפני 55 דקות •
18 במאי 2026
Legato • 18 במאי 2026
בוקר טוב -
יכול להעיד שמצאתי בכלוב את אהבת חיי - זה עוזר? |
|
|
|
|
לפני 49 דקות •
18 במאי 2026
לפני 49 דקות •
18 במאי 2026
פטריארך(שולט) • 18 במאי 2026
רק בלגרום לי לקנא
|
|
|
|
|
לפני 43 דקות •
18 במאי 2026
לפני 43 דקות •
18 במאי 2026
Indigo(נשלטת){oron} • 18 במאי 2026
► Legato כתב/ה: בוקר טוב -
יכול להעיד שמצאתי בכלוב את אהבת חיי - זה עוזר? זה לא מצרך נדיר זה פשוט דורש הבנה ועבודה.. נשואה לאדון שלי עשור. |
|
|