|
|
לפני 5 שעות •
24 במאי 2026
לפני 5 שעות •
24 במאי 2026
William Arthur{SilentDevo} • 24 במאי 2026
► Master Bruce כתב/ה: ומה יפה? שפרופיל שנפתח לפני 3 שבועות יודע מי אלו "אותם 5-10 איש שתמיד באים על חדשים וסתם הורסים פה תחוויה" זה ממש כאילו הוא יודע את ההסטוריה של האתר. מדהים, אני אומר לכם, הקצב שבו החדש הזה יודע מה שתמיד היה כאן. אבל זה בסדר, טלי, בלו, וכל יתר מי שטינפו עלי. אני לא מצפה להתנצלות. מקווה שעכשיו שקצת קראתם הלאה את השרשור הבנתם את הטעות שלכם לבד. ברוס, א. לא טינפו עליך. שיקפו לך את הדרך הלא ראויה שבה הגבת. ב. תחזור לתחילת הדיון ותראה - בשלב של שני העמודים הראשונים לא ברור מי הטרול - ואתה וטיצ'ר נראים יותר כמו הבעיה מאשר כמו הפתרון. ג. וזה אומר לך את כל מה שצריך לדעת - זה לא משנה מי הוא ומה הוא עשה בעברו - אם אתה נראה כמו טרול לידו. ד. אולי תיקח אחריות על הצד שלך לפני שאתה מצפה מצעיר לקחת אחריות על הצד שלו ? |
|
|
|
|
לפני 5 שעות •
24 במאי 2026
לפני 5 שעות •
24 במאי 2026
Master Bruce{©} • 24 במאי 2026
► William Arthur כתב/ה: ► Master Bruce כתב/ה: ומה יפה? שפרופיל שנפתח לפני 3 שבועות יודע מי אלו "אותם 5-10 איש שתמיד באים על חדשים וסתם הורסים פה תחוויה" זה ממש כאילו הוא יודע את ההסטוריה של האתר. מדהים, אני אומר לכם, הקצב שבו החדש הזה יודע מה שתמיד היה כאן. אבל זה בסדר, טלי, בלו, וכל יתר מי שטינפו עלי. אני לא מצפה להתנצלות. מקווה שעכשיו שקצת קראתם הלאה את השרשור הבנתם את הטעות שלכם לבד. ברוס, א. לא טינפו עליך. שיקפו לך את הדרך הלא ראויה שבה הגבת. ב. תחזור לתחילת הדיון ותראה - בשלב של שני העמודים הראשונים לא ברור מי הטרול - ואתה וטיצ'ר נראים יותר כמו הבעיה מאשר כמו הפתרון. ג. וזה אומר לך את כל מה שצריך לדעת - זה לא משנה מי הוא ומה הוא עשה בעברו - אם אתה נראה כמו טרול לידו. ד. אולי תיקח אחריות על הצד שלך לפני שאתה מצפה מצעיר לקחת אחריות על הצד שלו ? אם הוא צעיר באתר, יש לי קרח למכור לך. |
|
|
|
|
לפני 5 שעות •
24 במאי 2026
לפני 5 שעות •
24 במאי 2026
.
|
|
|
|
|
לפני 4 שעות •
24 במאי 2026
לפני 4 שעות •
24 במאי 2026
Bluecollar(שולטת) • 24 במאי 2026
► William Arthur כתב/ה: ► Master Bruce כתב/ה: ומה יפה? שפרופיל שנפתח לפני 3 שבועות יודע מי אלו "אותם 5-10 איש שתמיד באים על חדשים וסתם הורסים פה תחוויה" זה ממש כאילו הוא יודע את ההסטוריה של האתר. מדהים, אני אומר לכם, הקצב שבו החדש הזה יודע מה שתמיד היה כאן. אבל זה בסדר, טלי, בלו, וכל יתר מי שטינפו עלי. אני לא מצפה להתנצלות. מקווה שעכשיו שקצת קראתם הלאה את השרשור הבנתם את הטעות שלכם לבד. ברוס, א. לא טינפו עליך. שיקפו לך את הדרך הלא ראויה שבה הגבת. ב. תחזור לתחילת הדיון ותראה - בשלב של שני העמודים הראשונים לא ברור מי הטרול - ואתה וטיצ'ר נראים יותר כמו הבעיה מאשר כמו הפתרון. ג. וזה אומר לך את כל מה שצריך לדעת - זה לא משנה מי הוא ומה הוא עשה בעברו - אם אתה נראה כמו טרול לידו. ד. אולי תיקח אחריות על הצד שלך לפני שאתה מצפה מצעיר לקחת אחריות על הצד שלו ? ההערות היו לגבי התנהלות כללית. זה שהוא בסופו של דבר הוא איבד את העשתונות לא משנה את ההתנהלות שלך ולא מצדיק אותה. וכמובן כל הרשום מעלה. |
