|
|
לפני 11 שעות •
17 במאי 2026
לפני 11 שעות •
17 במאי 2026
dark enlightment(שולט) • 17 במאי 2026
► Black Lotus כתב/ה: [
יכול להיות שהשיחות והתחנונים היו כי הן הרגישו שמשהו בזה לא נכון? למשל שהופרה הסכמה לצד שלישי באופן חד צדדי, רק הן לא ידעו לנסח את זה או לא רצו לעמוד מולך ולסרב? "יכול להיות" זו השערה שלך, לא עובדה. יכול להיות שזה מה שהן חשבו ויכול להיות שזה לא מה שהן חשבו. זה תלוי מה הגישה שלך לנושא ואם הזווית שבה מסתכלים על הפעולה היא שלילית, נייטרלית או חיובית. בגלל שהחשיבה שלילית, לקחת את התחנונים כמשהו רע ושיערת שהן לא יכולות להתנסח גם בעניין מספיק טוב |
|
|
|
|
לפני 11 שעות •
17 במאי 2026
לפני 11 שעות •
17 במאי 2026
ההבדלים בין כרטיס אשראי/חשבון בנק לבין שם משתמש פה הם ענקיים וזה ללא קשר למה העמדה של אדם בנושא.
אי אפשר להתייחס אליהם באותו משקל. אלה דרגות שונות של חשיבות והנושא היה על שם משתמש בלבד. לא להתפזר אני גם חושב כמוך שרוב האנשים לא היו לוקחים את הריזיקה. זה בסדר גמור. דיברתי על עצמי. |
|
|
|
|
לפני 11 שעות •
17 במאי 2026
לפני 11 שעות •
17 במאי 2026
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 17 במאי 2026
► dark enlightment כתב/ה: יצא לי להיות כמה פעמים בסיטואציה הזאת.
בפעם אחת הייתי זר לחלוטין ובפעם אחרת גם שכחתי מזה והיה עוד פעם שהייתי מסתכל על הודעה אקראית ואז מבקר אותה כביכול על איך שענתה בשיחה שם, רק כדי שתהיה דרוכה. סתם לשחק עם הראש שלה. מה שמשותף לכולן היה תמיד ההיסטריה אחרי נתינת הסיסמא. אלה היו זמנים טובים.....כמות התחנונים בהודעות שקיבלתי מדי יום או שיחות כדי לרכך אותי. הרי בכל רגע הן יכלו לשנות סיסמא על דעת עצמן ולבטל את העברת הכוח הזאת. אבל הן לא עשו זאת ללא רשות שלי ופה טמון הכוח שאני אוהב. . אבל דארק, יש כאן צד שלישי שלם שלא נתן את ההסכמה שלו (או שלה) להיות שותף בתוך הדינמיקה הזאת אני לא מדברת על מישהו.י ששולח.ת הודעה ראשונית של להתחיל איתה או משהו כזה אבל נגיד ואותה נשלטת שהיתה לך היתה מתחילה לפתח שיח אינטימי עם נשלטתת אחרת שמשתפת אותה בקשיים, חוויות, רגשות ומידע שהיא לא מוציאה כמעט בשום מקום אחר למה זה "בסדר" שאתה תראה את המידע הזה כי זה מה שקורה בבדס"מ שלכם? אם הצד השלישי מודע לכך מראש ונתן את ההסכמה שלו - אז סבבה אבל כשזה לא נעשה ככה, כשאין ידיעה של הצד השלישי והסכמה לכך, אז איך זה בדיוק עובד בצורה שהיא בדס"מית וערכית מגנה גם עליו.ה? |
|
|
|
|
לפני 11 שעות •
17 במאי 2026
לפני 11 שעות •
17 במאי 2026
אני אמרתי את שלי בנושא.
עוד שאלות, טענות, ביקורות או חיזוקים יש פרטי בשביל זה אל דאגה, אף אחד לא קורא מלבדי תנו לדיון להמשיך. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך ראשון מאי 17, 2026 9:46 pm, סך-הכל נערך 2 פעמים |
|
|
|
|
לפני 11 שעות •
17 במאי 2026
לפני 11 שעות •
17 במאי 2026
lori(נשלטת){ע_מ} • 17 במאי 2026
► dark enlightment כתב/ה: ההבדלים בין כרטיס אשראי/חשבון בנק לבין שם משתמש פה הם ענקיים וזה ללא קשר למה העמדה של אדם בנושא.
