|
|
לפני 6 שעות •
24 במאי 2026
לפני 6 שעות •
24 במאי 2026
The Evil Smurfette • 24 במאי 2026
ילד, תגדל קודם שערות על ביציים לפני שאתה קורא לפרלין מעייפת!!!!!
|
|
|
|
|
לפני 6 שעות •
24 במאי 2026
לפני 6 שעות •
24 במאי 2026
פרלין(נשלטת){ש} • 24 במאי 2026
► harmlessly כתב/ה: ► פרלין כתב/ה: ► harmlessly כתב/ה: ► פרלין כתב/ה: ► SecRoot כתב/ה: ► harmlessly כתב/ה: עדכון:
לא הבנתי מה האינטרס של secroot לטעון שזה לא רלוונטי לישראל אם עד כה הוצאנו רק מספרים ישראלים? 100% עובד מי שיגיד אחרת סתם משקר לכם דיברנו ארוכות בפרטי והשיחה נגמרה אחרי שביקשתי ממך להניח לי 3 פעמים.. (לא רוצה להיכנס לסיבות שלי אבל זה לא היה בגלל שאתה נחמד ומתבטא בצורה מכבדת) גם שם וגם פה הסברתי שחוסר הרלוונטיות שהתייחסתי אליו היה למקור המידע של אותו בוט - לא מאגר מידע של טלגרם אלא טכניקה פשוטה של שמירת כל המספרים בישראל בשרת ייעודי והצלבה מול מאגרי מידע חינמיים כמו טרו קולר ומי אני מתפלא שהבנת את כל המורכבות שאתה מתאר אבל לא הבנת שאני מסכים איתך שהסכנה קיימת פשוט לא באופן אותו אתה תיארת ושבפועל מפחיד יותר (ולחינם) אני אשמח שתשמור על שיח עקרוני ומקצועי כשאתה מעלה נושא טכנולוגי ולא תזכיר אותי כחלק מהדיון (בייחוד אחרי שביקשתי ממך בפרטי להניח לי) - זה סתם מציק לגבי הבוט שאתה מתאר - אכן שלחת לי צילום מסך שלא אומר הרבה ושאפשר לפברק בדקה וחצי אם אתה באמת מעוניין לעזור לאנשים תתייחס לאיך פותרים את הבעיה ולא כמה שהמפלצת גדולה, זה לא מעודד או מעורר אמון מקווה שתקרא את זה בטון הרגוע שאני מנסה להעביר עריכה: בגלל שאתה מלא קסם ומתברר כמקור מידע לא אמין אני אדביק פה את התגובה האחרונה שלך בפרטי אליי אחרי שביקשתי 3 פעמים לסיים את הדיון (מה לעשות שאני לא אוהב לחסום אנשים) הנה הפנינים: "חחחחח עאלק עבירה פלילית להשתמש בבוט הזה נראלך שלמישהו אכפת? אני לא מפיץ בוטים של אוסינט ימפגר מה אתה חושב אני מטומטם כמוך שאני אפיץ כלים כאלה ברשת כאילו אני בכלל יודע מי אתה? אז אני לא אוטיסט אבל סתמתי לך תפה לך תזדיין לי מהצאט יקוקסינל עאלק 3 ימים יורד הבוט. שיקרת הטעת והקארמה תבוא אליך על כל אלה שיפלו ויאמינו לך. בנתיים התחרבנת כל כך לשלוח לי תיוזר שלך עצוב... עוד boomer שקיבל שיעור לחיים שיסתום תפה קצת עם האובר ביטחון שלו אתה לא הראשון שלי" טיצ׳ר וברוס צדקו. לעזאזל! 🤦♀️ קל לחתוך הודעה אחרונה משיחה ארוכה ולהוציא אותי אשם לא מבין מה הם צדקו ליטרלי עכשיו אני שולח לאנשים בדסמים שאני מכיר בטלגרם את הבוט והם רואים שאני צודק, מחפשים את עצמם. אולי אני לא הכי נוצץ אבל המטרה שלי הייתה להעלות מודעות לנושא, אם הבוט הזה כזה לא קיים, למה כולם מפחדים לשלוח יוזר שאני אוכיח להם? בהצלחה עם הדוקס חברים נראה שבקרוב זה יגיע לידיים הלא נכונות. הם צדקו באיך שהם קראו אותך. רוב האנשים לא נכנסים לכזה טנטרום כשלא מסכימים אותם ולהשתמש באוטיסט כקללה זה הכי נמוך שיש. מאכזב ומבאס שבכלל נזעקתי להגן עליך 😕 לא קראת מה כתוב? לא קיללתי אותו שהוא אוטיסט הוא פשוט טוען שאני לא אוטיסט אז אמרתי סבבה אז אני לא אוטיסט. אני לא צריך תהגנה שלך את גם מאותם אנשים מעייפים פה איך אמר לי בחור פה " ואוו... אנשים רעים ומוכרים. ערסים מאחורי מקלדת🤦🏼" זה תמיד פה אותם אנשים זה מה שמצחיק עכשיו אני כבר יודעת מי אתה. אני מניחה שהם זיהו לפניי. |
