|
|
לפני שבוע •
10 באפר׳ 2026
לפני שבוע •
10 באפר׳ 2026
Venus in Furs • 10 באפר׳ 2026
הורה האחזות
כוורת מילים: יחיאל מוהר לחן: דובי זלצר יודע חקלאי פיקח, והוא הנחיל זאת לצבא, שאת הזן יש לשבח, ולהיטיב בהרכבה. (היטיב בהרכבה) הוחלט ונלקחה שיבולת, הירכיבוה - חרבות, חמרה, חמרה המערבולת, יצא הנח"ל לשדות. (הנח"ל לשדות) הורה כרוב והורה תרד, עגבניה עלי כידון! הורה נח"ל מסחררת הורה חסה, הורה צנון! הורה טנק רתום לפרד, הורה סיירי התות, הורה נח"ל מסחררת, הורה האחזות. |
|
|
|
|
לפני שבוע •
10 באפר׳ 2026
לפני שבוע •
10 באפר׳ 2026
טלי35(שולטת) • 10 באפר׳ 2026
היה לי נער מאוהב, היה לי נער
צלול היה קולו צלולות היו עיניו הקרב נדם - ושוב קרב הוא אל השער אך הילוכו כבד וחתומות פניו |
|
|
|
|
לפני שבוע •
10 באפר׳ 2026
לפני שבוע •
10 באפר׳ 2026
Antimatter(נשלט) • 10 באפר׳ 2026
► Venus in Furs כתב/ה: הורה האחזות
כוורת מילים: יחיאל מוהר לחן: דובי זלצר יודע חקלאי פיקח, והוא הנחיל זאת לצבא, שאת הזן יש לשבח, ולהיטיב בהרכבה. (היטיב בהרכבה) הוחלט ונלקחה שיבולת, הירכיבוה - חרבות, חמרה, חמרה המערבולת, יצא הנח"ל לשדות. (הנח"ל לשדות) הורה כרוב והורה תרד, עגבניה עלי כידון! הורה נח"ל מסחררת הורה חסה, הורה צנון! הורה טנק רתום לפרד, הורה סיירי התות, הורה נח"ל מסחררת, הורה האחזות. נהדר |
|
|
|
|
לפני שבוע •
10 באפר׳ 2026
לפני שבוע •
10 באפר׳ 2026
Antimatter(נשלט) • 10 באפר׳ 2026
► טלי35 כתב/ה: היה לי נער מאוהב, היה לי נער
צלול היה קולו צלולות היו עיניו הקרב נדם - ושוב קרב הוא אל השער אך הילוכו כבד וחתומות פניו זה מעורר חיוך של כבוד |
|
|
|
|
לפני שבוע •
10 באפר׳ 2026
לפני שבוע •
10 באפר׳ 2026
המלח שלי
להקת חיל הים מילים: יורם טהרלב לחן: משה וילנסקי והוא אומר: כשאת מול הספינה עומדת בשימלה קיצית את מטרפדת עמדי את כל הצי. אני טרפדת מבקיעה אליו ישר פשוט בשביל לומר: המלח שלי הוא המלאך שלי הוא המלאך שלי. ויום אחד יבוא אפליג איתו הימה ועל ספינתו נקימה שמה את ביתי ואת ביתו. וכך לא אצטרך לשאול אותו יותר על מי הוא יותר |
|
|
|
|
לפני שבוע •
10 באפר׳ 2026
לפני שבוע •
10 באפר׳ 2026
aum • 10 באפר׳ 2026
איך בלי:
הן, חדש המיקלע היורק את האש, אך האש ישנה נושנה. |
|
|
|
|
לפני שבוע •
10 באפר׳ 2026
לפני שבוע •
10 באפר׳ 2026
בוא לים
להקת חיל הים מילים: דן אלמגור לחן: יאיר רוזנבלום שוב השמש השורפת את כולנו משזפת שוב השמש הבוערת את המים מסנוורת מסנוורת את המים את כולנו משחימה היא אך כשהיא דומם שוקעת היא יפה היא משגעת - כן! בוא אלינו, אלינו, אלינו לים אל הים המלהיב הפרוע אל השמש הזאת לרוחות העזות כי הים לכולנו פתוח. |
|
|
|
|
לפני שבוע •
10 באפר׳ 2026
לפני שבוע •
10 באפר׳ 2026
bondman(נשלט){FLR} • 10 באפר׳ 2026
הוא לא ידע את שמה.
אחד המרגשים. |
|
|
|
|
לפני שבוע •
10 באפר׳ 2026
לפני שבוע •
10 באפר׳ 2026
► bondman כתב/ה: הוא לא ידע את שמה.
אחד המרגשים. חשבתי שאנחנו בשירים קשורים לצה״ל שעושים חיוך. תודיעו לי בבקשה אם עברנו למרגשים, יש לי כמה. בינתיים נצמד לפקודות. פשוט שריונר להקת גייסות השריון מילים: יורם טהרלב לחן: שאול ביבר לא בגלל עיני התכלת התאהבתי דווקא בו גם אינני מתפעלת מגבהו ומרחבו. לא בגלל צחוקו הפרא הכובש כל לב נשי, הסיבה ודאי אחרת גם אם זה נשמע טיפשי: הוא פשוט שריונר לא פחות ולא יותר קצת נחמד קצת נבזה זה הכל זהו זה... |
|
|
|
|
לפני שבוע •
10 באפר׳ 2026
מחקתי
לפני שבוע •
10 באפר׳ 2026
שלג באביב • 10 באפר׳ 2026
סליחה.
|