סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

הבנים על הבנות. מאז ומעולם.

dr jekyll and MASTER hyde{♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦}
לפני 19 שנים • 21 באוג׳ 2005

הבנים על הבנות. מאז ומעולם.

* שולטות מכירות בעובדה שצריך בייצים וכלי כדי לשלוט.
דיי ברור שהכל נובע מהשכל. אבל עובדה שהן הולכות וקונות סטרפאון. יש כאלו (מנהלות? מנכ"ליות?) שעונדות עניבה. וכו' וכו'...
עצם העניין הוא שמי שרוצה לשלוט (בתת מודע?) מודה שכדי לשלוט צריך להיות גבר.
אחר מדוע כל הסממנים הגבריים?
יש כאלו שאפילו הופכות את הסאב לאישה. ובכך "מודות" שמקום האישה הוא למטה.

* שבחורה גומרת זה מתבטא ביבבות וגניחות. לעומת גבר, ש... או שאין שום פידבק. או שיש איזו שאגה בלתי מובנת.

אני לא מצדיק לא את זה ולא את זה. כך פשוט מתנהלים הדברים...

דעתכם?
בל{SK}

דעתי

בל{SK} • 21 באוג׳ 2005
עדיף לעשות יותר סשנים, לאהוב ולחיות את החיים מאשר לזיין את המוח

בעולם שובינסטי, פטראכלי, שמתכוון לכיוון שיוויוניות, בעולם בו אנחנו חיים.
יש עדיין סממנים לעוצמה ושליטה שהם גבריים ולכניעות וחולשה שהם נשיים
זה דברים שטבועים בתרבות שלנו. לא בגלל שהם האמת, בגלל שככה הם היו.

בבואנו לעשות שסנים, אנחנו משתמששים בסממנים האלה להנאתינו.
העובדה שחלק מהם מיושנים, מוכרים אבל לא מוסכמים עוד בחברה, עוזר.
למשל, שאדוני פוקד עלי לבצע עבודה בבית, הוא מוסיף ריגושים לחיים.
למרות ששנינו מאמינים שצריך להתחלק במשימות, אנחנו נהנים מהן.
קליבר​(שולט)

Re: דעתי

קליבר​(שולט) • 21 באוג׳ 2005
[quote="איה"]עדיף לעשות יותר סשנים, לאהוב ולחיות את החיים מאשר לזיין את המוח

איה כמה פעמים אמרתי לך שזה לא יפה להגיד את האמת בפנים ?
נוריתE
נוריתE • 21 באוג׳ 2005
זה ניראה לנו טיבעי מכיוון שככה זה היה מהתחלה,הזכרים צדים הנקבות יושבות ומגדלות את הצאצאים,ככה זה בטבע. למה?????
כי אנחנו יולדות, נקודה.ולא משום סיבה אחרת. לדעתי.

אבל אם אני, בתור אם חד הורית גם מפרנסת וגם מגדלת את הילדה, ז''א "שיחקתי"על שני התפקידים, זה לא אמר שהיו לי נטיות או רצון ולא שום צורך לקחת עלי סממנים גבריים, כי זו לא חובת המציאות ובטח שלא בימינו.
באותה מידה, ישנם נקבות בטבע שלוקחות עליהן את שני הכובעים כמו נמרות טיגריסות ועוד כמה.ועושות עבודה טובה בלי החצי הזיכרי של המין.

בגלל שזה"עולם גברי" נשים נאלצות לאיך אומרים באנגלית to blend inאם הן רוצות הכרה,ושיוויון זה לא אומר שזה ניתן להן...
וזה לא אומר שאנחנו מסכימות עם זה, אנחנו לכל היותר מקבלות את זה בחוסר ברירה, עד שמתי שהוא נצליח לשנות את השיטה, ויוכיחו תרבויות באסיה ובסין שיש שיטה אחרת
המטריאכלית.

בתור שפחה הטרוסקסואלית שנימשכת לגברים, אני מקבלת עלי את סמכות הגבר, האדון, אם הייתי לסבית זה היה מישתנה.
מיתוסית​(שולטת)

Re: הבנים על הבנות. מאז ומעולם.