|
|
|
|
לפני 6 שעות •
24 במאי 2026
לפני 6 שעות •
24 במאי 2026
harmlessly(מתחלף) • 24 במאי 2026
► The Evil Smurfette כתב/ה: ילד, תגדל קודם שערות על ביציים לפני שאתה קורא לפרלין מעייפת!!!!! והנה חבורת הזבל מתעוררת ושוב הדיון הולך לכיוון שלכם וחבל העיקר אני האלים ואני זה שיורד לרמה נמוכה. אני הילד שסתם פה לכולכם תפה וצדק ואמשיך לעמוד על שלו, ואתם מוזמנים להמשיך לעקוב לעוד עדכונים😉 |
|
|
|
|
לפני 6 שעות •
24 במאי 2026
לפני 6 שעות •
24 במאי 2026
► פרלין כתב/ה: ► harmlessly כתב/ה: ► פרלין כתב/ה: ► harmlessly כתב/ה: ► פרלין כתב/ה: ► SecRoot כתב/ה: ► harmlessly כתב/ה: עדכון:
לא הבנתי מה האינטרס של secroot לטעון שזה לא רלוונטי לישראל אם עד כה הוצאנו רק מספרים ישראלים? 100% עובד מי שיגיד אחרת סתם משקר לכם דיברנו ארוכות בפרטי והשיחה נגמרה אחרי שביקשתי ממך להניח לי 3 פעמים.. (לא רוצה להיכנס לסיבות שלי אבל זה לא היה בגלל שאתה נחמד ומתבטא בצורה מכבדת) גם שם וגם פה הסברתי שחוסר הרלוונטיות שהתייחסתי אליו היה למקור המידע של אותו בוט - לא מאגר מידע של טלגרם אלא טכניקה פשוטה של שמירת כל המספרים בישראל בשרת ייעודי והצלבה מול מאגרי מידע חינמיים כמו טרו קולר ומי אני מתפלא שהבנת את כל המורכבות שאתה מתאר אבל לא הבנת שאני מסכים איתך שהסכנה קיימת פשוט לא באופן אותו אתה תיארת ושבפועל מפחיד יותר (ולחינם) אני אשמח שתשמור על שיח עקרוני ומקצועי כשאתה מעלה נושא טכנולוגי ולא תזכיר אותי כחלק מהדיון (בייחוד אחרי שביקשתי ממך בפרטי להניח לי) - זה סתם מציק לגבי הבוט שאתה מתאר - אכן שלחת לי צילום מסך שלא אומר הרבה ושאפשר לפברק בדקה וחצי אם אתה באמת מעוניין לעזור לאנשים תתייחס לאיך פותרים את הבעיה ולא כמה שהמפלצת גדולה, זה לא מעודד או מעורר אמון מקווה שתקרא את זה בטון הרגוע שאני מנסה להעביר עריכה: בגלל שאתה מלא קסם ומתברר כמקור מידע לא אמין אני אדביק פה את התגובה האחרונה שלך בפרטי אליי אחרי שביקשתי 3 פעמים לסיים את הדיון (מה לעשות שאני לא אוהב לחסום אנשים) הנה הפנינים: "חחחחח עאלק עבירה פלילית להשתמש בבוט הזה נראלך שלמישהו אכפת? אני לא מפיץ בוטים של אוסינט ימפגר מה אתה חושב אני מטומטם כמוך שאני אפיץ כלים כאלה ברשת כאילו אני בכלל יודע מי אתה? אז אני לא אוטיסט אבל סתמתי לך תפה לך תזדיין לי מהצאט יקוקסינל עאלק 3 ימים יורד הבוט. שיקרת הטעת והקארמה תבוא אליך על כל אלה שיפלו ויאמינו לך. בנתיים התחרבנת כל כך לשלוח לי תיוזר שלך עצוב... עוד boomer שקיבל שיעור לחיים שיסתום תפה קצת עם האובר ביטחון שלו אתה לא הראשון שלי" טיצ׳ר וברוס צדקו. לעזאזל! 