אי אפשר להתייחס אליהם באותו משקל. אלה דרגות שונות של חשיבות והנושא היה על שם משתמש בלבד. לא להתפזר אני גם חושב כמוך שרוב האנשים לא היו לוקחים את הריזיקה. זה בסדר גמור. דיברתי על עצמי. נתתי את הדוגמא של כרטיסי אשראי וחשבון בנק כמקום אישי מאוד שיכול להעיד על התמסרות (כי ציינת שמתן סיסמא לכינוי זה אקט התמסרותי) שלא מערב צד שלישי שלא נתן הסכמה. באותה מידה זה יכול להיות סיסמא לאתר קופת חולים, אתר ממשלתי או כל דבר *פרטי* אחר שלא מערב בתוכו אנשים נוספים. אתה לוקח את הריזיקה עבור אחרים כשאתה מבקש ממישהי סיסמא, לא עבור עצמך, זה עצם הדיון כאן. |
|
|
|
|
לפני 11 שעות •
17 במאי 2026
לפני 11 שעות •
17 במאי 2026
► lori כתב/ה: אתה לוקח את הריזיקה עבור אחרים כשאתה מבקש ממישהי סיסמא, לא עבור עצמך, זה עצם הדיון כאן. חצי נכון שאלת על השולט האחר שיבוא אחריי ויראה את ההתכתבות שלי איתה. עניתי שאני לוקח את הריזיקה שיראה התכתבות שלי. אז בנושא השולט האחר שם אני כן לוקח "סיכון". |
|
|
|
|
לפני 11 שעות •
17 במאי 2026
לפני 11 שעות •
17 במאי 2026
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 17 במאי 2026
► dark enlightment כתב/ה: אני אמרתי את שלי בנושא.
עוד שאלות, טענות, ביקורות או חיזוקים יש פרטי בשביל זה אל דאגה, אף אחד לא קורא מלבדי תנו לדיון להמשיך. נו באמת. שאלתי אותך שאלה לדעתך בתור מישהו שעשה את זה אין באמת צורך להתגונן |
|
|
|
|
לפני 10 שעות •
17 במאי 2026
לפני 10 שעות •
17 במאי 2026
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 17 במאי 2026
► dark enlightment כתב/ה: אני אמרתי את שלי בנושא.
עוד שאלות, טענות, ביקורות או חיזוקים יש פרטי בשביל זה אל דאגה, אף אחד לא קורא מלבדי תנו לדיון להמשיך. מי שכפיו נקיות לא בורח לפרטי או מנסה לרמוז שהבדסמ שלו כל כך נשגב שזר לא יבין. הוא נותן תשובות. |
|
|
|
|
לפני 10 שעות •
17 במאי 2026
לפני 10 שעות •
17 במאי 2026
► Black Lotus כתב/ה: מי שכפיו נקיות לא בורח לפרטי או מנסה לרמוז שהבדסמ שלו כל כך נשגב שזר לא יבין. הוא נותן תשובות. הבדסמ שלי לא נשגב כך שאם קיבלת רושם שכזה אז זו השערה מוטעית שלך מדבריי. קורה. לכן תיקנתי והבהרתי. ההצהרה שלי מונחת כאן. זה גם לא משהו מייצג כי יש הרבה פעילויות בבדסמ ואם למשל מישהו עשה ברנדינג לנשלט/ת אין זה אומר שכל הבדסמ שלו מורכב מברנדינג או מלהגיע לשם. זה רובד מתוך הרבה דברים. נתתי תשובות. נשאלו עוד שאלות נתתי תשובות. זהו. איזה קטע, אני מחליט על עצמי. חשבתי שזה דיון עם החלפת דיעות ומחשבות. מסתבר שלא. ואני לא בורח. אני יכול לכתוב או לא לכתוב כרצוני בשירשור. אין לאף מחויבות לכתוב משהו או לכתוב מעבר למה שכתב עד כה. |
|
|
|
|
לפני 9 שעות •
17 במאי 2026
לפני 9 שעות •
17 במאי 2026
פישוטו • 17 במאי 2026
► dark enlightment כתב/ה: ► Black Lotus כתב/ה: מי שכפיו נקיות לא בורח לפרטי או מנסה לרמוז שהבדסמ שלו כל כך נשגב שזר לא יבין. הוא נותן תשובות. הבדסמ שלי לא נשגב כך שאם קיבלת רושם שכזה אז זו השערה מוטעית שלך מדבריי. קורה. לכן תיקנתי והבהרתי. ההצהרה שלי מונחת כאן. זה גם לא משהו מייצג כי יש הרבה פעילויות בבדסמ ואם למשל מישהו עשה ברנדינג לנשלט/ת אין זה אומר שכל הבדסמ שלו מורכב מברנדינג או מלהגיע לשם. זה רובד מתוך הרבה דברים. נתתי תשובות. נשאלו עוד שאלות נתתי תשובות. זהו. איזה קטע, אני מחליט על עצמי. חשבתי שזה דיון עם החלפת דיעות ומחשבות. מסתבר שלא. ואני לא בורח. אני יכול לכתוב או לא לכתוב כרצוני בשירשור. אין לאף מחויבות לכתוב משהו או לכתוב מעבר למה שכתב עד כה. כל הדוגמאות שלך כוללות אקטים שלא מערבבים צד ג'. הדיון הוא על מעורבות צד ג' שלא נתן הסכמה באקט הסצפיצי של מסירת ססמה לכלוב. לכן הדוגמה של הברנדינג לא רלוונטית, זה אקט בין 2 אנשים וההסכמה שלהם שלא כרוכה בערבוב צד שלישי. |
|
|