פלוציף הפנתר |
לפני 19 שנים •
5 באוג׳ 2005
דייט מטריף עם ונסה מהתוכנית-"גברים עם כבוד".
לפני 19 שנים •
5 באוג׳ 2005
פלוציף הפנתר • 5 באוג׳ 2005
הגעתי לבית קפה, היא עדיין לא הגיעה....חיפשתי שולחן צדדי לשבת בו, אני לא אוהב להתמקם במרכז, עיניי קלטו בפינה שולחן מיותם, שמתי פעמיי מהר לעברו פן מישהו אחר יאיישו....
כשאני משתרע על הכיסא בנוחות, ניגשת אלי המלצרית נאת-המראה: "תרצה להזמין משהו?" שאלה "אממ....האמת שבנתיים אני מחכה לבת-זוגי לדייט, אולי קולה" אמרתי מהסס "אוקיי קולה בדרך אליך" הבטתי בשעון, חלפו כבר עשר דקות מהזמן שקבענו, לא נורא שתאחר קמעה אמרתי לעצמי , העיקר שתגיע....לא חולפת דקה ודמותה הסקסית והחושנית מופיעה על מפתן האולם כשהיא לבושה בחולצת כפתורים לבנה ובמיני מלייטקס שחור החושף ללא בושה את רגליה המדהימות העומדות על נעלי עקב גבוה שחורות.... "וואוו, במציאות היא אפילו יותר כוסית מאשר על המסך הקטן" מלמלתי לעצמי ואגלי זיעה טורדניים החלו לבצבץ על מצחי, הוצאתי מטפחת מכיסי לנגבם וקמתי מהכיסא לסמן לה לבוא, היא מזהה אותי ומתקרבת לעברי כשקול טפיפת צעדי נעלי העקב שלה מטריף את חושי..... "סורי שקצת איחרתי, אני מקווה שלא חיכת לי הרבה" אמרה והתישבה מולי כשריח הבושם החושני שלה מציף את אפי.... "לא כלל לא, הגעתי רק 5 דקות לפניך" אמרתי קצת מגמגם ונפעם לאור מחזה שדיה העסיסיים המגיחים קמעה מתוך מחשוף חולצתה כשקווצות שערה הבלונדיני הגולש מלטפים אותן ברכות היא מחייכת אלי חצי חיוך שנסוך על פניה המושלמות כמעט ואומרת: "יו אתה כולך אדום וסמוק, תירגע, תשתחרר קצת" "טוב תשמעי, בחיים לא הייתי מאמין שונסה חתולת הסקס הכי הלוהטת בטלוויזיה היום מהתוכנית- גברים עם כבוד- תשב מולי בדייט, אני מתאר לעצמי שיש לא מעט מחזרים סביבך, למה הסכמת להיפגש דווקא איתי?" "תראה חמוד...מאוד מצאת-חן בעיני בתמונה ששלחת לי" אמרה תוך הושטת ידה לאחוז בידי כשלפתע אני חש את נעלי העקב שלה מתחכחות במבושיי מתחת לשולחן "וואוו" נשארתי חסר מילים המום כולי, הדופק שלי האיץ לרמות שלא ידעתי כמותן ואז באמצע כל זה מתקרבת לעברינו שוב המלצרית הנאה ושואלת: "תרצו להזמין משהו?" רציתי לענות, אך המילים לא יצאו נוכח ההתרגשות שאחזה בי "כן, שנינו נזמין מנת-קצפת עם תותים" אמרה ונסה כשהיא משרבבת בחושניות את שפתיה הלוהטות לעברי הסטתי לרגע את המבט מונסה ולוויתי בעיניי את המלצרית שפנתה ללכת מאיתנו ולפתע הרגשתי את רוכסן מכנסי נפתח, אני מרים טיפה את מפת השולחן ומביט למטה ורואה לתדהמתי את ונסה מתחת שולפת את איבר מיני הזקור מתוך הרוכסן ולופתת אותו בשפתיה העבות האדומות והלוהטות, מעלה מטה היא עובדת עליו בחריצות יתר, ואני חש כאילו באתי בשערי גן עדן, תחושת נעימות אין קץ אופפת אותי כשאני לא יכול לשמור איפוק יותר וגומר בהתפוצצות עזה עם אנחות וגניחות רמות, סגרתי ועצמתי עיניי לכמה רגעים מהמבוכה מהסביבה..... ( פקחתי עיניי כשאני שרוע עירום על מיטתי ואיבר מיני הזקור והדביק לפות ביד ימיני לכמה שיפשופים אחרונים לסחוט עוד כמה טיפות מהלימון הסחוט הזה אני מביט בשעון שעל השידה לצידי, השעה 25 דקות לחצות...."יופי" אני אומר לעצמי יש עוד זמן למקלחת לפני התחלת התוכנית גברים עם כבוד , "מענין באיזה בגד סקסי תבוא ונסה בפרק הזה" אני חוכך בדעתי תוך כדי מקלחת) |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 19 שנים •
5 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
5 באוג׳ 2005
מיתוסית(שולטת) • 5 באוג׳ 2005
סיפור נחמד
אבל.. זה מטורף זה!? היו לי כבר פנטזיות מטורפות יותר... |
|
Aragorn(שולט) |
לפני 19 שנים •
5 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
5 באוג׳ 2005
Aragorn(שולט) • 5 באוג׳ 2005
בניגוד לפלונציף אני כבר מיממשתי את הפנטסיה הזו
ובצורה הרבה יותר מטורפת ממה שפלונציף מצליח לדמיין רצו לזרוק אותנו מהמקום אבל אני התעקשתי להישאר עד שנסים את המשקאות שלנו ורק לאחר שסימנו לשתות הלכנו בלי להשאיר טיפ |
|
Aragorn(שולט) |
לפני 19 שנים •
5 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
5 באוג׳ 2005
Aragorn(שולט) • 5 באוג׳ 2005
בכלל זה די כיף לפי דעתי "לעשות פאדיחות" במקומות ציבורים.