🤦♀️ קל לחתוך הודעה אחרונה משיחה ארוכה ולהוציא אותי אשם לא מבין מה הם צדקו ליטרלי עכשיו אני שולח לאנשים בדסמים שאני מכיר בטלגרם את הבוט והם רואים שאני צודק, מחפשים את עצמם. אולי אני לא הכי נוצץ אבל המטרה שלי הייתה להעלות מודעות לנושא, אם הבוט הזה כזה לא קיים, למה כולם מפחדים לשלוח יוזר שאני אוכיח להם? בהצלחה עם הדוקס חברים נראה שבקרוב זה יגיע לידיים הלא נכונות. הם צדקו באיך שהם קראו אותך. רוב האנשים לא נכנסים לכזה טנטרום כשלא מסכימים אותם ולהשתמש באוטיסט כקללה זה הכי נמוך שיש. מאכזב ומבאס שבכלל נזעקתי להגן עליך 😕 לא קראת מה כתוב? לא קיללתי אותו שהוא אוטיסט הוא פשוט טוען שאני לא אוטיסט אז אמרתי סבבה אז אני לא אוטיסט. אני לא צריך תהגנה שלך את גם מאותם אנשים מעייפים פה איך אמר לי בחור פה " ואוו... אנשים רעים ומוכרים. ערסים מאחורי מקלדת🤦🏼" זה תמיד פה אותם אנשים זה מה שמצחיק עכשיו אני כבר יודעת מי אתה. אני מניחה שהם זיהו לפניי. מה זה רלוונטי מי אני מה תעשי לי דוקס איכס איזה אלימות. |
|
|
|
|
לפני 6 שעות •
24 במאי 2026
לפני 6 שעות •
24 במאי 2026
אני אקשיב לעצת חברי הטוב, כתבתי מה שכתבתי ומיציתי את השיחה פה, מבחינתי כלובי גם יכול לסגור לי את המשתמש.
עכשיו תורכם לרדת נמוך ולהראות את הפרצוף האמיתי שלכם קדימה שוט. אני אצפה ואגחך איך אנשים שיכולים להיות ההורים שלי מנצלים את הזמן שלהם לריב באינטרנט עם ילדים שהם לא מכירים ולנסות לטעון עליו משהו כאילו הם לא יותר גרועים... |
|
|
|
|
לפני 6 שעות •
24 במאי 2026
לפני 6 שעות •
24 במאי 2026
Ollie(נשלטת) • 24 במאי 2026
► harmlessly כתב/ה: ► פרלין כתב/ה: ► harmlessly כתב/ה: ► פרלין כתב/ה: ► harmlessly כתב/ה: ► פרלין כתב/ה: ► SecRoot כתב/ה: ► harmlessly כתב/ה: עדכון:
לא הבנתי מה האינטרס של secroot לטעון שזה לא רלוונטי לישראל אם עד כה הוצאנו רק מספרים ישראלים? 100% עובד מי שיגיד אחרת סתם משקר לכם דיברנו ארוכות בפרטי והשיחה נגמרה אחרי שביקשתי ממך להניח לי 3 פעמים.. (לא רוצה להיכנס לסיבות שלי אבל זה לא היה בגלל שאתה נחמד ומתבטא בצורה מכבדת) גם שם וגם פה הסברתי שחוסר הרלוונטיות שהתייחסתי אליו היה למקור המידע של אותו בוט - לא מאגר מידע של טלגרם אלא טכניקה פשוטה של שמירת כל המספרים בישראל בשרת ייעודי והצלבה מול מאגרי מידע חינמיים כמו טרו קולר ומי אני מתפלא שהבנת את כל המורכבות שאתה מתאר אבל לא הבנת שאני מסכים איתך שהסכנה קיימת פשוט לא באופן אותו אתה תיארת ושבפועל מפחיד יותר (ולחינם) אני אשמח שתשמור על שיח עקרוני ומקצועי כשאתה מעלה נושא טכנולוגי ולא תזכיר אותי כחלק מהדיון (בייחוד אחרי שביקשתי ממך בפרטי להניח לי) - זה סתם מציק לגבי הבוט שאתה מתאר - אכן שלחת לי צילום מסך שלא אומר הרבה ושאפשר לפברק בדקה וחצי אם אתה באמת מעוניין לעזור לאנשים תתייחס לאיך פותרים את הבעיה ולא כמה שהמפלצת גדולה, זה לא מעודד או מעורר אמון מקווה שתקרא את זה בטון הרגוע שאני מנסה להעביר עריכה: בגלל שאתה מלא קסם