מיתוסית​(שולטת) • 21 באוג׳ 2005
dr jekyll and MASTER hyde כתב/ה:
* שולטות מכירות בעובדה שצריך בייצים וכלי כדי לשלוט.
דיי ברור שהכל נובע מהשכל. אבל עובדה שהן הולכות וקונות סטרפאון. יש כאלו (מנהלות? מנכ"ליות?) שעונדות עניבה. וכו' וכו'...
עצם העניין הוא שמי שרוצה לשלוט (בתת מודע?) מודה שכדי לשלוט צריך להיות גבר.
אחר מדוע כל הסממנים הגבריים?
יש כאלו שאפילו הופכות את הסאב לאישה. ובכך "מודות" שמקום האישה הוא למטה.

* שבחורה גומרת זה מתבטא ביבבות וגניחות. לעומת גבר, ש... או שאין שום פידבק. או שיש איזו שאגה בלתי מובנת.

אני לא מצדיק לא את זה ולא את זה. כך פשוט מתנהלים הדברים...

דעתכם?

רוצה מכות??!
לא, כי אני נורא אהנה מזה...

icon_twisted.gif

תסלח לי, אבל עבורי כל זה בלבולי ביצים. מה קשורה מחט לתחת? (למעט אצל אוהבדי מדיקל).
אני שולטת בגברים או נשלטת על ידם, גי זה בא לי מבפנים, כי אני נהנית מזה מינית ומנטאלית.
אני בשום פנים ואופן לא שולטת על גבר כדי "להוכיח משהו כמו זה שאני מוצלחת יותר ממנו והנה, אני פמיניסטית ואיזה עלוב הוא ופתטי" ולא נשלטת על ידי גבר כי "ככה צריך להיות וגברים הם עם עליון ונורא נחמד לי לשבת בבית כל היום ולעשות עיסוי לכף רגלו של אדוני ולבשל ולנקות".

אז מה? גבר שמסיר שיער הוא רוצה להיות אישה? גבר שמטפח את עצמו ומתבשם ולא הולך כמו איש מערות רוצה להיות נשי כי נשים יפות וטובות יותר? אישה שרוצה להיות בתפקיד בכיר היא רוצה להיות גבר בגלל שהיא רוצה כוח ועמדת שליטה במקום להיות איזו מזכירה קטנה?
האם כל גבר שנהנה מסיבה זו או אחרת להדפק בתחת, הוא גם הומו וגם אוהב להיות מושפל?..
מה הקשר!?!?!

בדיוק כמו שאמרה איה- היא עושה דברים לאדונה בשם הריגוש וההנאה שהיא נותנת לו ולא מתוך "אידיאולוגיה" או "ככה צריך להיות כי הוא גבר והיא אישה".

זה מזכיר לי את גישת הונילים שנשלט "משפיל" את עצמו כאדם ושנשלטות תורמות לשוביניזם.

אני מצהירה על עצמי פמיניסטית.
ולא פמיניסטית כמו אותן אלו ששורפות חזיות, מתנגדות לפורנו ולא מורידות שיערות ברגליים, כי בכך לעניות דעתי הן תורמות לשוביניזם- דהיינו, גבר שווה יותר, אישה פחות ולכן עלינו להתכחש לנשיות שבנו ולנסות ולהידמות כמה שיותר לגברים אם זה עלי ידי התנהגות או מראה חיצוני או כל דבר אחר.

אני בעד פמיניזם במובן הפשוט:
גברים ונשים שווים, אך לא זהים!
לא זהים משום בחינה: חושבים אחרת, מרגישים אחרת, נראים אחרת וכו'
גם ביולוגית וגם חברתית וגם בעוד הרב המאוד מדדים ותחומים אחרים.

אישה תהיה נשלטת כי זה מה שהיא רוצה, לא כי "תפקידה לשרת את הגבר".
אישה תהיה שולטת כי זה מה שהיא רוצה, לא כי "היא רוצה להתנקם במין הגברי ולהוכיח שהיא גם יכולה לשלוט כמו גברים ולראות בעיניים רק סקס וכוח".

אישה תשב בבית ותגדל ילדים כי ככה היא רוצה, לא כי ככה כפו עליה וכי אין לה ברירה אחרת. זה בדיוק ההבדל בין עכשיו לבין לפני מאה שנים ויותר: לנשים יש זכות בחירה.

