| תחת אש |
לפני 7 שעות •
20 במאי 2026
לפני 7 שעות •
20 במאי 2026
תחת אש • 20 במאי 2026
כן
|
|
|
|
|
לפני 7 שעות •
20 במאי 2026
לפני 7 שעות •
20 במאי 2026
סוהר לשעבר • 20 במאי 2026
אני אולי פסימי לחלק מפה אבל לא, אין לך מה לחפש פה אהבה, לדעתי האישית אהבה אמיתית נבנית במציאות פנים אל פנים, בלי היכרות מוקדמת של מי הבן אדם שאתה פוגש
|
|
|
|
|
לפני 3 שעות •
20 במאי 2026
לפני 3 שעות •
20 במאי 2026
ירח בוקר(נשלטת) • 20 במאי 2026
► nbdy כתב/ה: it’s fascinating, what reactions a single view of a journalist can cause. thank you for sharing yours. it appears it lingered in your mind for a moment. Seeing you responding after self reflection instead of reacting is genuinely refreshing. i reckon, i can follow how you distinguish. from my pov the role model of social media ‚Facebook‘ is also a dating platform. difficult for me to draw a clear line. the user determines the function. Nevertheless, we sadly cannot deny that social media leads to the opposite of what the term proposes. https://news.web.baylor.edu/news/story/2025/social-medias-double-edged-sword-study-links-both-active-and-passive-use-rising thus, I couldn’t agree more on face-to-face. presence can not be matched. on your search for love, you may knock on steven porges’ door and have a chat about his view on love. Sure thing! Thank you for bringing it up. I am genuinely interested in people's answers to my question so I couldn't bear to ignore yours. Who's Steven? A friend of yours? |
|
|
|
|
לפני 3 שעות •
20 במאי 2026
לפני 3 שעות •
20 במאי 2026
► קאט הסקרנית כתב/ה: באופן אישי מתחברת לאנשים שיש להם משהו אמיתי לומר ולא לאלה שכותבים רק על חוויות מיניות, וגם בזוגיות עם מישהו כזה מהכלוב😊 Same! |
|
|
|
|
לפני 3 שעות •
20 במאי 2026
לפני 3 שעות •
20 במאי 2026
► Master Maor כתב/ה: היכרנו באתר הכלוב בשנת 2006.
אנו חיים יחד בזוגיות משנת 2010. השנה חגגנו 20 שנה להיכרות. עונה לך לשאלה? כן אחות שלי! בריאות ואריכות ימים 3> |
|
|
|
|
לפני 3 שעות •
20 במאי 2026
לפני 3 שעות •
20 במאי 2026
► סוהר לשעבר כתב/ה: אני אולי פסימי לחלק מפה אבל לא, אין לך מה לחפש פה אהבה, לדעתי האישית אהבה אמיתית נבנית במציאות פנים אל פנים, בלי היכרות מוקדמת של מי הבן אדם שאתה פוגש אז זה הקול בראש שלי שאומר לי למה לא כדאי לי לצאת עם אנשים מפה - לא כי האנשים מפה לא טובים, אלא כי באמת הרבה יותר קל להתחבר בהיכרות אורגנית. תודה על השנקל 3> |
|
|