ומתברר כמקור מידע לא אמין אני אדביק פה את התגובה האחרונה שלך בפרטי אליי אחרי שביקשתי 3 פעמים לסיים את הדיון (מה לעשות שאני לא אוהב לחסום אנשים) הנה הפנינים: "חחחחח עאלק עבירה פלילית להשתמש בבוט הזה נראלך שלמישהו אכפת? אני לא מפיץ בוטים של אוסינט ימפגר מה אתה חושב אני מטומטם כמוך שאני אפיץ כלים כאלה ברשת כאילו אני בכלל יודע מי אתה? אז אני לא אוטיסט אבל סתמתי לך תפה לך תזדיין לי מהצאט יקוקסינל עאלק 3 ימים יורד הבוט. שיקרת הטעת והקארמה תבוא אליך על כל אלה שיפלו ויאמינו לך. בנתיים התחרבנת כל כך לשלוח לי תיוזר שלך עצוב... עוד boomer שקיבל שיעור לחיים שיסתום תפה קצת עם האובר ביטחון שלו אתה לא הראשון שלי" טיצ׳ר וברוס צדקו. לעזאזל! 🤦♀️ קל לחתוך הודעה אחרונה משיחה ארוכה ולהוציא אותי אשם לא מבין מה הם צדקו ליטרלי עכשיו אני שולח לאנשים בדסמים שאני מכיר בטלגרם את הבוט והם רואים שאני צודק, מחפשים את עצמם. אולי אני לא הכי נוצץ אבל המטרה שלי הייתה להעלות מודעות לנושא, אם הבוט הזה כזה לא קיים, למה כולם מפחדים לשלוח יוזר שאני אוכיח להם? בהצלחה עם הדוקס חברים נראה שבקרוב זה יגיע לידיים הלא נכונות. הם צדקו באיך שהם קראו אותך. רוב האנשים לא נכנסים לכזה טנטרום כשלא מסכימים אותם ולהשתמש באוטיסט כקללה זה הכי נמוך שיש. מאכזב ומבאס שבכלל נזעקתי להגן עליך 😕 לא קראת מה כתוב? לא קיללתי אותו שהוא אוטיסט הוא פשוט טוען שאני לא אוטיסט אז אמרתי סבבה אז אני לא אוטיסט. אני לא צריך תהגנה שלך את גם מאותם אנשים מעייפים פה איך אמר לי בחור פה " ואוו... אנשים רעים ומוכרים. ערסים מאחורי מקלדת🤦🏼" זה תמיד פה אותם אנשים זה מה שמצחיק עכשיו אני כבר יודעת מי אתה. אני מניחה שהם זיהו לפניי. מה זה רלוונטי מי אני מה תעשי לי דוקס איכס איזה אלימות. פרלין מתכוונת: עכשיו אני יודעת מה טיבך כאדם (שאתה מקלל וכל זה). לא "מה הזהות שלך". |
|
|
|
|
לפני 6 שעות •
24 במאי 2026
לפני 6 שעות •
24 במאי 2026
Master Bruce{©} • 24 במאי 2026
► פרלין כתב/ה: ► SecRoot כתב/ה: ► harmlessly כתב/ה: עדכון:
לא הבנתי מה האינטרס של secroot לטעון שזה לא רלוונטי לישראל אם עד כה הוצאנו רק מספרים ישראלים? 100% עובד מי שיגיד אחרת סתם משקר לכם דיברנו ארוכות בפרטי והשיחה נגמרה אחרי שביקשתי ממך להניח לי 3 פעמים.. (לא רוצה להיכנס לסיבות שלי אבל זה לא היה בגלל שאתה נחמד ומתבטא בצורה מכבדת) גם שם וגם פה הסברתי שחוסר הרלוונטיות שהתייחסתי אליו היה למקור המידע של אותו בוט - לא מאגר מידע של טלגרם אלא טכניקה פשוטה של שמירת כל המספרים בישראל בשרת ייעודי והצלבה מול מאגרי מידע חינמיים כמו טרו קולר ומי אני מתפלא שהבנת את כל המורכבות שאתה מתאר אבל לא הבנת שאני מסכים איתך שהסכנה קיימת פשוט לא באופן אותו אתה תיארת ושבפועל מפחיד יותר (ולחינם) אני אשמח שתשמור על שיח עקרוני ומקצועי כשאתה מעלה נושא טכנולוגי ולא תזכיר אותי כחלק מהדיון (בייחוד אחרי שביקשתי ממך בפרטי להניח לי) - זה סתם מציק לגבי הבוט שאתה מתאר - אכן