|
|
|
|
לפני 4 שעות •
24 במאי 2026
לפני 4 שעות •
24 במאי 2026
► Bluecollar כתב/ה: ► William Arthur כתב/ה: ► Master Bruce כתב/ה: ומה יפה? שפרופיל שנפתח לפני 3 שבועות יודע מי אלו "אותם 5-10 איש שתמיד באים על חדשים וסתם הורסים פה תחוויה" זה ממש כאילו הוא יודע את ההסטוריה של האתר. מדהים, אני אומר לכם, הקצב שבו החדש הזה יודע מה שתמיד היה כאן. אבל זה בסדר, טלי, בלו, וכל יתר מי שטינפו עלי. אני לא מצפה להתנצלות. מקווה שעכשיו שקצת קראתם הלאה את השרשור הבנתם את הטעות שלכם לבד. ברוס, א. לא טינפו עליך. שיקפו לך את הדרך הלא ראויה שבה הגבת. ב. תחזור לתחילת הדיון ותראה - בשלב של שני העמודים הראשונים לא ברור מי הטרול - ואתה וטיצ'ר נראים יותר כמו הבעיה מאשר כמו הפתרון. ג. וזה אומר לך את כל מה שצריך לדעת - זה לא משנה מי הוא ומה הוא עשה בעברו - אם אתה נראה כמו טרול לידו. ד. אולי תיקח אחריות על הצד שלך לפני שאתה מצפה מצעיר לקחת אחריות על הצד שלו ? ההערות היו לגבי התנהלות כללית. זה שהוא בסופו של דבר הוא איבד את העשתונות לא משנה את ההתנהלות שלך ולא מצדיק אותה. וכמובן כל הרשום מעלה. אני ציינתי שההתנהגות שלו תמוהה למי שלכאורה רק 3 שבועות באתר. התברר שצדקתי ושהפרופיל שלו נחסם בעבר מהכלוב. זה כל מה שקרה. אבל בסדר, כאמור, אני לא מצפה להתנצלות. |
|
|
|
|
לפני 4 שעות •
24 במאי 2026
לפני 4 שעות •
24 במאי 2026
teacher(שולט) • 24 במאי 2026
קבלו עצה בחינם -
אין דבר כזה "לא מזיק, לא מועיל". אין. בשום תחום, גם לא BDSM. רק באגדות ובהומיאופטיה. זה מזיק או מועיל. אחד מהשניים, והם לא מתקזזים אף פעם. וכשבאה מחשבה כזו של "לא מזיק, לא מועיל", פשוט תזכירו לעצמכם את אורן זריף ותצבטו חזק בירך הפנימית. אני מקווה שזה יעשה את העבודה. לגבי מר בחור, לצערי זה היה ברור מאוד מההתחלה, רק צריך היה לקרוא את השורות וביניהן. ולא שאני ידען גדול, הוא לא עשה את זה כל כך קשה. להוציא את ויליאם ארתור, שעדיין לא רואה וכל מה שצריך לעשות זה ללכת אחורה. כי מההודעה השלישית שלו פה הוא ממלא פיו ג'ורה. אדם שהודה שהוא מתחזה לאוטיסט (!?), שכתב דברים הרבה יותר גרועים בהודעה פרטית שצוטטה פה בכורח, ואתה עדיין עם "..לא טינפו עליך. שיקפו לך את הדרך הלא ראויה שבה הגבת". עצוב. כפרה, לא נעים לומר, אבל כמאמר ידידי הכחוש מימים ימימה, "טול קורה מבין עינך". ברוס היה עדין בתגובתו לך וגם בתגובתו להרמלסלי. הוא כנראה אדם יותר טוב ממני, זה בטוח. והיות שהרמלסלי לא התייחס לשאלה שלי על BDSM, אני יכול בוודאות הוליסטית לומר שהדבר היחיד שאני מחבב בו, זה הטעם המוזיקלי שלו ("כרגע"). ועכשיו תסלחו לי, אני צריך להתנצל בשרשור אחר, שם כתבתי איזה דבר לא נכון, והיום גילו לי את התשובה בכנס של משפטנים. אם ממש בא לכם, אפשר לבוא לסקול אותי שם |
|
|
|
|
לפני 4 שעות •
24 במאי 2026
לפני 4 שעות •
24 במאי 2026
The Evil Smurfette • 24 במאי 2026
► teacher כתב/ה: קבלו עצה בחינם -