|
|
פלוציף הפנתר |
לפני 19 שנים •
5 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
5 באוג׳ 2005
פלוציף הפנתר • 5 באוג׳ 2005
ולמי שתוהה, ניתן לראות את ונסה הבזזית ערב-ערב בערוץ 13 ב- YES בתוכנית גברים עם כבוד...
מי שראה מבין על מה אני מדבר |
|
נולי |
לפני 19 שנים •
5 באוג׳ 2005
למה כאן?
לפני 19 שנים •
5 באוג׳ 2005
נולי • 5 באוג׳ 2005
מה ההודעה הזו עושה כאן?
תפתח בלוג תיקח הביתה תתלה שלט אבל בפורום הבנות על הבנים? או שאניבכלל לא מבינה על מה הפורום הזה מדבר או שזה ממש לא שייך לכאן. חוץ מזה אני מאמינה שבמקלחת לא דעתך היא שהתחככה...... |
|
פלוציף הפנתר |
לפני 19 שנים •
6 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
6 באוג׳ 2005
פלוציף הפנתר • 6 באוג׳ 2005
נולי מותק, נראה לי את צריכה זין דחוף שירגיע אותך ויוציא לך את האגרסיות....
את צריכה זיון, אבל לא מאחד, משניים-אחד מקדימה ושני מאחור ואולי גם שלישי שיבוא מלמעלה ויתן לך למצוץ קצת....ואז אולי תהיי רגועה ולא תוציאי סתם ת'עצבים שלך על אנשים בפורום. |
|
פלוציף הפנתר |
לפני 19 שנים •
9 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
9 באוג׳ 2005
פלוציף הפנתר • 9 באוג׳ 2005
ןאם יורשה לי להוסיף נולי חמודה, אני לא סתם אומר את זה, יש לי נסיון בנושא,
שכן יש לי ידידה שסבלה בדיוק מאותה בעיה של עצבנות יתר, כן...כן...גם היא בדיוק כמוך, היתה מתנפלת עלי כל-פעם שפגשתי אותה וזורקת לי מישפטים כמו: "למה כאן, תתלה שלט,זה לא שיך לכאן, מה אתה עושה" וכו' וכו'....עד שערב אחד באתי אליה לדירה לביקור עם חמישה כושים תיירים מארה"ב שהכרתי באיזה פאב, והם עשו עליה גאנג באנג כל הלילה, ומאז כבמטה קסם הבחורה נהייתה שאנטי-שאנטי, רגועה ושלווה שחבל"ז ואף פעם לא מתעצבנת, ככה זה כמה בולבולים והכול מסתדר.... אבל יחד עם זאת אני חייב לסייג ולומר שיכול להיות גם שבמקרה שלך נולי היקרה העצבנות יתר לא נובעת דווקא מהעדר זין,יש מקרים שזה יכול גם לנבוע מחוסר ויטמין C , לכן אני ממליץ על צריכה מוגברת של ויטמין זה, אבל בשום פנים ואופן על תעשי זאת באמצעות גלולות סינטתיות, תלכי לסופר ותקני שק תפוזים למיץ שזה מקור נהדר לויטמין C, תקני גם מסחטה ידנית עם ידית(אלה הכי יעילות), ואחרי שתגמרי לסחוט את המיץ, אני מאוד ממליץ להוסיף לזה גזר הידוע בסגולות המרפא וההרגעה שבו, פשוט קחי פומפיה גרדי עליה את הגזר לחתיכות קטנות ואז תוסיפי למיץ תפוזים, שתי זאת יומיום ויש סיכוי טוב שהרוגע והשלווה יחזרו אליך.....מקווה שעזרתי |
|
Lilu-FemdoM{Pon} |
לפני 19 שנים •
9 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
9 באוג׳ 2005
Lilu-FemdoM{Pon} • 9 באוג׳ 2005
פאקינג שירשור הזוי |
|
זיקית |
לפני 17 שנים •
12 בספט׳ 2007