שלחת לי צילום מסך שלא אומר הרבה ושאפשר לפברק בדקה וחצי אם אתה באמת מעוניין לעזור לאנשים תתייחס לאיך פותרים את הבעיה ולא כמה שהמפלצת גדולה, זה לא מעודד או מעורר אמון מקווה שתקרא את זה בטון הרגוע שאני מנסה להעביר עריכה: בגלל שאתה מלא קסם ומתברר כמקור מידע לא אמין אני אדביק פה את התגובה האחרונה שלך בפרטי אליי אחרי שביקשתי 3 פעמים לסיים את הדיון (מה לעשות שאני לא אוהב לחסום אנשים) הנה הפנינים: "חחחחח עאלק עבירה פלילית להשתמש בבוט הזה נראלך שלמישהו אכפת? אני לא מפיץ בוטים של אוסינט ימפגר מה אתה חושב אני מטומטם כמוך שאני אפיץ כלים כאלה ברשת כאילו אני בכלל יודע מי אתה? אז אני לא אוטיסט אבל סתמתי לך תפה לך תזדיין לי מהצאט יקוקסינל עאלק 3 ימים יורד הבוט. שיקרת הטעת והקארמה תבוא אליך על כל אלה שיפלו ויאמינו לך. בנתיים התחרבנת כל כך לשלוח לי תיוזר שלך עצוב... עוד boomer שקיבל שיעור לחיים שיסתום תפה קצת עם האובר ביטחון שלו אתה לא הראשון שלי" טיצ׳ר וברוס צדקו. לעזאזל! 🤦♀️ התכוונת "טיצ'ר וברוס *שוב* צדקו", אבל קרוב מספיק |
|
|
|
|
לפני 6 שעות •
24 במאי 2026
לפני 6 שעות •
24 במאי 2026
פרלין(נשלטת){ש} • 24 במאי 2026
כן, אין לי מושג מי אתה. אבל הסגנון נהיה יותר ויותר מוכר . פעם שעברה זה היה מוסיקה במסיבות, לא?
אבל אל תדאג, אין לי מושג מה זה בכלל דוקס ואמנם אתה מעצבן אבל בטוח שאין לי אנרגיות לעוד סיבוב בבוץ איתך. תודה על האזהרה! |
|
|
|
|
לפני 6 שעות •
24 במאי 2026
לפני 6 שעות •
24 במאי 2026
הקדשתי לכם פוסט בבלוג שלי אשמח שתציצו🙏☺️
|
|
|
|
|
לפני 5 שעות •
24 במאי 2026
לפני 5 שעות •
24 במאי 2026
Master Bruce{©} • 24 במאי 2026
► harmlessly כתב/ה: ► LovesToObey כתב/ה: כמה דושים יש כאן זה לא יאומן.. לא חידש לכם כלום אז תמשיכו, מה הקטע של לנסות להוריד אותו? כמה חוסר בטחון יש לכם שאתם מנסים להוריד אחרים? אחרי זה מתפלאים למה אנשים חדשים מוחקים את המשתמש מהר זה גם ספציפית אותם 5-10 איש שתמיד באים על חדשים וסתם הורסים פה תחוויה לכולם בזה שהם מבריחים אנשים. לי יש סבלנות כי אני מבין שזה נטו אנשים ספציפיים ולא הכל ככה. אבל אדם אחר שיבוא פעם ראשונה יעלה פוסט ויקבל תגובות כאלה? לא נראלי הוא יבין תקונספט ולא יחזור לפה. גם מילא הייתי מעלה פוסט אחר, משהו שמצדיק אולי טיפה, אבל נטו הזהרתי אנשים שיש פרצה ספציפית אבל מסתבר שיש אנשים שלא מצליחים להבין את ההבדל בין “כולם יודעים שאין פרטיות באינטרנט” לבין להבין שפרצה/מאגר ספציפי יכול לקשר בין יוזר בטלגרם למספר טלפון, ומשם למשפחה, כתובות ופרטים אישיים. ומה יפה? שפרופיל שנפתח לפני 3 שבועות יודע מי אלו "אותם 5-10 איש שתמיד באים על חדשים וסתם הורסים פה תחוויה" זה ממש כאילו הוא יודע את ההסטוריה של האתר. מדהים, אני אומר לכם, הקצב שבו החדש הזה יודע מה שתמיד היה כאן. אבל זה בסדר, טלי, בלו, וכל יתר מי שטינפו עלי. אני לא מצפה להתנצלות. מקווה שעכשיו שקצת קראתם הלאה את השרשור הבנתם את הטעות שלכם לבד. |
|
|