וקטנה אחרונה:
ד"ר, אני נתקלתי בגברים שעשו יותר רעש ממני וצרחו ועוד איך ורעדו ורטטו כמו אני לא יודעת מה (אוי זה היה מגרה בטירוף) כשהם גמרו ולעומת זאת ידוע לי על נשים שאין לך מושג מתי הן גומרות ומקסימום הן פולטות איזו אנחונת. בערך כמו עדינות הנפש שמתעטשות וולחצות על האף כך שיש אפצ'י שאפילו יתושים לא שומעים.
ואתה יודע מה? אני סבורה שאם גברים לא מראים בחוזקה את האורגזמה שלהם ונשים לא, זה עוד ביטוי חינוכי-חברתי נטו. גברים מסתירים תחושות ורגשות ונשים אמורות להחצין את זה.
גברים מאוננים מגיל קטן וכדי שלא כל הבית ישמע, הם לומדים לגמור בשקט או שזה מביך שהאישה שאיתם תצחק עליהם ותחשוב שהם "לא גברים מספיק".
הנאה מינית והיכולת לבטא רגשות ותחושות ובכלל לחוות אורגזמה בייחוד אצל נשים נובעת בראש ובראשונה בפתיחות למין (שנובעת פעמים רבות מחינוך ומהתייחסות החברה למין) ובהשלמה עצמית עם המיניות שלך והמראה שלך.

אין קשר למגדר מבחינה ביולוגית- באותה מידה אתה יכול להגיד ש"גברים תפקידם לזיין כמה שיותר נשים ונשים תפקידן להזדיין עם גג שלושה גברים כל חייהן כשהמטרה היא לעשות צאצאים".
בולשיט, אומנם יש לנו אינסטינקים ואנחנו מושפעים מאוד במודע או שלא מצו האבולוציה, אולם בהחלט דברים רבים השתנו עם הזמן וזה טפשי לקבוע כאלה דברים על סמך זה ש"נשים הן מלקטות וגברים ציידים".

זהו, אני יכולה סוף סוף לנשום אוויר...
icon_smile.gif
dr jekyll and MASTER hyde{♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦}
לילה, כחולית, אתן מפספסות את העניין פה.
הלכתן רחוק מידי.
אני בעד שיווין. למה לא. שנשים תשרתנה 3 שנים בצבא וכו' וכו'... (זכויות וחובות... בכייף).
זה לא העניין.

אני כולה דיברתי על עניין אחד. על זה שנשים שנמצאות בעמדות שליטה מאמצות סממנים גבריים...
בל{SK}

Re: דעתי

בל{SK} • 21 באוג׳ 2005
קליבר כתב/ה:
איה כתב/ה:
עדיף לעשות יותר סשנים, לאהוב ולחיות את החיים מאשר לזיין את המוח

איה כמה פעמים אמרתי לך שזה לא יפה להגיד את האמת בפנים ?

ואני אף פעם לא מקשיבה icon_rolleyes.gif ?
נוריתE
נוריתE • 21 באוג׳ 2005
ג'ייק יקיר לי

הן "מכירות בעובדה" (ולא בטוחה שמסכימה עם הקביעה הזאת)אולי.
אבל בעיקרון
בגלל שכמו שאמרתי
כל אישה שמבקשת שיכבדו אותה ושיתיחסו אליה בהתאם מאמצת סממנים גבריים
כי אין לנו ברירה.
ואצלנו, מה לעשות חדירה מינית היא חלק מסממני השליטה. והיות שכך, ולא מכלילה, אולי הסאבים צריכים את זה כאקט השפלה,
דהיינו, היא מכניסה לי ב.. אז היא משפילה אותי עושה אותי דמוי אישה אישה היא דבר מושפל שצריך להשפיל ולנצל,אי לכך, השולטת זקוקה לאמצאי החדרה מיניים שהטבע מה לעשות, לא העניק לה.
מצד שני, אם היא נהנת לעשות בהם מעשה גבר באישה אז גם אז, היא צריכה את האמצעי עזר הללו.