אין דבר כזה "לא מזיק, לא מועיל". אין. בשום תחום, גם לא BDSM. רק באגדות ובהומיאופטיה. זה מזיק או מועיל. אחד מהשניים, והם לא מתקזזים אף פעם. וכשבאה מחשבה כזו של "לא מזיק, לא מועיל", פשוט תזכירו לעצמכם את אורן זריף ותצבטו חזק בירך הפנימית. אני מקווה שזה יעשה את העבודה. לגבי מר בחור, לצערי זה היה ברור מאוד מההתחלה, רק צריך היה לקרוא את השורות וביניהן. ולא שאני ידען גדול, הוא לא עשה את זה כל כך קשה. להוציא את ויליאם ארתור, שעדיין לא רואה וכל מה שצריך לעשות זה ללכת אחורה. כי מההודעה השלישית שלו פה הוא ממלא פיו ג'ורה. אדם שהודה שהוא מתחזה לאוטיסט (!?), שכתב דברים הרבה יותר גרועים בהודעה פרטית שצוטטה פה בכורח, ואתה עדיין עם "..לא טינפו עליך. שיקפו לך את הדרך הלא ראויה שבה הגבת". עצוב. כפרה, לא נעים לומר, אבל כמאמר ידידי הכחוש מימים ימימה, "טול קורה מבין עינך". ברוס היה עדין בתגובתו לך וגם בתגובתו להרמלסלי. הוא כנראה אדם יותר טוב ממני, זה בטוח. והיות שהרמלסלי לא התייחס לשאלה שלי על BDSM, אני יכול בוודאות הוליסטית לומר שהדבר היחיד שאני מחבב בו, זה הטעם המוזיקלי שלו ("כרגע"). ועכשיו תסלחו לי, אני צריך להתנצל בשרשור אחר, שם כתבתי איזה דבר לא נכון, והיום גילו לי את התשובה בכנס של משפטנים. אם ממש בא לכם, אפשר לבוא לסקול אותי שם Drop mice |
|
|
|
|
לפני 4 שעות •
24 במאי 2026
לפני 4 שעות •
24 במאי 2026
איש במסע(שולט) • 24 במאי 2026
► The Evil Smurfette כתב/ה: Drop mice למה להפיל עכברים? מסכנים... |
|
|
|
|
לפני 4 שעות •
24 במאי 2026
לפני 4 שעות •
24 במאי 2026
טלי35(שולטת) • 24 במאי 2026
► William Arthur כתב/ה: ► Master Bruce כתב/ה: ומה יפה? שפרופיל שנפתח לפני 3 שבועות יודע מי אלו "אותם 5-10 איש שתמיד באים על חדשים וסתם הורסים פה תחוויה" זה ממש כאילו הוא יודע את ההסטוריה של האתר. מדהים, אני אומר לכם, הקצב שבו החדש הזה יודע מה שתמיד היה כאן. אבל זה בסדר, טלי, בלו, וכל יתר מי שטינפו עלי. אני לא מצפה להתנצלות. מקווה שעכשיו שקצת קראתם הלאה את השרשור הבנתם את הטעות שלכם לבד. ברוס, א. לא טינפו עליך. שיקפו לך את הדרך הלא ראויה שבה הגבת. ב. תחזור לתחילת הדיון ותראה - בשלב של שני העמודים הראשונים לא ברור מי הטרול - ואתה וטיצ'ר נראים יותר כמו הבעיה מאשר כמו הפתרון. ג. וזה אומר לך את כל מה שצריך לדעת - זה לא משנה מי הוא ומה הוא עשה בעברו - אם אתה נראה כמו טרול לידו. ד. אולי תיקח אחריות על הצד שלך לפני שאתה מצפה מצעיר לקחת אחריות על הצד שלו ? מסכימה אין תירוץ לבריונות. *מאף צד ומאף אחד פה* מבחינתי זו השורה התחתונה והלוואי שהלקח מכל השרשור הזה לא יהיה "הנה, צדקנו כשנכנסנו בו מההתחלה" או "איך טעינו בזה שהגנו על אדם שהתנהגו כלפיו בהקטנה וזלזול" אלא - בואו ננסה כולנו ליצור פה מקום עם תרבות דיון ושיח מכבד לכל אדם באשר הוא. כדי שכולנו נרגיש טוב להיות פה, לפתוח פה שרשורים ודיונים ולהגיב פה. |
|
|
|
|
לפני 4 שעות •
24 במאי 2026
לפני 4 שעות •
24 במאי 2026
teacher(שולט) • 24 במאי 2026
אני הולך לאכול נקניקיות מבושלות בבירה בפאב עמירם.
למי שמעוניינ/ת להצטרף אלי ולבוא לדפוק את הראש בקיר (עץ). |
|
|