lori{ע_מ} |
לפני 19 שנים •
2 ביולי 2005
והנה משהו שלא מומלץ לעשות באמצע סשן
לפני 19 שנים •
2 ביולי 2005
lori{ע_מ} • 2 ביולי 2005
על ארבע בסלון
סופגת הצלפות "אחת אדוני" "שתיים אדוני" "שלוש אדוני" ... ... "13 אדוני" "אני צמאה אדוני" "שתקי ותמשיכי לספור" "גרר 14 אדוני" ... ... "19 אדוני" ואז פשוט לקום בלי לומר מילה, ללכת למטבח לפתוח ת'מקרר... לשתות כמה שלוקים מאיזה קולה שיש שם ולחזור לעמדה כאילו כלום... אה.. בהחלט לא מומלץ |
|
Tיפוס(שולט) |
לפני 19 שנים •
2 ביולי 2005
לפני 19 שנים •
2 ביולי 2005
Tיפוס(שולט) • 2 ביולי 2005
או שאולי דווקא כן מומלץ .
|
|
nephele(אחרת) |
לפני 19 שנים •
2 ביולי 2005
לפני 19 שנים •
2 ביולי 2005
nephele(אחרת) • 2 ביולי 2005
מה הבעיה?
אם מתבלבלים בספירה, פשוט מתחילים מההתחלה, לא ? נו באמת, זה לא ssc למנוע נוזלים מהסאבית... בחיי שהדום הזה לא מתחשב... מנת חלבונים... היתה מרווה את הצימאון, לא לורי ? אהבתי נפילי. |
|
קליבר(שולט) |
לפני 19 שנים •
2 ביולי 2005
האם כשכתבת את ....
לפני 19 שנים •
2 ביולי 2005
קליבר(שולט) • 2 ביולי 2005
nephele כתב/ה: מה הבעיה?
אם מתבלבלים בספירה, פשוט מתחילים מההתחלה, לא ? נו באמת, זה לא ssc למנוע נוזלים מהסאבית... בחיי שהדום הזה לא מתחשב... מנת חלבונים... היתה מרווה את הצימאון, לא לורי ? אהבתי נפילי. התכוונת לחלבון נוזלי מרוכז ? |
|
אדון טיפות הגשם(שולט) |
לפני 19 שנים •
2 ביולי 2005
לפני 19 שנים •
2 ביולי 2005
אדון טיפות הגשם(שולט) • 2 ביולי 2005
"ואז פשוט לקום בלי לומר מילה ..
אה.. בהחלט לא מומלץ" לא קלטתי את ההמשך אחרי ה"לא מומלץ" , לורי. מה היה אחרי שאת כל כך לא ממליצה , אהה ? וסתם רעיון לא מקורי מה זה לקום בלי לומר מילה .. בשביל מה יש חבלים ? |
|
אדון בשבילך(שולט) |
לפני 19 שנים •
2 ביולי 2005
לפני 19 שנים •
2 ביולי 2005
אדון בשבילך(שולט) • 2 ביולי 2005
באמת דבר שאסור לעשות ...
|
|
Dark Artist(שולט) |
לפני 19 שנים •
2 ביולי 2005
Re: והנה משהו שלא מומלץ לעשות באמצע סשן
לפני 19 שנים •
2 ביולי 2005
Dark Artist(שולט) • 2 ביולי 2005
loRi כתב/ה: על ארבע בסלון
סופגת הצלפות "אחת אדוני" "שתיים אדוני" "שלוש אדוני" ... ... "13 אדוני" "אני צמאה אדוני" "שתקי ותמשיכי לספור" "גרר 14 אדוני" ... ... "19 אדוני" ואז פשוט לקום בלי לומר מילה, ללכת למטבח לפתוח ת'מקרר... לשתות כמה שלוקים מאיזה קולה שיש שם ולחזור לעמדה כאילו כלום... אה.. בהחלט לא מומלץ למה פשוט לא לנצל את זה לטובת הדום??. "את צמאה אני רואה. סבבה. תלכי למקרר ותביאי את הקולה יחד עם כוס וקערה" בזמן שהדום ישתה להנאתו מהכוס הסאבית תשתה כהלכה מהקערה כמו כלבה טובה ואז אפשר יהיה לחזור להמשך הסשן כאילו שום דבר לא קרה |
|
T O M(שולט) |
לפני 19 שנים •
2 ביולי 2005
לפני 19 שנים •
2 ביולי 2005
T O M(שולט) • 2 ביולי 2005
לורי, מה קרה לך?
פעם היית מצווה על הדום ללכת למטבח ולהביא לך את המשקה. התרככת |
|
קליבר(שולט) |
לפני 19 שנים •
2 ביולי 2005
תום , היא מזדקנת ...
לפני 19 שנים •
2 ביולי 2005
קליבר(שולט) • 2 ביולי 2005
tom. כתב/ה: לורי, מה קרה לך?
פעם היית מצווה על הדום ללכת למטבח ולהביא לך את המשקה. התרככת היא מזדקנת ולכן היא התרככה ... |
|
lori{ע_מ} |
לפני 19 שנים •
2 ביולי 2005
לפני 19 שנים •
2 ביולי 2005
lori{ע_מ} • 2 ביולי 2005
אוי קרעתם אותי מצחוק כאן אחד אחד..
ואני חשבתי שרק אני מטורללת מספיק בשביל השטויות האלה. אז קודם כל.. תום.. אכן התרככתי. רוצה להעביר לי סדנא מחודשת? שתי דקות איתך ואני מיד חוזרת לעצמי קליבר, לוריות לא מזדקנות! הן משתבחות!! א. בשבילך- למה? דארק.. להבא אני אשלח אותם להשתלמות אצלך, כי לפי מה שאני רואה הם באמת לא מחונכים אצלי א. טיפות גשם.. ת'יודע.. לא תמיד רוצים חבלים.. סתם רוצים שסאבית תספוג את ההצלפות בשקט בלי לזוז.. והלא מומלץ.. אני סומכת עליך שאתה מספיק יצירתי כדי להשלים את זה לבד נפילי.. קולה זה לא שפיך. לא משנה כמה אננס הגברים יאכלו לא יהיה לזה לעולם טעם של קולה וטי-פוס.. אתה רוצה לספר לכל התלמידים למה זה כן מומלץ? : ) אוח כמה סמיילים.. בושה לי. התנצלותי מראש. |
|