סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

כוס פרוס לרווחה

שלגיה א ח ת
לפני 19 שנים • 15 באוק׳ 2005

כוס פרוס לרווחה

שלגיה א ח ת • 15 באוק׳ 2005
זה מה שאני רוצה, כך אמרת.
אני רוצה אותך מולי עם כוס פרוס כמו נתחים של דג סלמון ורוד.
פרוש לרווחה. פעור.
זולג.
עם דגדגן תפוח.
אטבים על השפתיים.

ואת פעורה, קשורה. מחכה לי.

כך אמרת.

רק מלשמוע את המילים האלה נלחשות באוזניי, ואני נרטבת מתחת לחצאית הקצרה. ירכיי זולגות בלי תחתונים שיספגו את כל הרטיבות הזו.

אתה משכיב אותי על מיטה. ידיי נעקדות לאט ובמתינות, קשובות לנשימות שלי, אם הלחץ חזק מדי, אתה משחרר מעט ואני מחייכת. עיניי קשורות, שערי גולש על כתפיי, בואכה על שדיי. מכסה מעט את הפטמות הזקורות.
אתה נוגס בשד הימני. נשימתי נעצרת. אתה נוגס לאט. חלש. ואני יודעת שתכף תבוא "הנגיסה המסמנת". הנגיסה הזו שמשאירה חותם כחלחל-ירקרק, לפחות לשבוע ימים. משנה צבעים, כמעט כמו מצב הרוח שלי, והמגע הזה, על הנגיסה, תמיד מחרמן מחדש, גם אם אני נוגעת שם בהיסח דעת באמצע יום עבודה.

היא מגיעה, הנגיסה החזקה, זו שגורמת לנשימתי להיעתק. וזה נעיםםםם כל כך ואני מתמכרת לכאב המזכך. מרגישה שאני מטוהרת לגמרי. צחה וחדשה. ראויה.

שוב מתפשטת רטיבות בין רגליי. אני רוצה זין. חייבת זין. ועכשיו. מייד. תוך כדי הנגיסה הזו, החרמנות עולה לגבהים שאין להם שיעור.

אתה קושר את רגליי, כל רגל לצד אחר של המטה, ופורש את שפתי הכוס שלי לצדדים. מלטף אותו כמו שמלטפים ראש של כלבלב. הכוס שלי חלק כל כך. רך כל כך. ובפנים, סערה מתנחשלת. סערה ורודה. אדומה, זולגת.
ארבעה אטבים פוערים אותו לרווחה והוא מאושר. כמעט אפשר לראות חיוך על שפתי הכוס שלי.

אתה מצלם במצלמה דיגיטלית.
אני מתחרמנת מהקליק של המצלמה.
מבקשת עוד.
"שתקי, כלבה." אתה עונה. "אני האמרגן כאן."
אתה מקליק עוד ועוד במצלמה, דוחף כמה אצבעות פנימה ומצלמ. אני זזה כמו גלים של ים. הגוף שלי מקבל חיים משלו. האגן נע בתנועות ג'יירו של מנוע של הליקופטר. "אל תגמרי, עוד, כלבונת" אתה פוקד. ואני מתנשמת וגונחת. מפסיקה לנוע, אט אט.

אתה מוריד את האטבים ומזיין אותי. מפלח כמו כידון. ואז משחרר את החבלים, הופך אותי ובועל אותי מאחור כמו שאני אוהבת כל כך. פי הטבעת שלי נמלא זרע חם וכשאני עומדת לגמור, אתה רוכן על הישבן ונוגס נגיסה שמרוממת אותי אל הספייס ההוא שתמיד מגיע מהנגיסה הזו , כשהיא ממוקדת תוך כדי האורגזמה שלי.

אני כבר לא בתוך הגוף שלי.
אני במקום אחר.
יישות אחרת. נפרדת.
מרחפת מלמעלה.
אם כך מרגישים כשמתים. אני מוכנה למות כל יום, מאושר כזה.

לוקח לי שלוש דקות לחזור מהספייס. עדיין קשה לי להתרגל ואני עטופה בזרועותיך. אתה מרגיע את נשימתי ואומר: "הכנתי לך הפתעה".

אתה מושיב אותי על כיסא ואני, רפויה, מוכנה שתעשה בי כרצונך.
אתה פותח את הדלת ומאותת למישהו להיכנס.
כש"המישהו" הזה נכנס, אני רואה שזו מישהי. יפהפיה. גבוהה. עירומה. שדיים של ונוס, כוס מגולח לחלוטין, שפתיים ורודות בורקות ותפוחות.
היא כורעת על הרצפה על ברכיה וראשה בין רגליי. "תרדי לה," אתה פוקד. והיא יורדת לי ונותנת לי את הסקס האוראלי הטוב ביותר שהרגשתי מעולם. יונקת כל טיפת דבש מהכוס שלי, חודרת עם לשון חקרנית ותאוותנית לעומק הנרתיק שלי ומאוננת עם הלשון על הדגדגן שלי. אני גומרת שוב ואלפי רסיסים של מטאורים מתפוצצים לנגד עיניי.

הוא מלטף את שערי כל הזמן.
וכשאני גומרת.
הוא מאותת שתבוא למצוץ לו. היא זוחלת על ארבע לכיוונו. פיה רטוב כולו וגם לחייה, מהכוס שלי. היא מוצצת בשקיקה. כאילו כל חייה נועדה רק למצוץ. אולפה רק למצוץ.
ואני מוצאת את עצמי יורדת מהכיסא, מזיינת אותה בחור התחת שלה עם הוויברטור האנאלי שלנו.

היא צורחת וממשיכה למצוץ.
הוא גומר בפה שלה. וכך, על ארבע, היא עומדת. זרע לבן על שפתיה. היא בולעת וזזה בסחרור בקצב החדירה האנאלית שלי.
Hunter​(שולט)
Hunter​(שולט) • 15 באוק׳ 2005
אחלה סיפור...
Citizen​(שולט)
Citizen​(שולט) • 15 באוק׳ 2005
אחלה סיפור
אם יש בנות כאלו שיקומו ויבואו אלי icon_wink.gif
מיתוסית​(שולטת)
מיתוסית​(שולטת) • 15 באוק׳ 2005