מש''ל
מה שלא נעשה , תמיד תשאר לנו כנשים שולטות ונישלטות ושלא בעסק, הסטיגמה הזאת. של נחדרות שצריך איכשהו לנפץ מליית ברירה.
מיתוסית​(שולטת)
מיתוסית​(שולטת) • 21 באוג׳ 2005
ד"ר, יש משהו בחדירה שגברים שלא נחדרו לעולם לא יהיו מסוגלים להבין- יש בה אקט של אינטימיות, אקט של "להכבש", אקט של להתמסר- גם אם זה סטוץ.

לאו דווקא קטע השפלתי (למרות שלמשל גם נשים שהן נחדרות בתחת הן מקבלות קונוטציה משפילה, אצל גברים זה על אחת כמה וכמה).

לילה צודקת, נשים מאמצות סממנים גבריים בלית ברירה, אבל שים לב שכיום בעידן המודרני ככל שעובר הזמן, ההבדלים מטשטשים ויש הרבה יוניסקס.

בנוסף, שים לב שגבר מרגיש מושפל כשאומרים לו להתחפש לאישה, אולי גם אישה עשויה להרגיש מושפלת אם יכריחו אותה להתנהג כמו גבר, להתלבש, לא להיות סקסית ולא להוריד שיער (סתם דוגמה).

עובדה שיש הרבה שולטות (ואני ביניהן) שזה אפילו מרתיע אאותן גברים נשיים בצורה הזאת וגבר בהלבשה תחתונה נשית יהיה אפילו טרן-אוף רציני. ההנאה הכי גדולה שלי זה לקחת גבר גברי ומבלי שיאבד ולו כהוא זה מגבריותו, הוא יהיה "תחתיי" בכל מיני מובנים.
לקחת אדם חזק ו"להוריד" אותו (ואני לא מדברת כמו שמישהו אמר פה על עמדות כוח בעבודה למשל בהכרח, אלא בעיקר אישיותית ונפשית) הרבה יותר מאתגר וכיף מבחינתי מאשר לקחת גבר סמרטוטון חסר חוט שדרה- אין פה שום עניין של יחסי כוחות בין המינים.

שים לב לעובדה נוספת שרוב הגברים שמחופשים לנשים מגלמים דווקא את תפקיד הזונה וזונה על פי רוב נחשבית בזויה ולא כי היא אישה אלא כי הוא מוכרת את עצמה ומשפילה את עצמה, אלא שבעולמנו כמעט מאז ומתמיד זונות ממין נקבה הרבה יותר שכיחות ממין זכר, כלומר ההשפלה כאן (לעניות דעתי) היא הרבה יותר באה מכיוון של "היא מנצלת אותי ואני רק חור מבחינתה" (באותה מידה זה יכול להיות ניצול מיני בדמות סקס ועבד מין והרי תסכים איתי שעצם ההשפלה פה היא לא לרדת לה) ולא "אני אישה ואישה זה דבר נחות ממני, כגבר".

מקווה שירדת לסוף דעתי.
זאלופון​(שולט)
זאלופון​(שולט) • 21 באוג׳ 2005
כמו כל דבר שנוגע למין אפשר כמובן לשחק עם זה ולראות את זה בשלל דרכים, אבל בעקרון לחדור הוא אקט אקטיבי ודומיננטי ולהיות נחדר הוא אקט פאסיבי וכנוע יותר. לנו יש ציוד טבעי למטרת חדירה, פילוח וקריעת הצורה מבפנים. לנשים אין. לכן לא הייתי אומר שהן "רוצות להיות גבר כדי לשלוט", אלא שהן מבקשות להוסיף לעצמן כלים חיצוניים שיאפשרו להם לבצע אקט זה של שליטה.

לגבי לבישת בגדי נשים, מדובר במוסכמות חברתיות. המצב היום הוא שנשים יכולות ללבוש גם בגדים "גבריים" וגם "נשיים" וזה יהיה נורמטיבי, בעוד גבר שלובש בגדי נשים עדיין נחשב למחזה נלעג. לכאן הכרחת גבר ללבוש בגדי נשים משימה אותו ללעג ומכאן האפקט שלה. לא משום שהוא הופך ל"אשה כנועה" אלא משום שהוא מבצע דבר מה שנחשב ללא נורמטיבי ומגוחך. ממש כמו שגבר שכורע על ארבע ומלקק את רגלי מלכתו משיג את אפקט ההשפלה כתוצאה מהתיוג החברתי של פעולה זו כלא נורמטיבית ומשפילה.